نویسنده |
پیغام |
micro
کاربر حرفه ای
|
اقا مجتبی سلام از مدار تفکیک توباکس چه خبر موفق شدی ازش نتیجه بگیری
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 5:15pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
micro نوشته است: اقا مجتبی سلام از مدار تفکیک توباکس چه خبر موفق شدی ازش نتیجه بگیری سلام همشهری شرمنده من هنوز وقت نکردم مدار مونتاژ شده رو تست کنم چون توباکس ندارم و اصلا وقت ندارم سرم به این ردیاب گرمه و جواب گوی این سفارشات باید باشم ی مقدار سرم خلوت شد پیگیری میکنم فعلا شما این توباکس رو بسازین تمامش کنین مرحله به مرحله
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 7:12pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ali7777 نوشته است: باسلام ميشه نماي شكل خارجي وفيلمي ازمدل رابگذاريدباتشكر سلام عکس شکل کلی این سیستم و طرز ساخت اون ها در صفحه اول وجود داره
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 10:31pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
micro نوشته است: دوستان کسی میدونه که بدنه این توباکس از چیه .اگر از فلز باشه دستگاه دچار خطا نمیشه یعنی خودش .خودش رو نمیگیره و بوق علکی نمیزنه آقای micro به احتمال زیاد باید از آلمینیوم باشه و به شیلد مدار اتصال داده میشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 10:35pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
شماي حقيقي ودرست شده ازتوباكس وفيلمي عكسي بذاريدممنون ن ن ن ن
|
چهارشنبه 11 اردیبهشت1392 - 2:03pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
باسلام دوستان اگر ممکنه خواهشن به من کمک کنید من میخوام پی سی بی توباکس رو بزنم در فایلش دوتا پی سی بی هست من باید از کدومش استفاده کنم
|
پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 4:17pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
سلام اگر از روش اتو استفاده می کنید از فایل sacho_pcb1.pdf استفاده کنید. برای روش ماژیک از فایل میرور استفاده کنید. یا حق
|
پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 10:29pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان و میکروی عزیز با توجه به اینکه بعضیها عجله به ساخت دارن و من هم فیبر جدید رو تقریبا اماده کردم ؛ عجالتا تصاویر فیبر ها رو فقط براتون میذارم. ایشالا فایل توضیحات اضافی رو در فرصت مناسبی تهیه میکنم و اضافه میکنم. این فیبر نسبت به نسخه قبلی از خیلی جهات برتری داره و مسیر سیم ها درش اصلاحاتی داشته و همینطور سیم ها کمی ضخیم تر شدن. شیلد بهتری هم داره و جا گذاری قطعاتش هم بهتره. امیدوارم در مونتاژ مشکلات کمتری وجود داشته باشه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 13 اردیبهشت1392 - 3:34am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان از اینکه منو در این زمینه کمک کردید ممنونم و واقعا خوشحالم که در این انجمن کسی اگر کاری از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه حمید جان و علی خان انشالله که بتونم جبران کنم.ممنون
|
جمعه 13 اردیبهشت1392 - 8:07am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید در پی سی بی که لطف کردید و در انجمن قرار دادید در سمت راست بالا به نظر میرسه که مدار دارای قعطی باشه ایا باید به همین صورت باشه یا باید اصلاحش کرد لطفا به مدار زیر یه نگاهی بندازید تا بهتر متوجه منظورم بشید. ممنون میشم راهنمایی کنی.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 13 اردیبهشت1392 - 8:19am |
|
|
|