نویسنده |
پیغام |
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
من هر بار ادمی مثل تو میبینم کلا 10 سال بیرتر میشم از بس ادمهای بدون درک هستین
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
دوشنبه 18 آذر1392 - 8:54pm |
|
|
داریوش
کاربر فعال
|
ای بابا بیخیال 10سال خیلیه ..درکل کمکی از دستم بر میاد بگو انجام بدم ...
|
سه شنبه 18 آذر1392 - 12:19am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
داریوش نوشته است: ای بابا بیخیال 10سال خیلیه ..درکل کمکی از دستم بر میاد بگو انجام بدم ... داریوش داداش هلو پسر قلب پاکیه بعد جوری رنجونیدش در ضمن دنبال نقطه زنم هست اگه میخوای از دلش در بیاری یه دونه واسش بساز البته مخارجشم متقبل میشه
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 18 آذر1392 - 12:31am |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
|
اریانا جان ولش کن داداش .من بدم میاد از ادمایی که فقط دنبال منفعت خودشون هستن .........اگه بهترین نقطه زن دنیا رو هم برام بیاره به هیچ عنوان نمیخوامش
|
سه شنبه 18 آذر1392 - 12:36am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
haloo نوشته است: اریانا جان ولش کن داداش .من بدم میاد از ادمایی که فقط دنبال منفعت خودشون هستن .........اگه بهترین نقطه زن دنیا رو هم برام بیاره به هیچ عنوان نمیخوامش هلو جان حالا شما کوتاه بیا اقا داریوشم پشیمونه حالا یه خورده تند رفت ولی پشیمونه میخاد جبران کنه
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 18 آذر1392 - 12:42am |
|
|
داریوش
کاربر فعال
|
اریانا گرامی من کار بدی نکردم پشیمون باشم ..بعدشم من اصلا دستگاه نقطه زنو قبول ندارم من ردیاب دارم هم شعاع میزنه و هم نقطه در حد بنز کار میکنه اصلا هم جاگیر نیست تو جیب معمولی نه ولی تو جیب شلوار کردی فکر کنم جا بشه اگه کسی خواست به شرط تست من در خدمتم .....
|
سه شنبه 18 آذر1392 - 1:09am |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
|
ما خودمون ردیاب انجمن رو داریم صد برابر بهتر از ردیاب شما
|
سه شنبه 18 آذر1392 - 1:30am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
داریوش نوشته است: اریانا گرامی من کار بدی نکردم پشیمون باشم ..بعدشم من اصلا دستگاه نقطه زنو قبول ندارم من ردیاب دارم هم شعاع میزنه و هم نقطه در حد بنز کار میکنه اصلا هم جاگیر نیست تو جیب معمولی نه ولی تو جیب شلوار کردی فکر کنم جا بشه اگه کسی خواست به شرط تست من در خدمتم ..... داریوش عزیز ، دوستان با حرفهای شما تو این مدت که نبودین قطعات خریدن برای این مدار و هزینه کردن ، همگی منتظر حضور شما در سایت بودن که تجربیاتون رو در اختیار دوستانت بزاری ، حالا بعد از این مدت ، شما یه چیز دیگه میگی ، که بنظرم اصلا درست نیست ، شما یه لطفی میکنی از همون دوست گرامیتون اجازه بگیر ، تا این تجربه رو به بقیه هم منقل بشه ، همه که عمر نوح نداریم ، خلاصه یه روزی رفتنی هستیم ، یه ثوابی هم برای خودمون بزاریم بد نیست ، تازه اون دوست بزرگوارتون که نمیتونه تو کل ایران فعالیت کنه ، حالا اومدیم یکی ؛ فقط یکی از این دوستان با تجربه ایشون به یه نتیجه برسن ، و زندگیشون تغیر کنه ، میدونی ثواب این چقدره؟ خدا وکیلی داریوش جان شما تا بحال در کل نت ، ادمی به کمالات و معرفت ، مهندس حمید دیدی ، همین مدار چنس رو اگه کسی دیگه ای میساخت ، بنظرت اینطور بدون چشم داشت در اختیار دیگران میزاشت و اینهمه با تواضع و متانت جواب مشکلات دوستان رو میداد ، حمید جان خدا بهت عظمت و بزرگی بده و امیدوارم همیشه سرزنده و سلامت باشی ؛ داریوش جان ختم کلام ، از دوستت بخواه ببین چی میگه ، به امید موفقیت تمامی دوستان عزیز و بزرگوار ، برای سلامتی اقا حمید ، سه صلوات محمدی بفرستید
|
سه شنبه 18 آذر1392 - 1:31am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان خیلی ممنون این وسط بنده رو هم خجالت زده میکنین. بنظر من بحث این تاپیک دیگه داره خیلی از موضوع اصلی خارج میشه! اون چیزی که بنظر من میرسه این هست که اصولا ردیابی یکی دو قلق نداره که با رسیدن بهش کسی فکر کنه دیگه همه چی تمومه و خطا کلا حذف میشه! از طرفی اینکه شما خودتون به اون قلق ها برسین خیلی فرق میکنه تا اینکه کسی به شما بگه! چون اپراتوری ردیابی یک کار کاملا تجربی و مهارتی هست و بیشتر مسائلش رو در نهایت خود شخص باید بهشون دست پیدا کنه. در اینکه این تیپ مدار و دستگاه جواب میده شکی نیست. غیر این بود بنده هم از اول وارد این تاپیک نمیشدم! اما بعنوان یک مدار آنالوگ اصلا در حدی نیست که بخوایم بگیم خطا نداره. الان تمام ردیابهای معتبر و اسمی دیجیتال هستن باز هم کلی خطا پیش میاد دیگه چه برسه به مدارات آنالوگ. ولی بهرحال همونطور که اشاره شد در صورت استفاده از مقاومت و خازن بسیار پایدار و تنظیم فرکانس در رنج وی ال اف که دقت فرکانسی کمتری نیاز داره ؛ میشه در ردیابی با این دستگاه جواب گرفت.
|
سه شنبه 19 آذر1392 - 12:15pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سلام گرم به همه مخصوصا حمید اقا..... دوستان این ردیاب زیاد جالب نیست من تمام زورمو زدم از چندین روش ساخت استفاده کردم ولی تو تست زاویه 45 میزنه حالا بماند که زیر زمین باشه وهزاران عوامل خطای دیگه خلاصه که جواب نمیده وقت تون رو روی مدار دیگه بزارین بزودی یک مدار میزارم با یک تراشه تولید پالس که با فرکانسهای پایین کار میکنه فعلا رو یک فرکانس تستش کردم خیلی بهتر از این ردیاب عمل میکنه حالا ببینم تا اخر نتیجه چی میشه من خراب بچه های بامرام این انجمنم مخلص همگی
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 19 آذر1392 - 2:35am |
|
|
|