انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:21am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamid80 نوشته است:
سلام
امروز ردیاب FPL-35 من به دستم رسید. ظاهرش واقعاً زیبا و مهندسی ساخته شده آنتنها هم از دسته جدا هستن و با این حالت به راحتی قابل حمل و نقل هستند :-BD همینجا از مهندس مجتبی و مهندس حمید کمال تشکر را دارم ^:)^ و امیدوارم که خداوند به این دو عزیز اجر و پاداش عظیم عنایت بفرماید. :YMPRAY: انصافاً ارزش این دستگاه خیلی بیشتر از این مبلغیه که این بنده های خدا میگیرن...
حتماً سعی میکنم بعد از تست نتایج رو اعلام کنم...

با درودبه hamid80
از اینکه اولین نفری هستید که 35 رو تحویل گرفتید به شما تبریک میگم و برایتان آرزوی موفقیت دارم :-BD

پنج شنبه 11 مهر1392 - 1:22pm

من هم تبریک میگم و امیدوارم روزی برسه همه دوستان نتیجه تلاش و کوشش و هزینه هایی که میکنن رو به یاری خدا به دست بیارن.

پنج شنبه 11 مهر1392 - 1:24pm

حمید جان مبارکت باشه
منتظر خبرای خوب هستیما

آنچه می یافت نشود آنم آرزوست

پنج شنبه 11 مهر1392 - 2:27pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

hamid80 نوشته است:
سلام
امروز ردیاب FPL-35 من به دستم رسید. ظاهرش واقعاً زیبا و مهندسی ساخته شده آنتنها هم از دسته جدا هستن و با این حالت به راحتی قابل حمل و نقل هستند :-BD همینجا از مهندس مجتبی و مهندس حمید کمال تشکر را دارم ^:)^ و امیدوارم که خداوند به این دو عزیز اجر و پاداش عظیم عنایت بفرماید. :YMPRAY: انصافاً ارزش این دستگاه خیلی بیشتر از این مبلغیه که این بنده های خدا میگیرن...
حتماً سعی میکنم بعد از تست نتایج رو اعلام کنم...

سلام دوستان
حمید جان مبارکه.
امیدوارم موفق باشی دوست عزیز
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 11 مهر1392 - 2:44pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
حمیدخان تبریک عرض میکنم امیدوارم هر چه زودتر به نتیجه برسی که انشالله با ساخت این ورژن جدید که حمید خان و مجتبی خان با تلاش شبانه روزی شون و همچنین تلاش استادنی همچون حمزه و کانی عزیز در کسب تجربیات لازم در ضمینه اپراتوری
کار زیاد سختی هم نیست البته رعایت تمام نکات و تمرین فراموش نشه
به امید موفقیت همه بچه های انجمن

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

پنج شنبه 11 مهر1392 - 3:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

از همه دوستان خیلی ممنونم ^:)^ که به بنده ابراز محبت کردند و امیدوارم که دستگاه بقیه دوستان هم هر چه زودتر به دستشون برسه و همه با استفاده از این تکنولوژی پیشرفته و با کمک و استفاده از تجربیات همدیگر و آموزش های اساتید محترم سایت بتونیم به اهدافمون برسیم... :-BD
با آرزوی موفقیت برای همه اعضاء انجمن :YMPRAY:

پنج شنبه 11 مهر1392 - 5:45pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید جان منم بهت تبریک میگم و ازت می خوام هر چه زودتر کارتو با این ردیاب شروع کنی.برات آرزوی موفقیت می کنم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 11 مهر1392 - 11:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مبارک باشه دوست من.....
خدا ایشالا قسمت هممون کنه
:D

پنج شنبه 11 مهر1392 - 11:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام اقا حمید تبریک میگم بخاطر تحویل بهترین ردیاب سال .امیدوارم همگی به ارزوهایمان برسیم وازاقا مجتبی واقا حمید بابت همه زحماتی که برای دوستان کشیدن خیلی ممنونم .

جمعه 12 مهر1392 - 11:07am

تبریک میگم ایشالا بهترین نتیجه رو ازش بگیری (-:

جمعه 12 مهر1392 - 12:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 14 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure