داریوش نوشته است:
درود بر آقا بینا مثلا الان اینارو گفتی من میتونم چیکار کنم ...آقا شما همتون صاحب اخلاق و اصول من یه آدم بی اخلاق هستم الان مشکل حل شد ..طرف 15سال عمرشو گذاشته تا اینکارو یاد بگیره حالا من که فهمیدم درست نیست این رازشو بیام به عالمو آدم بگم در شرایطی که من میخواستم بگم ولی دوستم راضی نمیشه این مشکل من نیست.
خب عزیز اگه اینجوری باشه که کسی مثل ادیسون 2500 تا اختراع ثبت کرد رو کسی هم منت نزاشت و جایی که علم و دانشمند هست رازداری و رمالی نیست!
شما هم نمیخواد اینقد بهونه بیاری رک و راست بگو خالی بستم وسلام
راز و قول یعنی چی برادر؟ روش و فوت کوزه گری کدومه؟
ضمنا شما اگر روش بلد بودی مثل من الاف این انجمن و اون انجمن نبودی و میرفتی با همون روشت هر چی بار بود پاکسازی میکردی
یه چیز دیگم هست اونم کسیکه توی یه کاری به درجه استادی برسه و مخصوصا هم به غنا و ثروت دیگه هیچی ارضاش نمیکنه بغیر از آموزش و کمک به دیگران!
این یه قانونه اثبات شدست و میتونی نتیجشو در زندگی هزاران انسان موفق که تمام رموز موفقیتشون رو کتاب کردن و دادن دست خلق خدا ببینید
این دوست شما از ادیسون و نیوتن و انیشتین و نوبل و کریک و واتسون و بور و رادرفورد و تسلا و پوپوف و مندل و .... بزرگتر و دانشمندتر و نخبه تر که نیست؟
دوست عزیز خداوکیلی یه جا حرف از قیمت میزنی نکنه میخوای بفروشی؟ خب یه قیمت بزار یا ملت میخرن یا نمیخرن دیگه چرخ و فلک بازی نداره
خوب هستی یا بد به خودتون مربوطه ولی وقتی میای توی یه انجمن و با حرفات ملت رو تحریک میکنی و قول الکی میدی دیگه نمیتونی ادعای قول و رازداری بکنی
جنس قول شما چیه؟ این قولی که به این بچه ها دادی با قولی که به اون استادت دادی شمارشون فرق میکنه؟ ما از کجا بفهمیم شما کدوم قولت قوله؟ برو داداش خدا روزی تو جای دیگه حواله کنه