نویسنده |
پیغام |
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
با سلام خوب شما از ایسی ad9833 با میکروی atmega16 رو هم استفاده کردید . اینو هم یه امتحان بکنید .... شاید نظرتون برگشت . من از شما شاید کوچکنر باشم و تحربه زیادی نداشته باشم اما همین ایسیها با خروجی انالوگ هم می توانند جواب گوی کار ما باشند فرکانس تنها کافی نیست باید دیلی و شکل موج و چند پارامتر دیگر رو هم تنظیم کرد . با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
جمعه 8 آذر1392 - 3:58pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستان وبانتامای عزیز من یک مدار از تراشه max پیدا کردم دوستان نظر بدن و هر کسی هم با این تراشه کار کرده نتیجش رو بیان کنه تا همگی استفاده کنیم خسته نباشین
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 8 آذر1392 - 10:49pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام آقا بهرام براتون مقدور هست تا این مدار رو همینجا آپ کنین؟
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 8 آذر1392 - 10:54pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
البته نا گفته نمونه بانتاما جان پیشنهاد دادن از این تراشه استفاده کنیم امیدوارم جواب بده ..ویک مدار من تو کتاب دارم که ایسیهای ttl استفاده کرده خروجیش سینوسی دیجیتال هست حتما یک عکس ازش میزارم به نظرم بد نمیاد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 8 آذر1392 - 10:54pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
کاوشگر جان من که دستم به این تراشه بند نشد شهرمونو زیرو رو کردم پیدا نکردم اگه پیدا کردی سریع درستش کن نتیجش هر چی باشه با دل وجان میپذیریم واسه مقاومت خروجی یک بار حذفش کن تست بگیر ویک بار هم با مقاومت تست کن اگه 50 اهم پیدا نکردی دوتا 100 اهم موازی کن میشه 50 اهم
|
جمعه 8 آذر1392 - 10:59pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز اینم مدار داخل کتاب منبعش هم 308 مدار هستش .فرکانس مورد نظر مربعی رو به ورودی میدی خروجیش سینوسی دیجیتال هست جالب اینجاست که هارمونیکهای فردی رو که روی موج مربعی هست رو در خروجی حذف میکنه یاخیلی ناچیز میکنه که قابل قبول هست ماهم یک موج تمیز میخوایم واسه کار که احتیاجی واسه فیلتر گذاشتن نداره این صحبت های داخل کتاب هست که من گفتم نظرتون چیه...
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 9 آذر1392 - 7:00pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: دوستان عزیز اینم مدار داخل کتاب منبعش هم 308 مدار هستش .فرکانس مورد نظر مربعی رو به ورودی میدی خروجیش سینوسی دیجیتال هست جالب اینجاست که هارمونیکهای فردی رو که روی موج مربعی هست رو در خروجی حذف میکنه یاخیلی ناچیز میکنه که قابل قبول هست ماهم یک موج تمیز میخوایم واسه کار که احتیاجی واسه فیلتر گذاشتن نداره این صحبت های داخل کتاب هست که من گفتم نظرتون چیه... بهرام جان خسته نباشی من که از این مدارای آنالوگ خیری ندیدم شما تست کن نتیجه رو اعلام کن آی سی مورد نظر رو جوان الکتریک داره حدود 45000
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 11 آذر1392 - 8:41pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
بهرام نوشته است: دوستان عزیز اینم مدار داخل کتاب منبعش هم 308 مدار هستش .فرکانس مورد نظر مربعی رو به ورودی میدی خروجیش سینوسی دیجیتال هست جالب اینجاست که هارمونیکهای فردی رو که روی موج مربعی هست رو در خروجی حذف میکنه یاخیلی ناچیز میکنه که قابل قبول هست ماهم یک موج تمیز میخوایم واسه کار که احتیاجی واسه فیلتر گذاشتن نداره این صحبت های داخل کتاب هست که من گفتم نظرتون چیه... با سلام دوست عزیز به نظر من اگه از سیگنال ژنراتور مربعی متغیر استفاده میکنید این مدار به دردتون میخوره.آس سی4040 یه شمارنده منطقی هست که خروجیهاش و به آی سی4030 که دارای چهار عدد گیت دیجیتالxor هستش داده و در آخر هم از یه آپ امپ معمولی برای تقویت خروجی فرکانس استفاده شده که به نظرم یه طراحی ساده و تمیزه.اگه سیگنال ژنراتور سینوسی داشته باشین اصلا به این مدار نیاز نیست.
|
سه شنبه 12 آذر1392 - 9:19pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
ممنون استاد کرمی عزیز از راهنمایهاتون چون تو مدار خروجیش یک موج سینوسی دیجیتال هست گفتم بهتر باشه از مدارات دیگه مثل xr2206 که خروجیش سینوسی هست ولی از موج مثلثی تولید میشه و تقارن خوبی نداره بیشتر بدرد مدارات ازمایشگاهی میخوره ....استاد میشه یک مدار خوب معرفی کنید تا ما فقیر بیچاره ها هم بتونیم یک ردیاب داشته باشیم در حد انتظار که حداقل خود جنس بزنه حالا بقی موارد مثل حذف ذرات وغیره بماند یک کاریش میکنیم ممنون وسپاس گذار
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 1:59pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
استاد کرمی یک سوال دیگه هم داشتم از خدمتتون از نوسانگر فاز شیفتر استفاده بشه چطور چون حداقلش مدار طراحی شده واسه موج سینوسی و صاف هم هست نظرتون چیه فقط نمیدونم تا چه فرکانسی شکل موج نرمال میمونه....یا یک نظر دیگه در مورد نوسانگرها با کریستال
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 6:41pm |
|
|
|