نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
سلام دوستان دقت کنن من برای تو باکس از المینیوم استفاده کردم که شبیه میل پرده های مستطیل هستش.اما یک نکته رو دقت کنید.اگر در واحد های دانشگاهی در سی به نام مقاومت مصالح رو پاس کرده باشید این جور شکلها مقاومت پیچشی رو نمیتونن تحمل کنن.من اصلا حین کار این موضوع رو رعایت نکردم.حالا چطور شد؟؟؟اینطوری شد که بدنه یک طرفش به چپ میره یک طرفش به راست چون میبه نازکه یهنی 1.5 س و نمیتونه تحمل کنه این نیرو رو و اصلا برای شاسی سیم پیچ از المینیوم این جور که من امتحان کردم نمیشه استفاده کرد چون برد خیلی افت کرد.اما برای بدنه فقط وفقط از میله گرد باید استفاده کنید تا حین کار بدنه تغییر نکنه.موفق باشید
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 10:30am |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام اقا محمدیک نوع میله الومنیومی مستطیل با طول 4 سانتی متر و عرض 1.5 سانتی متر هست که فکر کنم برای بعضی از پنجره ها به کار می رود راستش اسمش یادم رفته فقط می دونم که خیلی محکم هست در ضمن تو خالی هست جون میده برای توباکس حالا اگه زیاد هم وسواس روی اون باشی یه تخته 1.20 سانتی دقیق به اندازه مستطیله میتراشی و فرو میکنی توی میله که خالی هست الان خودم نمونش را دارم ولی هنوز برای توباکس نساختمش
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 10:53am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان عزیزم سعی کنید اینگونه نظرات خوبی رو که در فکرتون پرورش داده میشه رو حتماً با عکس یا نقاشی به همه نشون بدید که خیلی بهتره ؛ سپاس عزیزان
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 11:36am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
جاوید نوشته است: سلام اقا محمدیک نوع میله الومنیومی مستطیل با طول 4 سانتی متر و عرض 1.5 سانتی متر هست که فکر کنم برای بعضی از پنجره ها به کار می رود راستش اسمش یادم رفته فقط می دونم که خیلی محکم هست در ضمن تو خالی هست جون میده برای توباکس حالا اگه زیاد هم وسواس روی اون باشی یه تخته 1.20 سانتی دقیق به اندازه مستطیله میتراشی و فرو میکنی توی میله که خالی هست الان خودم نمونش را دارم ولی هنوز برای توباکس نساختمش آقا جاوید سلاماز آخرین تغیراتی که انجام دادی لطفاً یک گزارش بدید تا ببینیم چیکار کردید و توباکس شما درچه وضعیتی به سر میبره ؟
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 11:38am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
افرین اقا جاوید فکر خوبی کردی منم همونو میگم اما طولش 128گرفتم که فیکس بشه یسره هستش راست گفتی باید یه چوب بتراشم بزنم بره داخلش تا سفت بشه چون اینجوری تاب میخوره.i love u
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 12:04pm |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام یه برد دیگه را فقط برای تست بستم هر کاری میکنم ولتاز 8 ولت از دیود d9 به بعد ندارم هر چی ترانزیستور اینور واونور کردم ولتاز درست نمیشه گیر همین افتادم نمیدونم هم چه کارش کنم . حالا نمیونم ترانزیستور را خراب جا زدم یا علت جای دیگه هست بعد از مقاومت R41 هشت ولت دارم ولی ولتاز به R47 , 46 نمیرسه مسیر هم هیچ جای اون قطع نیست خلاصه بدجوری کلافه ام کرده اقا محمد اینم نمونه میله الومنیومی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 12:43pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
من احساس میکنم باید ترانزیستور T 6 سوخته باشه تعویض کن ببین درست میشه . دیودهای 8 . 9 . 10 روهم ببین درست زدید ، خلاصه اگر بازهم درست نشد ، منتظر امداد فکری مهندس حمید باش تا برسه
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 12:55pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
باسلام ميشه نماي شكل خارجي وفيلمي ازمدل رابگذاريدباتشكر
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 2:38pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
سلام به همگی اقا حمید من همچنان منتظر پی سی بی اصلاح شده هستم خواهشن اگر ممکنه زودتر اونو در انجمن قرار بده .ممنون
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 4:51pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
دوستان کسی میدونه که بدنه این توباکس از چیه .اگر از فلز باشه دستگاه دچار خطا نمیشه یعنی خودش .خودش رو نمیگیره و بوق علکی نمیزنه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 5:13pm |
|
|
|