داریوش نوشته است:
ببین آقا بهرام تو بلد نیستی با این دستگاها کار کنی دقیق الان تجربیاتت مثل 3سال قبل منه که یه ردیاب ایرانی داشتم منم اوایل بلد نبودم و هر جا انتن وایمیستاد حفاری میکردم تا دلت بخواد سلیل و آهک و نمیدونم استخون و سفال ....دراودم.اینکه تو یا هر کسی که مهندس الکترونیک یا اصلا دکترا داره بخوا بیاد اپراتور خوبی هم بشه امکان نداره تو و امثال تو تو انجمن هستن که حرف خوب میزنن از فرکانس و اصطلاحات کتابی میارن وسط خیلی قرو قمیشایی میان که آره ما چون کتاب خوندیم خدای این کاریم نه دوست گرامی اپراتوریه هر دستگاهی تجربه میخواد اونم نه هر تجربه ای باید زحمت بکشی اینکه یارو دستگاه 100میلیونی داره و بلد نباشه باهاش کار کنه اون دستگاه بدرد عمش میخوره من یکیو میارم با یه تیکه سیم به صورت شاقولی بهت تست بده یه تیکه سیم مسی که شاید 1000تومان هم نباشه در کل تو این کار 99درصد اپراتور مهمه و 1درصد دستگاه حالا شما معلوم نیست از کدوم کوچه بم بست اومدی میخوای به من درس اپراتوری بدی خیلی بهت فشار اومده یه مقدار هزینه کن بیام با همین دستگاه بهت تست بدم هر جور که خواستی وقتی دیدی کارایی این دستگاه چیه اونوقت میای نمیدونم حرف یکی دیگرو تاییدیه میزاری یا حرف من ..در ضمن من انقدر دور ورم هستن که دست تو که هیچی بابا لنگدرازم بیاد دستش به یغه من نخواهد رسید .. بازهم من میگم این دستگاه جواب داده رو حرفمم هستم با سند و مدرک حالا نمیدونم آقا بهرام میخواد بگه آقا حمید میخواد بگه واسه خودشون هر چی میخوان بگن من چیزی که تجربه کردم و دیدم گفتم ........
99% اپراتور و 1% دستگاه
احتمالا طرف هم باید چله نشینی کنه و بعد از کلی داستان بره احظار بزنه؟؟ یا بره دنبال همزادش
یا شاقولیشو تاب بده ،سمتی کمونه کنه فریاد بزنه به امید خدا شروع به کار کنین
شما اگه بیل زنی برو باغچه خودتو بیل بزن،
اگر هم توان نقطه زنی خوب داری اینجا چیکار میکنی
دوستان من اگه نگاه کلی به این انجمن کنین میبینین که بعضی از هم قطارامون حذف شدن
فقط میتونه 1 علت داشته باشه!!!زمانی که ردیاب 22 انجمن عرضه شد تا الان میبینین یه سریا دیگه آنلاین نمیشن
دلیلشم رسیدن به نتیجه مطلوب هستش،خیلی واضح هستش، این عزیزان هم که میان فقط ادعا میکنن تهش میبینین که واسه جیب شما برنامه دارن
شما اگه دستگاهت جواب میده برو دنبال هدفت ،
یاحق