نویسنده |
پیغام |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
سلام دوست عزیز اسیلاتور شیفت فاز که فرمودین و من مباحثش و خوندم ولی نساختم. ساختش هم زیاد سخت نیس با یه اپ امپ ساده میشه یه نمونه ساخت نوسانسازهای کریستالی رو هم بر اساس پایداری خوبشون در مقابل شرایط محیطی و نوسان منبع تغذیه و.... به کار میبرن.چیزی هم که من در نتایج ردیابی تجربه کردم نوسانسازهای شیفتر فازی دقت قابل قبولی نسبت به دیگر اسیلاتورها دارن....خود من با ردیاب انجمن کار میکنم ولی مدار قابل قبولی که پیشنهاد میکنم همین ردیابی با موبایل هستش البته یه تقویت کننده دقیق میخواد.شیفت فرکانس هم که داره و کارکردن باهاش آسونه.
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 8:11pm |
|
|
داریوش
کاربر فعال
|
درود بر تمامیه دوستان با عرض پوزش من یه دو هفته مهمون بچه های نیروی انتظامی بودم بخاطر حفاری در محدوده باستانی ....در مورد اون روشی که گفتم برای حذف ذرات واقعیت امر اینکه کسی این روشو به من یاد داده ازم قول گرفته که این کارو به کسی آموزش ندم یجورایی نمبتونم زیر قولم بزنم ولی در مورد ساخت دستگاه هر سوالی باشه من از امروز به بعد آزاد شدم و در خدمت همتون هستم ....این دستگاه با همون icxr2206خیلی خوب کار میکنه اصلا لازم نیست آیسی رو عوض کنید فقط برای تثبیت فرکانس 2تا خازنارو عوض کنید و از جنس خوبش استفاده کنید همینجور که قبلا گفته بودم کار با دستگاه های تک آنتن این مدلی خیلی سخته و فقط با تمرین و تلاش و تمرکز و آرامش در حین کار ممکن میشه شما درست جواب بگیرید در غیر این صورت خطا میزنه ...امیدوارم از اینکه روش حذف ذراتو نمیتونم بگم نارحت نشید چون نمیخوام مدیون کسی بشم ........
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 3:46pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز آقا داریوش با این حرفات میخای چی رو بگی؟ میترسی به اون دوستت مدیون بشی!!!!!!!!!!!!!!!؟ من در عجبم . میدونی چرا؟ چون با این کارت مدیون یه ملت میشی که الان چند هفتس اینجا منتظرن تا بیای یه روشی رو بهشون یاد بدی .اینو خودت قول دادی لاعقل از اول چیزی نمیگفتی یا اگه الان گفتی مرد اونه که پای حرفش وایسه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم با دیدن همچین آدمایی آدم به سخاوتمندی حمید آقا بیشتر پی میبره
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 6:36pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
یعنی داریوش جان .یه قول مهمه یا کمک به هزاران مردم که محتاج هستن.واقعا که. چه دنیای عجیبی شده.......... ببین داریوش جان دوستت ازت دلگیر بشه بهتره تا این همه مردم رو دست خالی بذاری من اگه هرچی بلد باشم دوس دارم تا دیگران هم بدونن و انا هم اموزش بدن و بعد از اونا هم اموزش بدن و نسل به نسل به بیشرفت برسن ما بخاطر همین کارا هست که از دنیا عقبیم
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 6:50pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
سلام دوستان عزیز توجه کنند که حذف ذرات به چندین روش امکان پذیره که قسمت اپراتوری ردیاب دوستان و اساتیدکلی در موردش بحث و آزمایش کردند.امکان نداره روشی وجود داشته باشه و از دید اساتید پنهون بمونه.من جدیت دوستان و در مبحث ردیابی رو دیدم مطمئن باشین که جواب هر سوالی رو میشه اونجا گرفت... حذف ذرات هم در نهایت با یه نقطه زن حله.
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 7:15pm |
|
|
داریوش
کاربر فعال
|
هر جور دوست دارید فکر کنید و هر جو دوست دارید کار کنید به من ربطی نداره ...بعدشم آقای کرمی اگه ردیاب 70درصد خطا بزنه نقطه زن 100درصد خطا داره من نقطه زن ندیدم بیشتر از 1متر 2متر بزنه اونم با خطای ذرات فراوان ...در ضمن آقای کاوشگر من چیزیو نمیخوام ثابت کنم فقط این بدونید که دوست من برای من خیلی عزیزتر و قابل احترامتره ......
|
دوشنبه 17 آذر1392 - 12:09am |
|
|
داریوش
کاربر فعال
|
دوستان امیدوارم از حرفام دلگیر نشید من هم کارمو خوب بلدم و تو کار با ردیاب ادعام میشه برای ثابت کردن این حرف حاضرم با هر کسی که خواست شرط بندی کنم و به کسی هم احتیاج ندارم ولی آدم خودخواهی هم نیستم فقط حرفام روک میگم الان من در زمینه ساخت و کار با این دستگاه در حد اپراتوری کاری از دستم بر بیاد انجام خواهم داد و در خدمت شما دوستان هستم اگر کسی خواست خوب کمک میکنم کسی هم نخواست شمارو بخیر و مار و بسلامت اینحوری نیست که بیاد هر کس واسه خودش یه نظر بده .دنیا هم دنیا عجیبی نیست آقای هالوو هر چیزی بهایی داره ............
|
دوشنبه 17 آذر1392 - 12:51am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان داریوش عزیز امیدوارم خوب باشی داداش. راستش یادمه شما خودت اول کار گفتین روش حذف خطا رو خواهی گفت و ظاهرا اونوقت به دوستت قول نداده بودی که به بچه های انجمن قولش رو دادی. بهرحال اعتقاد بنده اینه حرفی که زده میشه باید تا آخر و کسب نتیجه صاحب حرف بود و بهش احترام قائل شد. خداوند همه قدیمیا که فوت شدن و رفتن رو بیامرزه حرفاشون رو باید با آب طلا نوشت. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 18 آذر1392 - 11:06am |
|
|
داریوش
کاربر فعال
|
درود بر آقا بینا مثلا الان اینارو گفتی من میتونم چیکار کنم ...آقا شما همتون صاحب اخلاق و اصول من یه آدم بی اخلاق هستم الان مشکل حل شد ..طرف 15سال عمرشو گذاشته تا اینکارو یاد بگیره حالا من که فهمیدم درست نیست این رازشو بیام به عالمو آدم بگم در شرایطی که من میخواستم بگم ولی دوستم راضی نمیشه این مشکل من نیست.
|
دوشنبه 18 آذر1392 - 3:58pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان داریوش جان به دل نگیر داداش عرایض بنده کلی بود و بنده خدمت شما جسارت نکردم دوست عزیز. فقط حرف بنده اینه که هر حرفی که اینجا گفته میشه بچه ها روش حساب باز میکنن و امیدوار میشن و بعد که نمیشه هزار تا حرف و حدیث پشتشه. بهرحال لطفا از دست بنده دلگیر نشی. نهایتا زکات علم هم آموزش اونه و خدای ناکرده کسی علمش رو به گور که نمیبره ولی اقلا میتونه بعضی ها رو به روزی حلال برسونه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 18 آذر1392 - 4:07pm |
|
|
|