نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان بهرام جان ممنون بابت زحمات بی ریا و صادقانه شما. امیدوارم موفق باشی داداش. ما منتظریم. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 9:33am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم بینا جان حتما..... البته این مداری که گفتم مثل همین ردیاب یک تراشه بیشتر نیست فقط از پالس استفاده کردم وپهنای پالس واسه تفکیک که بد نیست ولی نقطه زنیش بهتر از این ردیاب هست .فرکانسشم که در محدوده هرتز بیشتر نیست مثل ردیاب انجمن که فرکانس پایین کار میکنه
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 6:47pm |
|
|
ramincng
|
با سلام خدمت دوستان عزیز.تا اونجایی که من میدونم،شاید هم غلط باشه حرفم حالا بگذریم،فکر کنم اگه آنتنهایی که به قسمت منفی یا همون زمین وصلنو بر عکس آنتن وسطی بکنیم یعنی آنتن وسطیو تا نصف،بقیه آنتنهارو تا آخر بکشین بیرون دستگاه نقطه زنی میکنه.بازم میگم زیاد در مورد این مسئله مطمئن نیستم. یا حق
|
جمعه 21 آذر1392 - 1:56am |
|
|
داریوش
کاربر فعال
|
درود دوستان گرامی .در مورد نقطه زدن و شکل آنتنها باید عرض کنم نقطه کردن یک فلز که روی زمین باشه با ردیاب هر چقدر هم حرفه ای باشی با 20یا 30سانت خطا صورت میگیره ولی اگه اون فلزو حداقل 50سانت زیر خاک بزاریدنقطه دقیق بهتون میده درکل از نیم متر به بالا هر چه جنس عمقش بیشتر باشه نقطه زنی دقیقتر بدست میاد در مورد شکل آنتنها و باز و بسته بودن اونها باید عرض کنم که من خودم به دو صورت انجام میدم که بستگی به منطقه ای هست که کار میکنم ..اگه میخواید تو منطقه مسکونی کار کنید یا جایی هستید که برق وجود داره حتما برای نقطه زدن و ردیابی باید هر 5تا آنتن باشه و به این شکل که پله ای باز شده باشن در هر شرایطی آنتن وسط و فرکانسمون باید از آنتنهای دیگه باز تر باشه و میشه گفت جلوتر باشه به همین ترتیب آنتن کناریش یک پله بسته تر از آنتن وسطی و آنتن آخری هم یک پله بسته تر از کناریه خودش باشه به این صورت تو مناطقی که برق وجود داره میتونید بهترین کار رو انجتم بدید ولی روش دوم مال مناطقیه که برق نیست و آلودگی کمتر تو این مناطق برای ردیابی از دور 5تا آنتنو ببندید و باز به شکل پله ای ولی موقع نقطه زنی آنتنهای نویز یا همون منفیرو باز کنید فقط با آنتن وسطی که مال فرکانس نقطه نزنی کنید که دقیقتر میشه...این تجربه خودم بود که جواب داده ...
|
جمعه 22 آذر1392 - 1:06pm |
|
|
ramincng
|
آقا داریوش روش اولتو گرفتم ولی روش دومتو زیاد متوجه نشدم.شما گفتین که برای مناطق با آلودگی کمتر برای ردیابی از دور،5تا آنتنو ببندیم و باز به شکل پله ای بازش کنیم.اما در نقطه زنی آنتنهای نویزو باز کنیم و آنتن وسطیو ببندیم.خب اینجا ما باید چیکار کنیم؟پله ای ببندیم یا آنتنهای نویزو باز کنیم؟اگه منظورتون اینه ک در هر دو روش موقع نقطه زنی آنتنهای نویزو باز کنیم که تو این مورد مشکلی نیس.اما اگه منظورتون غیر از این هست ممنون میشم جواب بدین...!
|
جمعه 22 آذر1392 - 2:34pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان این ردیابی که در موردش صحبت میکنید کدوم ردیابه ایا همین ردیابه این تاپیکه یا اینکه تو سایت دیگست
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
جمعه 22 آذر1392 - 4:01pm |
|
|
داریوش
کاربر فعال
|
درود دوستان گرامی..میکرو گرامی این ردیاب همین هست که تو این تاپیکه ...در مورد آنتنها باید بگم روش دوم من اینجوریه که ما از دور با 5تا آنتن ردیابی میکنیم وقتی به نزدیکی هدف رسیدیم 4تا آنتن کناری و کوچیکو باز میکنیم و فقط با آنتن وسط عملیات نقطه زنیو انجام میدم تا دقیقتر بشه .این روش فقط تو منطقه ای درست جواب میده که مسکونی نباشه و برق و تیر برق وجود نداشته باشه یعنی آلودگی مغناطیسی وجود نداره ولی تو مناطقی که آلودگی مغناطیسی وجود داره باید با روش اولی که گفتم کار انجام بشه..
|
جمعه 22 آذر1392 - 4:27pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام ممنون داریوش جان از توضیحت ولی من متوجه نشدم که این انتن باید بصورت پله ای باز بشه یعنی چه میشه عکسی بزاری تا بهتر متوجه بشیم یا راحت تر توضیح بدی ممنون
|
جمعه 22 آذر1392 - 5:27pm |
|
|
ramincng
|
من فکر میکنم منظور داریوش جان اینه که اول که از راه دور ردیابی میکنین با 5 تا آنتن کار میکنین.اما وقتی هدف محسوس شد و سمت هدف مشخص شد به طرفش میرینو با یه آنتن کارو ادامه میدین.یعنی 4 آنتن کناریو از مدار جدا میکنین.
|
جمعه 22 آذر1392 - 5:46pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
داداش من اینو فهمیدم منظور من اون حالت پله ای بود که عنوان کرده بود
|
جمعه 22 آذر1392 - 6:40pm |
|