انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 12:51pm

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

من ناراحت نیستم آخه این روشو اگه من شخصا بدست آورده بودم باور کن دریغ نمیکردم ولی وقتی کسی که این روشو به من یاد داده منو از گفتن منع کرده و با اعتماد کامل به من یاد داده من اگه به کسی بگم نسبت به اون نامردی کردم .......

دوشنبه 18 آذر1392 - 4:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
داریوش جان .یه مثال یه استاد کونفو وقتی بدون هیچ منتی میاد این همه ادم رو برورش میده حتما کار بدی میکنه.....چون باید هرکی زحمت بکشه مزدشم خودش بخوره ..........
مثلا بدرامون اگه اونا بهمون کمک نکنن ایا ما میتونیم خودمون رو بگیریم .این قانون طبیعته همه ی ما در مورد بدر و مادرانمان کم کاری میکنیم ولی اگه خوب توجه کنین ما کمک کاری نکردیم چون خودمون اون کاریی رو که بدر و مادرانمونبرامون انجام دادن رو داریم برای فرزندانمون انجام میدیم و این دست به دست میگرده ....
حالا شما چیزی رو یادتون دادن رو چرا به مردم دیگه یاد نمیدین ......اگه اون مرد که به شما یاد داده هدفش این بود که کسی ازش استفاده نکنه .به هیچ عنوانم به شما یاد نمیداد این رو مطمئن باش ........ولی در هر صورت اگه الان هم بیای این رو به من بگی عمرا اگه ازش استفاده کنم .چیزی که با خواهش و التماس بدست بیاد مفت هم نمی ارزه ......
حالا خودت برو با این ابتکارت حال کن ولی یه روز خودت به همه ی این حرفا میرسی .........................
مهندس حمید و اساتیدی که تو انجمن هستن این همه بشتکار این همه مطالعه کردن تا به چیزی برسن ولی میان بدون هیچ منتی تقدیم ما میکنن و اگه ما نتونیم جواب خوبی هاشون رو در این دنیا بدیم خوب حتما خدایی هست که بهشون جواب بده ...این انجمن رو فقط محبت و دوستی نگه داشته نه چیز دیگه ایی حالا لطفا راه تو از این انجمن بکش و برو چون ادمایی که لیاقت دارن باید بیان اینجا.نه ادمایی مثل شما که غیرت یه کمک کوچیک رو به هم وطن خودت نداری

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

دوشنبه 18 آذر1392 - 4:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شاعر میگه...بنی ادم اعضای یکدیگرند که در افرینش ز یک گوهرند
اگه معنی این شعر رو بفهمی خیلی درک داری ...
ولی متاسفانه ادمایی مثل شما این چیزا رو درک نمیکنن

نه در آنچه مینگری

دوشنبه 18 آذر1392 - 4:28pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
داریوش نوشته است:
هر جور دوست دارید فکر کنید و هر جو دوست دارید کار کنید به من ربطی نداره ...بعدشم آقای کرمی اگه ردیاب 70درصد خطا بزنه نقطه زن 100درصد خطا داره من نقطه زن ندیدم بیشتر از 1متر 2متر بزنه اونم با خطای ذرات فراوان ...در ضمن آقای کاوشگر من چیزیو نمیخوام ثابت کنم فقط این بدونید که دوست من برای من خیلی عزیزتر و قابل احترامتره ......

دوست عزیز اصول کار ردیاب با نقطه زن کاملا متفاوته و بدین صورت نیس که با یه خط آمار شما بتونید قضیه نقطه زن ها رو به چالش بکشید.نقطه زن ها از نظر قدرت و فرکانس کاری و..... به چند دسته تقسیم میشن که با صحبتهای شما همخونی نداره.در مورد کشف جدیدتون به خودت و دوستت تبریک میگم امیدوارم عکس یافته هاتون و برای علاقمندان بذارین :ymparty:

دوشنبه 18 آذر1392 - 6:03pm
مدیر سایت
مدیر سایت

داریوش نوشته است:
درود بر آقا بینا مثلا الان اینارو گفتی من میتونم چیکار کنم ...آقا شما همتون صاحب اخلاق و اصول من یه آدم بی اخلاق هستم الان مشکل حل شد ..طرف 15سال عمرشو گذاشته تا اینکارو یاد بگیره حالا من که فهمیدم درست نیست این رازشو بیام به عالمو آدم بگم در شرایطی که من میخواستم بگم ولی دوستم راضی نمیشه این مشکل من نیست.

خب عزیز اگه اینجوری باشه که کسی مثل ادیسون 2500 تا اختراع ثبت کرد رو کسی هم منت نزاشت و جایی که علم و دانشمند هست رازداری و رمالی نیست!
شما هم نمیخواد اینقد بهونه بیاری رک و راست بگو خالی بستم وسلام
راز و قول یعنی چی برادر؟ روش و فوت کوزه گری کدومه؟
ضمنا شما اگر روش بلد بودی مثل من الاف این انجمن و اون انجمن نبودی و میرفتی با همون روشت هر چی بار بود پاکسازی میکردی
یه چیز دیگم هست اونم کسیکه توی یه کاری به درجه استادی برسه و مخصوصا هم به غنا و ثروت دیگه هیچی ارضاش نمیکنه بغیر از آموزش و کمک به دیگران!
این یه قانونه اثبات شدست و میتونی نتیجشو در زندگی هزاران انسان موفق که تمام رموز موفقیتشون رو کتاب کردن و دادن دست خلق خدا ببینید
این دوست شما از ادیسون و نیوتن و انیشتین و نوبل و کریک و واتسون و بور و رادرفورد و تسلا و پوپوف و مندل و .... بزرگتر و دانشمندتر و نخبه تر که نیست؟
دوست عزیز خداوکیلی یه جا حرف از قیمت میزنی نکنه میخوای بفروشی؟ خب یه قیمت بزار یا ملت میخرن یا نمیخرن دیگه چرخ و فلک بازی نداره
خوب هستی یا بد به خودتون مربوطه ولی وقتی میای توی یه انجمن و با حرفات ملت رو تحریک میکنی و قول الکی میدی دیگه نمیتونی ادعای قول و رازداری بکنی
جنس قول شما چیه؟ این قولی که به این بچه ها دادی با قولی که به اون استادت دادی شمارشون فرق میکنه؟ ما از کجا بفهمیم شما کدوم قولت قوله؟ برو داداش خدا روزی تو جای دیگه حواله کنه

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 18 آذر1392 - 6:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

من فقط این جمله رو میگم که اگه کسی کاری بکنه که باعث عکس العمل دیگران بشه اون کار جواب داده که عکس العمل داشته ..حالا چرا شما سوزش گرفتین دوستان اصلا شما فکر کن من دروغ گفتم .فکرتو و عقیده تو برای من مهم نیست ...من از روزی که این دستگاه رو ساختم با همین دستگاه 3 جا جواب گرفتم حالا دوست داری بازم اینم باور کن یا نکن .. اگر قرار بود من نسبت به عقیده و فکر تو کار کنم که بر فنا بودم... نمیدونم حالا شما چرا انقدر ناراحتید اینجوری پیش بره سکته مکته نکنید خیلیه ..آقای کرمی گرامی من هر چی دستگاه نقطه زن دیدم تا الان که تو این کار بودم زیاد تعریفی نبوده شاید من بلد نیستم با نقطه زن کار کنم ولی در هر صورت من شاید که نه حتما اشتباه باشه عکس یافته هامو بزارم ولی اگه مسول انجمن بخواد میزارم ......

دوشنبه 18 آذر1392 - 6:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داریوش جان خدا بیشتر بهت بده ما سوزش نداریم برای موفقیت شما چون اگه هم دشمن ما باشی ولی چون ایرانی هستی بهت افتخار میکنیم که چیزی بیدا کنی ولی اینم یادت باشه که ادم باید مرام و غیرت داشته باشه .و الا اگه همه ی دنیا هم مال تو باشه ولی خودخواه و متکبر باشی مطمئن باش روزی چنان به زمین میخوری که روزی هزار بار از خدا طلب بخشش خواهی کرد ............میگن چوب خدا صدا نداره

نه در آنچه مینگری

دوشنبه 18 آذر1392 - 7:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

واقعا باید افسوس خورد برای ادمایی مثل شما که الکی میان اینجا و میخوان بازار گرمی بکنن ...................این همه دوستان ازت انتقاد کردن ولی تو هنوز داری میگی من قول دادم :p
شک ندارم که روزی میشی یه مردی مثل گاندی .نلسون ماندلا .چون خیلی داری جون میکنی برای مردم کشورت .
احسنت به تو =)) :D

نه در آنچه مینگری

دوشنبه 18 آذر1392 - 7:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
ببین داریوش مقصر خودتی اومدی یه چیز تو انجمن انداختی حالا پا پس کشیدی پس از دوستان تو انجمن گله و شکایتی نداشته باش . ضمنا دیگه برای تیکه و کنایه انداختن کل انجمن رو جمع نبند . و حرف آخر به خاطر گل روی اقا حمید و همچنین دوستان عزیز در انجمن اگر خدا بخواد برای چند روز اینده مداری از ردیاب رو در انجمن قرار خواهم داد که مطمعنم انشالله مشکل دوستان در این زمینه حل خواهد شد.
البته به پنچر شدن چرخ قطار بعضی ها. =)) =)) =))

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

دوشنبه 18 آذر1392 - 7:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

هالوو جان من بیخیال شدم چیزی نمیگم تو چرا انقدر حرس میخوری بابا بیخیال ..اگر قرار بود با ساختن یک ردیاب و در آوردن دفینه کسی به مملکتش کمک کنه و بشه گاندی و ماندلا که اصلا دیگه همه ماندلا بودن ..در کل من مشکلی با این موضوع ندارم اگه کشش ندید من که پست انتفادی ننوشتم دوستان دارن منو نورانی میکنند ....

دوشنبه 18 آذر1392 - 8:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahimsariya و 136 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure