نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
آقا بهرام به نظر شما بهتر نیست برای خروجی با جریان بیشتر از یه مدار آمپلیفایر استفاده بشه؟
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 4 آذر1392 - 1:52am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
کاوشگر جان استفاده از تقویت کننده هیچ فایده ای ندار که هیچ شکل موج بدتر میکنه هم بماند مدالاسیون خروجی رو هم از بین میبره...علت استفاده من از خروجی بیشتر این بود که یک فیلتر متصل کنم تا خروجی بهتر بشه وذرات و نگیره ولی جواب نداد..ردیاب من الان خروجیش تا 4 ولت پیک تو پیک جریان داره که مناسب هست
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 6:08pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
سلام داداش بهرام پس در صورت امکان نتایج نهایی که از این مدار رو گرفتین همینجا بیان کنین تا نتیجه گیری بهتری از این تغیرات داشته باشیم در صورت امکان روش تست خودتون رو با مقدار خطایی که داره هم همین جا ذکر کنین ممنونم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 11:26pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
تبریک میگم دوستان
اما مدار آنالوگ کافی نیست و خطاش زیاده
مدار فقط و فقط باید دیجیتال باشه ولاغیر
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
چهارشنبه 6 آذر1392 - 10:01pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
kooroshxfx نوشته است: تبریک میگم دوستان
مدار فقط و فقط باید دیجیتال باشه ولاغیر سلام خوب شما می تونید از ایسی های دیگری استفاده نماید مثل ایسی مکس 38 دقت اون هم تا یک دهم هرتزه و می تونه نتایج دلخواه شما رو تامین کنه با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
پنج شنبه 7 آذر1392 - 4:20pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سلام گرم..خب طراحی ردیاب کل قضیه فرق میکنه بانتاما جان خروجی مدار چطوریه چند ولت پیک داره وبلوکه دیاگرام از این تراشه بگذارین عالیه یک اطلاعات کلی و یک سوال شما از این تراشه به عنوان ردیاب استفاده کردین اینطور که مسلمه خروجیش مربعی هست
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 7 آذر1392 - 6:28pm |
|
|
kelaran
کاربر فعال
|
سلام.دوستان یه سوال:ببینید تو این ردیاب میگن که فرکانس طلا تو محدوده 9 تا 10 کیلو هرتز.این فرکانس طلا؟حالا این فرکانس کلا برای طلا صدق میکنه؟اگه اینطوره پس چطوره که بعضی از ردیابها تو فرکانس خیلی پایین کار میکنند؟مثلا 20 تا 100 هرتز.علت این همه اختلاف چیه؟
|
پنج شنبه 7 آذر1392 - 9:45pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام بهرام جان من خودم از یه ای سی 8038 استفاده می کنم اما چند مدتیه به توصیه یکی از دوستان می خوام یه ردیاب با ایسی مکس یا ad بسازم چون خروجی خیلی دقیق و دما هم زیاد تاثیری روی اون نداره . مدارهای فانکشن زیادی هم تو نت برای این ای سی وجود داره . با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
پنج شنبه 7 آذر1392 - 11:49pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خیلی مردی...من تو نت میگردم ولی بخاطر اسراف وقت اگه ادرس سایتی چیزی هست بزارین تا با همه دوستان استفاده کنیم ممنون....بازم میگم خیلی اقایی
|
جمعه 7 آذر1392 - 1:15am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
bantama نوشته است: kooroshxfx نوشته است: تبریک میگم دوستان
مدار فقط و فقط باید دیجیتال باشه ولاغیر سلام خوب شما می تونید از ایسی های دیگری استفاده نماید مثل ایسی مکس 38 دقت اون هم تا یک دهم هرتزه و می تونه نتایج دلخواه شما رو تامین کنه با تشکر من تمامی آی سی ها رو امتحان کردم اما کلا مدارات آنالوگ بسیار ناپایدار هستند و شما هرچقدر هم از قطعات مرغوب و نظامی استفاده کنی باز هم نتیجه یکسان خواهد بود حال با تمامی خطاهایی که مدارات آنالوگ دارن،خطای اپراتور هم که قابل چشم پوشی نیست هم به این خطاها اضافه کنین اونوقت نتیجه پوچ خواهد بود دنبال مدارات دیجیتال باشین
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
جمعه 8 آذر1392 - 9:00am |
|
|
|