انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:54am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 265 , 266 , 267 , 268 , 269 , 270 , 271 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
حمزه جان عمقش شد2متر تپه هم تمام خاکه حتی یه دونه ریگ هم نداره

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 10 مهر1392 - 1:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
majid_famali نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
مجيد جان از فلز تست هم استفاده كرديد؟

آره حمزه جان گفتم که از 150 گرم طلا با عیار های 18 و 20 استفاده کردم ...
فلز حذف کننده رو هم در نقطه ی فرعی گذاشتم و هم با فاصله های 2 متر و 3 متر از مزکز بار ...
در تمام حالات با قدرت آنتنها به سمت هدف رفتن ...
دعا کنید خبری باشه چون در اونصورت با بعضی دوستان هماهنگ میکنم تا تمام تستهای مورد نظرو روش انجام بدن ...
باور کنید و قول میدم.

موفق باشي مجيد جان.تو زمين هاي زراعي يكم كار سخته.بخاطر وجود حيوانات زيرزميني و مدفوع اونا تا مي توني دقت كن و سعي كن كار رو از بالاي اون فضاي خالي شروع كني چون فكر نكنم از بالاي بار كار راحتي داشته باشي و ايشالله دست پر برمي گردي؟موفق باشي

مرسی برادر گل !
میگم اینجایی که عرض کردم زمین زراعی به شکلی که شما تصور کنید نزدیک به جنگل باشه و حیوانات مثل جوجه تیغی یا خرگوش یاغیره ... کنده باشن و شبیه به تونل شده باشه نیست ... اولا مکان حدود 40 ساله باغه و با جنگل حدود 10 کیلومتر فاصله داره و منطقه ی نیست که آب هم به وفور باشه ...

چهارشنبه 10 مهر1392 - 1:37pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
حمزه جان عمقش شد2متر تپه هم تمام خاکه حتی یه دونه ریگ هم نداره

جعفر جان از يه فلز تست با وزن يكم زياد استفاده كن.اگه جواب داد سعي كن به حفاري فكر كني.موفق باشي داداش گلم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 10 مهر1392 - 2:15pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

خوب مجيد جان شما هم ديگه كم كم به حفاري فكر كنيد.چون فركانس هاي شما طلا بود يكم محتاط هستم.من تو يه باغ كه زدم حجم فوق العاده بالاي داد.بعد از بررسي خود باغ كنار باغ يه سنگ بزرگ پيدا كردم كه روش عكس يه صليب بزرگ كه زيرش به يه مستطيل و داخل اين مستطيل هم يه مستطيل ديگه بود پيدا كردم.صاحب باغ رفت يه ردياب اورد كه فكر كنم كبرا بود و پرواز مي كرد.اون با يه اختلاف 10 متري كنار جاي كه من زده بودم رو زد.ايشالله با رسيدن ردياب جديد معماي اون رو هم حل مي كنم و عكس هم ميزارم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 10 مهر1392 - 2:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

كسي نظرشو نميگه راجب pm قبليم؟

چهارشنبه 10 مهر1392 - 2:43pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

saeed630 نوشته است:

كدوم pm سعيد جان؟

چهارشنبه 10 مهر1392 - 2:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamze2000 نوشته است:
saeed630 نوشته است:

كدوم pm سعيد جان؟

حمزه جان من شرمندتم
با سلام
اگر درون زمين يه اتاق 4در 4 باشه و ارتفاع سقف تا سطح زمين 2 متر ور ارتفاع كف تا سطح 5 متر باشد و باري در كف اتاق باشه ايا ممكنه كه عمق بدست اومده اون بار عمق تا زبر سقف يعني 2 مترو نشون بده ؟؟؟
يعني 2 متر بالاي بارو نشون ميده به علت قديمي و تجمع گاز درون اتاق ابا؟

چهارشنبه 10 مهر1392 - 2:59pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

تو ردياب 22 بله دقيقا سقف رو ميزنه.هر چقدر هم قديمي باشه باز هم عمق رو از سقف ميزنه ولي تو ردياب جديد بخاطر استفاده از ولوم وزن فكر كنم بشه عمق رو از خود هدف بدست آورد

چهارشنبه 10 مهر1392 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
متأسفانه حمزن جان هم عمق ردیابم کمه هم تا حالا باهاش فقط کوزه واستخان در اوردم با اینکه تستارو انجام داده بودم

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 10 مهر1392 - 3:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنونم از شما حمزه جان خدا اجرت بده

چهارشنبه 10 مهر1392 - 3:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 265 , 266 , 267 , 268 , 269 , 270 , 271 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 59 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure