اینا شک نیست..ما با عقل و منطق یه چیزیرو باید قبول کنیم...
در مورد اینکه مواد سمی میمونه به تا سالیان دراز اصلا شکی نیست..تا ابد هم میمونه...
اصلا به هر پیچیدگی باشه..من همه جاشو قبول دارم...شما فقط ثابت کن که باد چطوری وارد این اتاق ها میشه و میمونه...بازم مثال کولر رو برات میزنم...
این بادی که توی اتاق جمع میشه که ماده منفجره نیست که منفجر بشه...دهنه کولر رو بزار توی اتاق..همه جای اتاف هم کیپ بگیر که درزی نداشته باشه...اول ببین اصلا کولر بادش میاد داخل یا نه(سر باد رو هم گذاشتی توی اتاق)...حالا تا یک ماه اینو روشن بزار ببین اتاق منفجر میشه؟؟/
دستان جون خب یه چیزی باید باشه که با عقل جور دربیاد...طوفان هم که بیاد توی یه سوراخ اینقدری باد نمیره که پر بشه و فشار بیاره واسه تله استفاده بشه....اونجایی هم که میگید جریانش یه چیزی دیگه بود صد در صد که منفجر شده وگرنه با باد جایی منفجر میشه...
در مورد اون جوقن ها هم منم گفتم بهت که خیلی وقت پیش به این موضوع فکر کردم ولی اصلا نمیشه نتیجه گرفت که جوقنها بر اساس ستاره هستن...اگرم باشن اصلا نشونه هیچی نیستن به جز همون صور مربوطه....اصلا چه کاری بوده که بر اون اساس قایم کنن چیزارو...من اونم هنوز قبول نکردم و نخواهم کرد که بر این اساس هست...چون این نمونه جوقن هارو میشه به هر صورتی دراورد و فرض کرد....هر کدوم اصول و قاعده ی خودش رو داره..بازم میگم اگر نشونه یکی از صور باشه اصلا ربطی به دفینه یا گنج یا قبر نداره و همونو میخواد نشون بده...
چاکریم