انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:34pm

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلامی مجدد وگرم خدمت دوستان...کسی این مدار کاوشگر ساخته یا اطلاعاتی در این مورد داره فرکانساش در میکرو ثابت هست یا قابلیت دستی رو هم داره..... @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

سه شنبه 3 دی1392 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام بهرام جان
اگه منظور شما از ردیاب کاوش گر این مدار هست که بچه ها خیلی کم روی اون کار کردند
پیوست:
kavoshgar.rar

یکی از دلایل اون هم دو تکه بودم ردیاب هست.
با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

چهارشنبه 3 دی1392 - 1:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دقیقا همین مدار...پس بانتاما جان چیکار میشه کرد تا یک مدار ردیاب خوب با میکرو بشه درست کرد من دنبال یک میکرو با نوسان وگامهای خیلی کم کردم ولی پیدا نکردم تا بتونه کار راه انداز باشه....

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

چهارشنبه 4 دی1392 - 7:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
دقیقا همین مدار...پس بانتاما جان چیکار میشه کرد تا یک مدار ردیاب خوب با میکرو بشه درست کرد من دنبال یک میکرو با نوسان وگامهای خیلی کم کردم ولی پیدا نکردم تا بتونه کار راه انداز باشه....

مدار کاوشگر رو یکی از دوستانم ساخت و ازش ناراضی بود

در کل باید دنبال مداری باشین که دارای آپشنهای نرم افزاری ،که کاملا انعطاف پذیر و کارامد هستند باشید :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

چهارشنبه 4 دی1392 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kooroshxfx نوشته است:
بهرام نوشته است:

در کل باید دنبال مداری باشین که دارای آپشنهای نرم افزاری ،که کاملا انعطاف پذیر و کارامد هستند باشید :D

دقیقا با نظر شما موافقم
من خودم به جای اینکه دنبال مدارات مختلف باشم اگه اون هزینه هایی رو که کردم همه رو جمع میکردم الان راحت میتونستم ردیاب انجمن رو بگیرم و بدون دردسر دنبال اهدافم باشم ولی حیف که از اول راه رو غلط رفتم
الان یه گوشه اطاق پر مداره ولی هیچ کدوم کارایی رو که ازش انتظار دارم رو برام انجام نمیدن خلاصه هر کدوم به نهوی داره میلنگه
من مدار دو تیکه درست کردم دوستان اصلا به درد نمیخوره جاهایی رو که قیچی کرده یا ذرات بوده یا خطا این اواخر هم تنها چیزی که پیدا کردم توی 70 سانت با همین تسرو یه باطری چراغ قوه قدیمی بود که اونم پوسیده بود

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 4 دی1392 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
kooroshxfx نوشته است:
بهرام نوشته است:

دقیقا با نظر شما موافقم
من خودم به جای اینکه دنبال مدارات مختلف باشم اگه اون هزینه هایی رو که کردم همه رو جمع میکردم الان راحت میتونستم ردیاب انجمن رو بگیرم و بدون دردسر دنبال اهدافم باشم ولی حیف که از اول راه رو غلط رفتم
الان یه گوشه اطاق پر مداره ولی هیچ کدوم کارایی رو که ازش انتظار دارم رو برام انجام نمیدن خلاصه هر کدوم به نهوی داره میلنگه
من مدار دو تیکه درست کردم دوستان اصلا به درد نمیخوره جاهایی رو که قیچی کرده یا ذرات بوده یا خطا این اواخر هم تنها چیزی که پیدا کردم توی 70 سانت با همین تسرو یه باطری چراغ قوه قدیمی بود که اونم پوسیده بود

جناب کاوشگر انشالله هم شما 35جی میشین

ردیاب انجمن گفتین ، یاده خودش افتادم :D

لامصب جایی رو با مد آهن سرچ کردم ولوم وزنم روی 100 گرم بود ناکردار جایی رو سنس کرد قیچی کرد توپل :D چیزی که جالب بود واسم این بود که تقریبا زیر

40 ،گرم دیگه قیچی نمیکرد @-) خلاصه سرتونو درد نیارم ،،بعد کاوش حدود 70 سانتی نعل اسبی رو پیدا کردم

البته من سر جمع 3روز نمیشه 35جی شدم

ولی در کل توصیه میکنم بجای هزینه های بیخودی و نتیجه های پوچ 35جی بشین :ymhug:

جا داره از جناب مهندس حمید و جناب آقا مجتبی تشکر کنم ، :x

پنج شنبه 4 دی1392 - 12:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پس داداش شما هم صاحب 35 شدین
خوش به حالت :ymsigh: :ymsigh: :ymsigh:
مبارکت باشه ایشالا آنتنهاش برات جاهای خوبی قیچی کنه
دم آقا مجتبی و حمید آقا گرم دستشون درد نکنه که باز یک نفر دیگه از جمع ما رو صاحب این ردیاب کردن

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 4 دی1392 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
پس داداش شما هم صاحب 35 شدین
خوش به حالت :ymsigh: :ymsigh: :ymsigh:
مبارکت باشه ایشالا آنتنهاش برات جاهای خوبی قیچی کنه
دم آقا مجتبی و حمید آقا گرم دستشون درد نکنه که باز یک نفر دیگه از جمع ما رو صاحب این ردیاب کردن

ممنونم جناب کاوشگر

ایشالله شما هم 35جی بشین :ymhug:

پنج شنبه 4 دی1392 - 12:43am

با سلام دوستان من تجربیات خودمو میخواستم بگم اینقدر به ردیاب های اماده و حاضری ایمان نیارید و هندوانه زیر بغلشون نذارید اگر جایی مال باشه با همین تسرو هم میشه به مال رسید چند شرط داره اولش توکل به خدا دومش ساختن دقیق مدار و مونتاز سومش فرکانس و چهارمش دونستن اپراتوری ردیاب و تمرین دونستن قلق هاش که با تمرین به دست میارین و شما با توماسی هم میتونین نقطه زنی کنید و هم میتونید دقیق سر مال برید و هم میشه فهمید که ردیابتون داره سفال یا اجر یا املاح یا زرات رو میگیره فقط و فقط تمرین میخواد من که به این ردیاب های 2 انتنه ایمان ندارم چون ما با elm چهریه شهر رو به هم ریختم فقط سفال یا اجر گیرمون اومد دوستان به ردیاب هایی که خودتون میسازید بیشتر اطمینان کنید نگید که نمیشه کار نشد نداره من با یکی از دوستام دارم رو توماسی کار میکنیم که دیجیتالیش کنیم با تشکر [size=200] توماسی - چنس-قول پالسی pim-2[/size]

جمعه 5 دی1392 - 12:26am
مدیر کل
مدیر کل

مرتضی جان اگر شما دقت فرکانسی خوبی داشته باشین دیگه زیاد فرقی نمیکنه ردیاب به این صورت استفاده بشه یا بقول شما آنتنی باشه. چون سیستم فرکانسی تفاوتی نداره. مثلا ردیاب انجمن رو هم اگر کسی حوصله بخرج بده بتونه یک سیستم دسته و بلبرینگ بطور دقیق در زیرش نصب کنه به صورت همین ردیابی که ملاحظه میکنین قابل استفادست! بحث بیشتر همین دقت فرکانسهاست که فقط در سیستم دیجیتالی خوب قابل اطمینان هستن.

جمعه 5 دی1392 - 1:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ddr2saeed و 167 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure