انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:26pm

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

درود دوستان گرامی..این عکس شاید واضح تر باشه .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 22 آذر1392 - 7:02pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
داریوش جان ممنون داداش.
فقط میشه بگین این عکسی که گذاشتین مال حالت اوله یا دوم؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 23 آذر1392 - 11:15am

درود بر شما دوست گرامی..این مدل هم برای حالت اوله هم بای حالت دوم.فقط در حالت دوم اگه مسیر هدفو گرفتین کجاس برای اینکه بهتر جواب بگیرین و نقطه زنی کنین آنتنهای کناری یا همون نویزگیرو از مدار جدا میکنین.همین
بدرود..

شنبه 23 آذر1392 - 12:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز باید دوباره متذکر شوم که این مدار کارایی نداره من نمیدونم چرا وقتتون رو میذارین روش باورکنید خطا داره در حد......ریشه گیاه سنگهای مغناطیسی اب زمین نمدار هر حفره ایی که باشه طبیعی مصنوعی ووووووووووووووو همرو میزنه درست طلا ونقره سنگهای باارزشم میگیره ولی این مدار بدرد کسی میخوره که دوست داره حفاریی زیادی داشته باشه 20 جارو که کند یک تو یک جا شانس میاره میگن این مدار حفر نداره ...حالا خوددانین من دارم روی یک مدار دیگه کار میکنم که بهتر از این مدار هست اگه جواب داد که داده واستون اپ میکنم برین حالشو ببرین البته بهتر از این مداره نه بهتر از ردیاب انجمن :D فقط فرکانساش با ردیاب انجمن میخونه #:-s

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 23 آذر1392 - 2:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر دوستان گرامی..آقا بهرام گرامی چرا الکی داری بچه هارو دل سرد میکنی ..من خودم شخصا با این دستگاه جواب گرفتم برای جنس قدیمی هم مفرق و هم نقره و حاضرم برای اینکه به شما ثابت کنم این دستگاه خیلی خوب کار میکنه با شما شرط ببندم .من با همین دستگاه یک گرم طلا 21عیار جدید که سکه است تو 1.20متر دقیق زدم با نقطه دقیق این حرفی که میزنم تا آخر پاش هستم حالا نمیدونم شما دستگاه زدن بلد نیستی یا اینکه نتونستی مدارتو اونجور که باید جمع کنی درکل من شخصا حاضرم با دریافت مبلغی از شما بهت تست بدم از نیم تر تا 15متر با همین دستگاه شاید الان خیلیها که ادعاشون میشه و چندین سال تو این کارن بگن این داره خودشو گنده میکنه داره دروغ میگه ولی تا وقتی ازم تست نگیرید و با چشم خودتون نبینید که این دستگاه چجوری کار میکنه نمیتونید باور کنید چون دستگاه زدن اصول داره فقط این نیست که آنتنو دستت بگیری و منتظر باشی آنتن جایی وایسته و بری حفاری کنی نه دوست گرامی ....درکل من حاضرم برای اثبات حرفم تست بدم بعدشم اگه مدار دیگه ای هم هست که جواب میده اشکالی نداره اونم میسازیم ولی این مدار 100درصد جوابشو داده .....

شنبه 23 آذر1392 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
این بهرام کارش دلسرد کردنه شما دوستان شما جدی نگیرید و به کارتون ادامه بدید. :YMPEACE:

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

شنبه 23 آذر1392 - 7:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام شایدم من نتونستم خوب یاد بگیرم انتن زدنو ...باورکنید من همچین قصدی ندارم که دلسردتون کنم فقط بعضی وقتها باید حقیقتو قبول کرد اگه شما میگی من کارم دلسر کردنه کجا دیدین که من کسی رو دلسرد کرده باشم من اولین که نه دومین نفر بودم این مدارو درست کردم خیلی وقت پیش که هنوز به انجمن نیومده بودم درست همین تک انت رو ساختم به فلزات جدید کارش حرف نداره ولی قدیم چه عرض کنم حقیقتن منم مثل شما پول واسه خرید ردیاب خوب مثل انجمن ندارم واسه همین سعیم اینه که باکمک هم یک ردیاب خوب درست کنیم این ردیابم که شما میگین جنس دراوردین شاید شما موفق شدین یک به هزار میشه ردیاب خوب ردیابی هست که حداقل چندنفر تایدش کنن من بشخصه میگم ردیاب خوبی نیست چون هر چیزیرو میگیره اینم بدونین بیشتر ردیابها مفرق ومس خوب میزنن وطلای جدید نباید دفن کنید واسه تست چون به محض اینکه حفره درست کردین ردیاب حفره رو خوب میزنه نه طلا واسه تست طلا باید اونو بیرون تست کنید واز دور نه نزدیک از دور جواب نمیده و اگه میتونین که انشاالله از خدا میخوام بهتون بار خوب بده .جنس باهاش دربیارین تا منم بگم بهترین ردیابه واصلنم دیگه نمیگم این خوبه اون بده فقط شاهد میمونم کارمو میکنم ولی وقتی میبینم دوستان خوبم این زحمت میکشن واسه این مدار ناراحت میشم خدا اخر وعاقبت هممونو بخیر کنه انشالله ...دوستان سعیتونو بکنین خدا بزرگه این اخرین حرفمه :-*

شنبه 23 آذر1392 - 10:00pm

بقیه دوستان هم نظری بدن بد نیست...بالاخره چیکار کنیم؟رو هوا تست کنیم یا تو زمین؟

شنبه 23 آذر1392 - 10:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر دوستان گرامی..اصلا من حرف آقا بهرامو قبول ندارم و نخواهم کرد..آقا بهرام گرامی من بیکار نیستم خودمو و دیگرانو سرکار بزارم اگه جواب نمیداد میگوفتم نمیده میرفتم سر یک مدار دیگه جواب دادن یا ندادن این مدار سودی واسه من نداره ...در مورد تست هم بازم با شما موافق نیستم مگه جنس قدیمیو رو زمین گذاشتن که شما رو زمین تست کنی بعدشم دوست گرامی من میگم این دستگاه جواب داده و من جواب گرفتم هم قدیمی و هم جدید در کل این دستگاه اگه بتونی باهاش کار کنی و درست مدارشو بسته باشی هم رو زمین جواب میدم و هم تا 15متر عمق زیر خاک این حرفمو من شخصا میتونم هر کی خواست تست بگیره براش انجام بدم تا با چشم ببینه و باور کنه مشکل شما اینه که وسیله ای که نمیتونی باهاش کار کنی فکر میکنی کسی نمیتونه ...باور کنید به شخصه من خودم تا حالا ندیدم کسی به غیر از خودم حداقل تو تهران بخواد با ردیاب تست بده طرف با نقطه زنشم با 50درصد شک این کارو انجام میده ولی من با همین ردیاب تا 15 متر تست میدم ..از این حرفا بگذریم آقا بهرام این دستگاه اگه درست تنظیم بشه طلا 22عیارو دقیق میزنه.طلا18عیارو دقیق میزنه.مفرق و نقره و مس و فضای خالی و آهن و پلاتین و...دقیق میزنه هر فلز یک تنظیم خاص خودشو داره رنج خاص خودشو داره و نمیشه با رنج طلای 22عیار طلای 18 عبارو بزنی اگه این اتفاق افتاد مطما باش یا توهم زدی وتلقین کردی یا نتظیمت اشتباهه یا یک قطعه مدارت خوب نیست و مدار تثبیت فرکانس نداره چون اگه فرکانس مدار تثبیت شده نباشه شما اگه رو طلا بزنه دستگاه به علت اختلال در فرکانسش فضای خالیرو هم میزنه و خیلی چیزهای دیگه که شاید در این پست نگنجد..در کل باز هم میگم من این اولین مدار این انجمن بود که ساختم و 100درصد جواب داده ....

یکشنبه 23 آذر1392 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز یکم خونسرد باش چه خبره با این اوساف اگه اونجا بودم که الان یغه به یغه شده بودیم :D بابا یکم منطقی باشین این مدارو هم اگه به هر صورت ببندین بازم خطا داره واسه تست یک طلا بزارین روزمین پیداش کنین زاویه 45 میزنه چون با تک انتن کار میکنی دقیق نمیدونی که زاویه رو گرفته من با جفت انتن چک کردم طلارو خوب میگیره ولی درست روش نقطه نمیشه چند ده سانت خطا داشت وچون فرکانسهاشم تو رنج vlf هست واسه همین خطاش بیشتره اگه شما اینقدر با این مدار سروکله زده باشین یک سوال دارم این مدار یک مشکلی تو ولوم حجم داره اونو بمن بگی من تمام حرفاتو قبول میکنم تو کدوم فرکانس بهتر عمل میکنه 9.198 یا 5.5 یا 4.7 ولی فقط گرفتن طلا که ملاک ردیاب نیست اینقد مشابهات فرکانس بالاست که فکرشو نمیکنی من باهمین ردیاب رفتم یک جارو زدم با هرسه فرکانس که قبلا تست کرده بودم هر سه تا یک جارو زدن دقیقم نقطه کردم حتی عمقشم دراوردم حجمشم گرفتم وقتی کندم میدونی چی پیدا کردم با فرکانس طلا که حتی نقره نگرفت مس فقط جواب داد وطلا.....یک سنگ سیاه کوچیک که بردم نشون دادم گفت اهن داره وبه این نتیجه رسیدم به مغناطیسم حساسه وهمینطور اهن تازه با فرکانس طلا که فرکانس اهن یک چیز دیگست تو مایه های 17 اگه اشتباه نکرده باشم....امیدوارم منظورمو فهمیده باشین ردیابی کردن مهم هست نه به اندازه ی دقت ردیابی ....اگه چیزی گفتم که دوستان دلسرد شدن عذر میخوام این مدارهم مدار بدی نیست ولی چون انالوگ هست خطاش زیاده همین اینم حرف من نبود حرف استاد بزرگ حمید اقا بود که من تازه متوجه شدم منظورشون چی بوده :D

یکشنبه 23 آذر1392 - 12:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 166 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure