نمیدونم این بحث شما تا کجا میخواد ادامه پیدا کنه و قراره چی به کی ثابت بشه جز اینکه شما به ما بخوای ضرری بزنی! این همه آدم ردیاب انجمن رو دارن و شما هم نداری! اصلا حق شما نیست کاسه داغ تر از آش بشی برادر من! خوب شد یک نفر این تاپیک رو ایجاد کرد که شما هم یهو فعال بشی توی انجمن! وگرنه هیچ پست سازنده درست و حسابی هم از شما توی این انجمن نیست! من فقط یک سوال ازت میکنم. کدوم انجمن یا سایت دیگه ای امکان داشت به شما این اجازه رو بده؟ اگر نیست پس لطف میکنی اگر سکوت اختیار کنی تا ما هم مسیر فنی خودمون رو بریم. چون بنده با تخصصی که دارم احتیاج به کسب سود از این طریق ندارم دوست من! جای گفتنش نیست ولی من میتونم خیلی کارهای دیگه هم بکنم که واقعا درامد بالاتری برام داشته باشه. بی رو دربایستی بخوام زیاد اذیت بشم این کار رو رها میکنم.
جواب اکثر حرفای شما توی انجمن هست و منم خیلی صحبت کردم. اگر شما قصد و غرض مثبت داشتی مثل این همه آدم دیگه که توی انجمن هستن برخورد میکردی! پس طبیعیه که من شما رو متهم میکنم. از آنجایی هم که اصلا با ردیاب انجمن برخوردی نداشتی حقی هم نداری اعتراضی داشته باشی.
در مورد اون دوستی هم که بنده شخصا پستشون رو پاک کردم. جناب المیرا. چیزی که شما نمیدونی این بود که بطور خصوصی مفصل با ایشون صحبت کردم. تکرار این مساله هم که چرا ردیاب 22 ذرات رو میزده چه کمکی وسط بحث اپراتوری ردیاب 22 میکرد جز اینکه باز جوسازی بشه و امثال شما دقیقا منتظر همین هستین! دوست من میشه جواب من رو بدین بین اون همه صد ها پستی که اونجا هست شما چرا فقط به همین یک عدد پست که حذف شد و یک گلایه تکراری هم بیشتر نبود و کسی هم اتفاقا بهش جوابی نداده بود واکنش نشون میدی؟ برادر من بنده آدم صبوری هستم اما احمق نیستم! توطئه ای هم نیست یک تلاش ساده ای هست که شما در پیش گرفتی و فکر میکنی با این حرفها همه چیو میتونی زیر سوال ببری! جالبه شما اومدی مثلا هوای کیو داشته باشی که هیچ کسی باهات موافق نیست؟! اونی که خریده راضیه شما ناراضی هستی؟ جالبه!
دوست من رمز کاسبی این بود که ما هم مثل بقیه 10 مدل دستگاه رنگارنگ ردیف میکردیم از جمله چندین ردیاب نه یکی! میتونی جوابشو بمن بدی چرا این کار رو نکردیم؟ یعنی توانش نبود یا بلد نیستیم یا چیز دیگه؟!
میشه بمن جواب بدی اگر نقاط مثبت و قوت ردیاب ما رو داری میگی و نقطه زنیش رو هم قبول داری پس چرا مرتب میگی آشغال یاب و کلا کلاهبرداریه و برای پول دراوردن خوبه و امثال اینا؟ بنظرت الان این چند تا حرف با هم جور هست؟ ممنون میشم پاسخ بدی!
در مورد خطاهای فلزیاب شما ظاهرا اصلا تجربه ای نداری! دوست من خوبه همه دارن میگن اتفاقا خیلی جاهایی که ردیاب میزنه فلزیاب هم میزنه! خب دیگه چکارش باید کرد؟ با این تفاوت که فلزیاب نه عمق بالایی میزنه و نه تفکیک داره و نه شعاع میزنه! پس نه تنها ردیابی هدف همیشه در یک منطقه وسیع شرط اول کاوش هست بلکه حتی در خیلی مواقع فلزیاب ها هم توان تایید هدف رو ندارن و یا ممکنه همزمان خطا بزنن! پس مانور روی این قضیه معنی نداره. با این حال بنده توصیه کردم کسی اگر فلزیاب مطمئنی داره بهتره همراه خودش داشته باشه. چه اشکالی داره؟ ولی شما لطف کن یا خودت جواب این سوال رو بمن بده یا از کارل و همکارشون بپرس که چطور و با چه فلزیاب یا دستگاهی میشه یک منطقه وسیع رو از حیث وجود هدف بررسی کرد؟؟؟
تاتم هم بحثش به ردیاب ربطی نداره چون اصلا با سیستم دیگه ای کار میکنه و یک صدم توانایی های ردیاب رو هم نداره و در واقع بیشتر شبیه یک فلزیاب هست اما حتی کار فلزیاب رو هم نمیتونه انجام بده. اینجور دستگاهها و مدارات بیشتر جنبه علمی و تحقیقاتی و تفریحی دارن تا اینکه بدرد کار واقعی بخورن. وانگهی از دو نفری که خودشون از عوامل یک شرکت بزرگ فروشنده فلزیاب هستن شما توقع داری توی کتابشون مثلا چه چیزی بنویسن؟! نقشه فلزیاب خوبشون رو که دارن میفروشن رو بذارن یا رموزش رو بروز بدن؟!
شما لطفی هم بکن هم توضیحات ردیاب 35 رو دقیق بخون و هم مطالبی که در شروع آموزشش من عرض کردم! من خیلی خوشحال میشم در مورد شبهاتی که به این عرایض وارد میدونی بحث کنیم نه این صحبتهای بی سر و ته و حاشیه ای! دقت هم کنی در پست قبلی گفتم با توجه به تمام امکانات و انعطاف پذیریهای این ردیاب یک اپراتور باتجربه قادر به حذف همه خطاها خواهد بود نه هر کسی! چون در واقع این یک ابزار پیچیده هست که استفاده از همه تکنیکهای کار باهاش مهارت میخواد. در قسمت اپراتوری من فقط قسمت اصلی این نکات رو گفتم. اما ریزه کاری های خیلی زیادی در عمل پیش میاد که دوستان خودشون میبینن و به مرور وارد به جزئیات دقیق ترش خواهند شد.
در ضمن بحث یک سیگنال ژنراتور ساده هم نیست! این ردیاب اولا 3 موج میسازه که وضعیت بسیار دقیقی نسبت به هم باید داشته باشن وگرنه درست کار نمیکنه و دقتی هم نخواهد داشت چه برسه به تعیین وزن! خود بنده هم خیلی طرحها رو امتحان کردم تا به این برسم. دقت و ثبات فرکانسیش هم حتی نسبت به اکثر چیزهایی که در کاتالوگ بسیاری ردیابها دیده میشه بطور واقعی بالاتره. خیلی هم واضح میگم اگر کسی چنین چیزی با چنین دقتی میتونست بسازه و در اختیار دیگران بذاره تا حالا این کار رو کرده بود. من در زمینه فنی و دقت این دستگاه کاملا ادعا دارم و اگر هر یک از خریداران شبهه ای داشت میتونم راهنماییش کنم تا با یک اسیلوسکوپ واقعا حرفه ای خودش امواج رو بررسی بکنه و تست بکنه و ببینه از صد تا طراح واقعا چندتاشون قادر هستن چنین چیزی درست کنن! هرچند که بحث تخصص فقط یک قسمت این کار بوده و باید وقت و انرژی زیادی هم صرف بشه تا یک پروژه هم در تئوری و طراحی و هم در عمل برسه به این مرحله! طبیعی هم هست وقتی ما تمرکزمون رو روی یک دستگاه میذاریم تا حد ممکن سعی میکنیم در بهترین حالت ممکن پیاده سازی بشه.
دیگه لطفا بحث خوب یا بد بودن ردیاب رو هم بذاریم کنار. بنده تا همین 2 سال پیش هر کی میگفت ردیاب مسخرش میکردم! ولی تا به چشم خودم دیدم چطور کار میکنه دیگه برام اصلا مهم نیست که شما یا نصف دنیا هم بگن بدرد نمیخوره! در دنیای کاوش هم نیمی از مردم ردیاب رو قبول دارن و به شدت تایید میکنن و نیمی دیگر هم نه! ولی من فقط میخوام از شما بپرسم اون نیمی که بعنوان اپراتور و نه فروشنده دارن ردیاب رو تایید میکنن و ازش جواب گرفتن و راضی هستن آیا دچار توهم شدن؟ یا دروغ میگن؟ خب حتما چیزی هست که دنبالش هستن! اونایی هم که قبول ندارن یا مثل شما بدبین هستن یا به حرف دیگری توجه میکنن یا ردیاب خوب ندیدن و نداشتن و یا بحثشون همین خطاهاست و با اولین حفاری میگن فایده نداره و توقع دارن مثلا فلزیاب براشون جبران بکنه! نه این تیپ افراد هیچوقت هم به چیزی نرسیدن. اصولا کاوش این مدلی نیست و آدمهای اینجوری در امورات عادی هم به جایی نمیرسن چه برسه به کاوش. پیشرفت در بسیاری از مسایل تجربی در زندگی حاصل آزمون و خطاهاست و باید از تجربیات گذشته درس گرفت و به موفقیت نزدیک تر شد. راه پیروزی همینه. وگرنه اینکه شما بگی این دستگاه نباشه دستگاه دیگه باشه دیگه همه چی تمومه ؛ نه عزیز من. اینا حرف پوچه. شما هر جور دستگاه از هر نوعی هم داشته باشی باز هم مسائل بسیار زیادی در نتیجه کاوش تاثیرگذار هستن که قابل انکار هم نیست.