انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:04pm

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقا حمید منم با شما موافقم ولی کو گوش شنوا تا میایم اشکال بگیریم بگیم این مدار مشکلش اینه متهم میشیم به دلسرد کردن حرف نمیزنیم میگن اطلاعات نمیده به هر حال همه دوست هستیم تو انجمن ومن بشخصه همرو دوست دارم موفق وموید باشید :ymhug:

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 25 آذر1392 - 12:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اینم ردیاب طرح ازمایشی من ...من از تایمر 556 استفاده کردم که جواب داده ولی برای اینکه بهتر کارکنه باید فرکانسمتری پیدا کنید که صدم هرتز رو هم نشون بده من که نداشتم اگه کسی در رابطه با فرکانسمتر این چنینی مداری داره یا اطلاعات ما درخدمتیم ...تو ازمایشی که انجام دادم خطای نقطه زنی با این مدار کمتر شده تو فرکانس 1006 خیلی عالی جواب داد ودرست نقطه میزنه ...ولوم پهنای پالس هم کارش حجم گیری هست که همون دیسک میشه...شما هم درست منین تا باهم به نتیجه برسیم من دوتا مدار میزارم یکی مربوط به فلزیاب دلتا هست که میشه جور دیگه هم پیکر بندی بشه ولی من همونطوری بستم واسه ازمایش که جواب داد از مدار دیگه 555 هنوز تست نگرفتم یعنی هنوز درستش نکردم اگه کسی هست ببنده تا نتیجه معلوم بشه از فرکانسهای پایین استفاده کنید بهتر جواب میگیرین...اصل ردیاب به دقت ردیابی هست پس فرکانس نقش اساسی داره ببینم چه میکنید یا حق :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 25 آذر1392 - 1:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پیوست:
12-7-2013 12-51-48 AM.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 25 آذر1392 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بهرام جان
ممنون به خاطر مدار ها
سایت آقا بهنام یه فرکانس متر خوب داره. توضیحات کامل تو لینکزیر مستقیم از سایت ایشون

:x
http://felezyab.persianblog.ir/post/30/

دوشنبه 25 آذر1392 - 9:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان منم ممنونم..این فرکانسمتر توتنایی خوندن فرکانس زیر هرتز رو هم داره یا نه چون خیلی مهمه .فرکانسمترای تو بازار معمولا اخرین رنج فرکانس 10 به حساب میاد یعنی کمترش روی ال سی دی قابل دیدن نیست و توانای نداره..من به سایت اقا بهنام یک سری میزنم بازهم سپاسگذارم دوست عزیز :-H

سه شنبه 25 آذر1392 - 1:48am
مدیر کل
مدیر کل

متاسفانه فرکانسمتری که بتونه حتی در بازه های چند صد هرتزی با دقت صدم هرتز و بدرستی فرکانس رو نشون بده بنده ندیدم و اگر هم باشه جزو دستگاههای اندازه گیری آزمایشگاهی محسوب میشه که بسیار هم گران قیمت هستن و با مدارات ساده نمیشه با چنین دقتی فرکانس رو اندازه گرفت. بخصوص که فرکانس متر باید امواج مختلف به ویژه موج سینوسی نظیر خروجی این دستگاه رو بتونه اندازه بگیره که دقت نمایش این مدارات معمولا در امواج مربعی کامل بهتر هست و در امواجی مثل سینوسی دقت افت پیدا میکنه.
به همین دلیل هم من خدمت دوستان بنا به تجربه خودم عرض کردم از این مدار میشه در رنج فرکانسهای وی ال اف مثل 5 کیلوهرتز بیشتر نتیجه گرفت چون در اون طیف فرکانسی دقت کمتری نیاز هست و چند هرتز کمتر یا بیشتر هم بخوبی جواب میده و با فرکانس مترهای معمولی هم میشه عددش رو با دقت قابل قبول مشاهده کرد. ضمن اینکه چون مدارات آنالوگ هیچوقت پایداری فرکانسی بالایی ندارن ؛ باز هم فقط در طیف امواج وی ال اف این ناپایداری و عدم ثبات فرکانسی دقیق میتونه تا حدودی قابل قبول باشه.
در غیر این صورت برای فرکانس های پایین چنانکه در مباحث ردیاب انجمن میبینین واقعا دقت دهم هرتز و حتی صدم هرتزی بسیار در ردیابی تاثیر داره و دستگاه انجمن هم توسط اسیلوسکوپ حرفه ای 50 مگاهرتز با دقت زیادی تیونینگ شده تا چنین دقتی بدست بیاد و در نهایت چون اون دستگاه فول دیجیتال هست ؛ اعداد فرکانسی تحت شرایط مختلف و در نمونه های مختلف ساخته شده دقیقا یکسان هستن. علت اینکه بنده ردیابهای آنالوگ رو چندان قابل اعتماد نمیدونم همین نکاتی هست که عرض کردم.

سه شنبه 25 آذر1392 - 2:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درست هست حمید جان کاملا حرف شمارو قبول دارم ...ولی خب دست رو دست گذاشتن هم که چیزی رو حل نمیکنه اگه مانی بود چرا این همه زحمت به خودمون بدیم از اقا مجتبی یک ردیاب خوب که همین ردیاب شماست تهیه میکردیم .....اه افسوس وصد افسوس
ولی اقا حمید این طرح ساده هم بدک نبود چون من ازمایش کردم لااقل با تست رو زمین که خوب بوده البته بیرونم بردم واسه تست تو یک فرکانس بقدری واکنشش قوی بود که بادم تاثیری روش نداشت وقتی به نقطه رسیدم اینقد بد قیچی شد که برگشت به سمت خودم حالا انالوگم هست باز بهتر از xr2206 واسم کار میده یک مزیت دیگشم استفاده از فرکانسای مگنت وحفره......بازهم از راهنمای ارزندتون بینهایت سپاسگذارم انشاالله پولی دستمون بیاد که بتونیم ردیاب انجمن داشته باشیم...آمین ^:)^

سه شنبه 25 آذر1392 - 3:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید به نظر شما این مدار قابل ساخت هست یعنی میشه ازش نتیجه گرفت یا نه

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

سه شنبه 26 آذر1392 - 8:29pm
مدیر کل
مدیر کل

دو پست قبلی من رو بخونین فکر کنم اون چیزی که حق مطلب بوده عرض کردم!

سه شنبه 26 آذر1392 - 9:30pm

با سلام خدمت تمامی دوستان.آقا بهرام این ردیابی که شما درست کردین با 2آیسی 556،دقیق زده و روی چه جنسی امتحانش کردین؟زیر زمین هم امتحان کردین؟اگه بشه مقدار فرکانس کاریتونو هم بگین.
با تشکر...

جمعه 28 آذر1392 - 1:25am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 138 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure