انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:25pm

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
دوست عزیز یکم خونسرد باش چه خبره با این اوساف اگه اونجا بودم که الان یغه به یغه شده بودیم :D بابا یکم منطقی باشین این مدارو هم اگه به هر صورت ببندین بازم خطا داره واسه تست یک طلا بزارین روزمین پیداش کنین زاویه 45 میزنه چون با تک انتن کار میکنی دقیق نمیدونی که زاویه رو گرفته من با جفت انتن چک کردم طلارو خوب میگیره ولی درست روش نقطه نمیشه چند ده سانت خطا داشت وچون فرکانسهاشم تو رنج vlf هست واسه همین خطاش بیشتره اگه شما اینقدر با این مدار سروکله زده باشین یک سوال دارم این مدار یک مشکلی تو ولوم حجم داره اونو بمن بگی من تمام حرفاتو قبول میکنم تو کدوم فرکانس بهتر عمل میکنه 9.198 یا 5.5 یا 4.7 ولی فقط گرفتن طلا که ملاک ردیاب نیست اینقد مشابهات فرکانس بالاست که فکرشو نمیکنی من باهمین ردیاب رفتم یک جارو زدم با هرسه فرکانس که قبلا تست کرده بودم هر سه تا یک جارو زدن دقیقم نقطه کردم حتی عمقشم دراوردم حجمشم گرفتم وقتی کندم میدونی چی پیدا کردم با فرکانس طلا که حتی نقره نگرفت مس فقط جواب داد وطلا.....یک سنگ سیاه کوچیک که بردم نشون دادم گفت اهن داره وبه این نتیجه رسیدم به مغناطیسم حساسه وهمینطور اهن تازه با فرکانس طلا که فرکانس اهن یک چیز دیگست تو مایه های 17 اگه اشتباه نکرده باشم....امیدوارم منظورمو فهمیده باشین ردیابی کردن مهم هست نه به اندازه ی دقت ردیابی ....اگه چیزی گفتم که دوستان دلسرد شدن عذر میخوام این مدارهم مدار بدی نیست ولی چون انالوگ هست خطاش زیاده همین اینم حرف من نبود حرف استاد بزرگ حمید اقا بود که من تازه متوجه شدم منظورشون چی بوده :D

بهرام جان

من همون ابتدا گفتم که مدارای آنالوگ خطای بسیار دارن

دوستان کلا بیخیال این مدار بشین

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 23 آذر1392 - 1:09am
کاربر فعال
کاربر فعال

ببین آقا بهرام تو بلد نیستی با این دستگاها کار کنی دقیق الان تجربیاتت مثل 3سال قبل منه که یه ردیاب ایرانی داشتم منم اوایل بلد نبودم و هر جا انتن وایمیستاد حفاری میکردم تا دلت بخواد سلیل و آهک و نمیدونم استخون و سفال ....دراودم.اینکه تو یا هر کسی که مهندس الکترونیک یا اصلا دکترا داره بخوا بیاد اپراتور خوبی هم بشه امکان نداره تو و امثال تو تو انجمن هستن که حرف خوب میزنن از فرکانس و اصطلاحات کتابی میارن وسط خیلی قرو قمیشایی میان که آره ما چون کتاب خوندیم خدای این کاریم نه دوست گرامی اپراتوریه هر دستگاهی تجربه میخواد اونم نه هر تجربه ای باید زحمت بکشی اینکه یارو دستگاه 100میلیونی داره و بلد نباشه باهاش کار کنه اون دستگاه بدرد عمش میخوره من یکیو میارم با یه تیکه سیم به صورت شاقولی بهت تست بده یه تیکه سیم مسی که شاید 1000تومان هم نباشه در کل تو این کار 99درصد اپراتور مهمه و 1درصد دستگاه حالا شما معلوم نیست از کدوم کوچه بم بست اومدی میخوای به من درس اپراتوری بدی خیلی بهت فشار اومده یه مقدار هزینه کن بیام با همین دستگاه بهت تست بدم هر جور که خواستی وقتی دیدی کارایی این دستگاه چیه اونوقت میای نمیدونم حرف یکی دیگرو تاییدیه میزاری یا حرف من ..در ضمن من انقدر دور ورم هستن که دست تو که هیچی بابا لنگدرازم بیاد دستش به یغه من نخواهد رسید .. بازهم من میگم این دستگاه جواب داده رو حرفمم هستم با سند و مدرک حالا نمیدونم آقا بهرام میخواد بگه آقا حمید میخواد بگه واسه خودشون هر چی میخوان بگن من چیزی که تجربه کردم و دیدم گفتم ........

یکشنبه 23 آذر1392 - 1:25am
کاربر فعال
کاربر فعال

اگه 1000نفر هم بیان بگن این دستگاه خطا داره یا نمیزن من شخصا میگم این دستگاه هیچ خطایی نداره و خیلی دقیق هم میزنه اگه بتونی باهاش کار کنی . بعدشم آدمی که دهن بین باشه هیچ وقت موفق نمیشه ولی آدمی که انگیزه داره و به فکر موفقیت هست خودش کارشو انجام میده و تجربه میکنه نیازی به نظر کسی نداره کسی که وارد این کار میشه باید قدرت ریسک بالایی داشته باشه ..همیشه رای درست با اکثریت نیست بعضی مواقع اکثریت اشتباه میکنن ..

یکشنبه 23 آذر1392 - 1:32am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان گرامی در کل با تمامیه دوستان هستم امیدوارم کسی از گفتهای من ناراحت نشده باشه من احساس میکنم دوستان راضی نیستن من تو این انجمن پستی بزارم برای همین من سعی میکنم دیگه زیاد تو انجمن نیام اگه بیام فقط گوش بدم و به کسی کمک نکنم یا چیزی نگم ..ولی برای آخرین بار میگم این اولین مدار این انجمن بود که من ساختم و خیلی خوب هم جواب داد حالا خود دانید هر کاری کردید دیگه پای خودتون درست کردید یا نکردید دیگه برام مهم نیست ولی 100درصد جواب داده.........به امید پیروزی برای تمامیه دوستان گرامی
نابرده رنج گنج میسر نمیشود..............

یکشنبه 23 آذر1392 - 1:40am
مدیر سایت
مدیر سایت

داریوش نوشته است:
دوستان گرامی در کل با تمامیه دوستان هستم امیدوارم کسی از گفتهای من ناراحت نشده باشه من احساس میکنم دوستان راضی نیستن من تو این انجمن پستی بزارم برای همین من سعی میکنم دیگه زیاد تو انجمن نیام اگه بیام فقط گوش بدم و به کسی کمک نکنم یا چیزی نگم ..ولی برای آخرین بار میگم این اولین مدار این انجمن بود که من ساختم و خیلی خوب هم جواب داد حالا خود دانید هر کاری کردید دیگه پای خودتون درست کردید یا نکردید دیگه برام مهم نیست ولی 100درصد جواب داده.........به امید پیروزی برای تمامیه دوستان گرامی
نابرده رنج گنج میسر نمیشود..............

شما که اینهمه ادعا داری و هیچ تخصصی هم قبول نداری و همه هم چرت میگن و فقط شما درست میگی و قولت قوله و حرفت حرف!
پس مرد باش و رو حرفت وایسا و برو
خدا نگهدارت
حالا نیا به بهانه جواب دادن به من یا هر کسی دیگه باز دو صفحه مشق بنویس
رو حرفت وایسا و برو بزار ما هم خودمون به تجربه برسیم و نیازی هم به آموزش شما نداریم
حق نگهدارت

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 23 آذر1392 - 2:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من اخه این چه کاریه با هم میکنین اینجا همه مثل دوست هستیم اقا داریوش میگه مدار مدار خوبیه خب باش حالا چرا به بقیه گیردادی که اپراتوری بلد نیستن داداشم خب اینم قبول پس بیا اقایی کن درست اموزش بده شما که بلدی ماهم که نابلد خب یک چیزی یاد میگیریم حداقلش.....قهر کردن هم زشته در شان شما ومن نیست که بیخود بزاری بری باش خوب بودن مدارو ثابت کن به همه اگه این حرفم درست نیست خب بگین من الان رو یک مدار دیگه کار میکنم بنظرم بهتر ازاینه حداقلش فرکانسهاش شناخته شده هست تاحدودی اگه جواب درستی بده مدارشو میزارم همه استفاده کنیم چطوره #-o
بعدشم من منظورم تند بودن جنابعالی هستش که میخوای همرو بزنی.من موندم با این اعصاب خراب چطور به بار رسیدی :D شاید تاثیر داره خدا دانددددددددددددددددددددددد :ymsick:

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

یکشنبه 24 آذر1392 - 5:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داریوش نوشته است:
ببین آقا بهرام تو بلد نیستی با این دستگاها کار کنی دقیق الان تجربیاتت مثل 3سال قبل منه که یه ردیاب ایرانی داشتم منم اوایل بلد نبودم و هر جا انتن وایمیستاد حفاری میکردم تا دلت بخواد سلیل و آهک و نمیدونم استخون و سفال ....دراودم.اینکه تو یا هر کسی که مهندس الکترونیک یا اصلا دکترا داره بخوا بیاد اپراتور خوبی هم بشه امکان نداره تو و امثال تو تو انجمن هستن که حرف خوب میزنن از فرکانس و اصطلاحات کتابی میارن وسط خیلی قرو قمیشایی میان که آره ما چون کتاب خوندیم خدای این کاریم نه دوست گرامی اپراتوریه هر دستگاهی تجربه میخواد اونم نه هر تجربه ای باید زحمت بکشی اینکه یارو دستگاه 100میلیونی داره و بلد نباشه باهاش کار کنه اون دستگاه بدرد عمش میخوره من یکیو میارم با یه تیکه سیم به صورت شاقولی بهت تست بده یه تیکه سیم مسی که شاید 1000تومان هم نباشه در کل تو این کار 99درصد اپراتور مهمه و 1درصد دستگاه حالا شما معلوم نیست از کدوم کوچه بم بست اومدی میخوای به من درس اپراتوری بدی خیلی بهت فشار اومده یه مقدار هزینه کن بیام با همین دستگاه بهت تست بدم هر جور که خواستی وقتی دیدی کارایی این دستگاه چیه اونوقت میای نمیدونم حرف یکی دیگرو تاییدیه میزاری یا حرف من ..در ضمن من انقدر دور ورم هستن که دست تو که هیچی بابا لنگدرازم بیاد دستش به یغه من نخواهد رسید .. بازهم من میگم این دستگاه جواب داده رو حرفمم هستم با سند و مدرک حالا نمیدونم آقا بهرام میخواد بگه آقا حمید میخواد بگه واسه خودشون هر چی میخوان بگن من چیزی که تجربه کردم و دیدم گفتم ........

99% اپراتور و 1% دستگاه =))

احتمالا طرف هم باید چله نشینی کنه و بعد از کلی داستان بره احظار بزنه؟؟ یا بره دنبال همزادش :-?

یا شاقولیشو تاب بده ،سمتی کمونه کنه فریاد بزنه به امید خدا شروع به کار کنین ^:)^

شما اگه بیل زنی برو باغچه خودتو بیل بزن، =(( اگر هم توان نقطه زنی خوب داری اینجا چیکار میکنی

دوستان من اگه نگاه کلی به این انجمن کنین میبینین که بعضی از هم قطارامون حذف شدن :-?

فقط میتونه 1 علت داشته باشه!!!زمانی که ردیاب 22 انجمن عرضه شد تا الان میبینین یه سریا دیگه آنلاین نمیشن

دلیلشم رسیدن به نتیجه مطلوب هستش،خیلی واضح هستش، این عزیزان هم که میان فقط ادعا میکنن تهش میبینین که واسه جیب شما برنامه دارن

شما اگه دستگاهت جواب میده برو دنبال هدفت ،

یاحق

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 24 آذر1392 - 4:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام به همه دوستان
من هم با آقا کروش عزیز موافقم
افراد زیادی از همین ردیاب انجمن نتیجه گرفتن البته بعضیاشون هم به انجمن سر میزنن ولی دوستان اینو قبول کنید که نمیشه هر چیزی رو رو کرد و گفت من فلان چیز رو از دل خاک بیرون کشیدم خودتون که میدونید خیلی خطریه با یه جستو جوی ساده گیرت میارن و هر چی که در آوردی وحتی اونایی رو که هم در نیاوردی همرو ازت اعتراف میگیرن به هر حال اینجا ایرانه و هر مملکتی هم برا خودش یه قوانینی داره
درباره آقا داریوش هم باید بگم که دوست عزیز هنای شما دیگه پیش ما رنگی نداره خواهشن با همون روش خودت اینجا رو ترک کن خدای نکرده شیطان قولت میزنه روش اون دوستت رو اینجا مینویسی بعدا مدیونش میشی ما راضی نیستم تا حالا هم کاری نکردیم که باعث بشه کسی به خاطر ما زیر دین کسی بمونه برو داداش برو
دوستان توجه کنید این همه استاد بزرگوارمون حمید آقا اینجا همه رو راهنمایی کردن و میکنن تا حالا من یک بار هم نشده ببینم توی پستاشون به کسی حرف تندی زده باشه ولی این دو دره باز داریوش خان چند تا اینجا پست زده فکر کرده دیگه خدای ردیابه حالا خوبه اندازه حمید جان از الکترونیک اطلاعات نداره وگرنه هممونو ایجا به چوبه دار میبست البته داریوش جان از اینکه گفتم از الکترونیک سر در نمیاری ناراحت نشی ها چون یاد پستهای شما تو صفحه 12و13 و14 افتاد که چطور بخاطر مسائل جزئی داشتی قربون صدقه مجتبی میرفتی و التماس میکردی

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 24 آذر1392 - 6:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

از اینکه باعث شدم شما همتون در مورد من صحبت کنید واقعا خوشحالم چون همیشه کارهایی که درسته و نتیجه میده با عکس العملهای شدید روبرو میشه .من باید خدمیتتون عرض کنم من هر چی بودم وهستم آدم *** مال و پاچه خار نبودم ونیستم و از چیز دیگران بالا نمیرم این یک مسله و مسله بعدی اینکه من اصلا در مورد الکترونیک ادعایی نکردم من اصلا کارم چیزی دیگست ربطی نداره به اکترونیک حالا تفریحی اومدم چون استعداد بالایی داشتم یاد گرفتم از خیلی از مهندسها و پروفسورهاتونم هم بیشتر در این زمینه جواب گرفتم .. حالا شما بیاید بگید هر کی حذف شده از انجمن حتما جواب گرفته شاید زده شده باشه از انجمن معلوم نیست خلاصه هر کی میخواد حرف خودشو به کرسی بشونه طرف اون ور دنیا دستگاه ساخته مدارشو دقیق گذاشته تو سایت ما از روش ساختیم حالا اومدیم از دستگاههای خارجی ایراد میگیریم و دیگه اینو حتما همتون بهتر از من میدونید که کسی که این مدارو طراحی کرده یکی بهترین سازندهای ردیابه نکنه اینم باور ندارید فقط و فقط خودتونو باور دارید و واسه همدیگه نوشابه باز میکینید ..شما از اینکه من با اینکه تجربه الکترونیک ندارم تونستم از این دستگاه جواب بگیرم نمیدونم ساید دارین میسوزید آقا تجربه پدر علمه دیگه اینم حتما شما رد میکنید میگید نه فقط هر چی ما بگیم درسته .. فقط این بگم که آدم تو زندگیش *** مال کسی نباشه و از داشتهای دیگران برای بالا بردن خودش استفاده نکنه پیشرفت میکنه ....

دوشنبه 24 آذر1392 - 1:37am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان الان مدتی هست روال این تاپیک از مسیر فنی خودش خارج شده! من از همگی خواهش میکنم به این بحثهای بیمورد که کمکی به کسی نمیکنه پایان بدن. کسی اگر چیزی میدونه و تجربه ای داره که میخواد در اختیار بقیه بذاره همه با کمال میل منتظر هستن و استقبال میکنن. در غیر این صورت بهتره شخص به کار خودش بپردازه و دیگران رو بیهوده تحریک نکنه! جناب داریوش خیلیها بخصوص توی این دنیای فلزیابی صرفا با ادعا دل بقیه رو آب کردن یا حتی دست به سوءاستفاده یا کلاهبرداری زدن! این هم از درماندگی یا علاقه شدید دیگران به نتیجه گیری بهتر در کاوش نشات میگیره نه ادعای مدعی! پس خوبه شما به این مطلب توجه داشته باشین و زیاد هم خوشحال نباشین. کسی اگر از یک دستگاه واقعا عالی نتیجه بگیره نیازی نداره بیاد توی محیط مجازی با دیگران بیخودی بحث کنه.
در خصوص این مدار اولا باید بگم مدار بسیار ساده ای هست که با توجه به اطلاعات دیتاشیت آیسی 2206 هم براحتی قابل طراحی بوده و نکته فنی خاصی نداره. خدمت اون دوستانی که میگن کار نمیکنه باید عرض کنم خیر قطعا کار میکنه! خدمت دوستانی هم که فکر میکنن یا ادعا دارن در حد استثنائی جواب میده هم باز عرض میکنم خیر! این یک مدار فرکانس ساز ساده هست که در حد خودش کار میکنه و با توجه به سیستم ساده تک فرکانسی و نداشتن دقت فوق العاده در عدد فرکانس خروجی فقط تا حدودی در ردیابی قابل استفادست و خطای قابل ملاحظه ای هم داره.

دوشنبه 24 آذر1392 - 2:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 125 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure