افشین1 نوشته است:
با سلام خدمت آقا ezmir عزیز
با تشکر از پاسخ شما. لطفا نتیجۀ تست را در انجمن قرار بدین تا همگان بهره ببرند.
آیا برد دستگاه از نظر عمق و شعاع که شرکت برای دستگاهها اعلام کرده، واقعیند؟
با سپاس
سلام دوست عزیز
من کاری رو که آقا جاویدخواسته بودند رو براشون انجام دادم .اما معنی این کار رو نفهمیدم که چرا ازم خواست
تست 1.انگشتر رو توی قوطی کنسرو گذاشتم بعد از تست در مرحه OPERATION1 طلا رو مشخص کرد و روی نقطه رفتم بعد دستگاه را در وضعیت تستها قرار دادم از اونجایی که فلز مغناطیس به شکل کامل طلا رو احاطه کرده در مرحله تستها این هدف نا معتبر تشخیص داده شد و فلز آهنی تشخیص داده شد و نقطه رد شد
نا گفته نمونه که یکی از دوستان گفت یه روشی وجود داره در مورد این سیستمها به اسم prt که به راحتی میشه توی همون تست 1 تشخیص فلز طلا را داد حالا قراره بیاد واسم توضیح بده
تست (تست طلا و آهن ربا)2. این کاری که شما خواسته بودید رو انجام دادم و بعد از تمام شدن مراحل مورد نظر آنتنها به طور دقیق بر روی نقطه مورد نظر قفل کردن و هدف به درستی تشخیص داده شد
خوشحال میشم دلیل این کارها رو بدونم آقا جاوید
دوست عزیز در مورد قدرت عمق زنی و شعاع زنی دستگاه فقط میتونم بگم قدرتمند ترین ردیابی که تا حالا دیدم توی تست تا عمق 12 متری خودم تست کردم و نتیجه گرفتم .اما توی شعاع اینقدر تست نکردم چون این همه فضا نداشتم .اما از اونجایی که توی عمق درست تشخیص داده شده و همون چیزی بود که توی کاتالوگ نوشته شده توی شعاع هم به نظر من قطعا اید به همون شکل باشه
.باز هم اگه سوالی بود در خدمتم