نویسنده |
پیغام |
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
ariana2014 نوشته است: milad0111gh نوشته است: دوستان عزیز من زنگ زدم گنجیاب قرن گفت در تعطیلات کریسمس هستیم جمعه بعد از ظهر جواب نهایی میده برای آخرین قیمت و شرایط تست , گفته نیازی به پرداخت بیانه نیست سلام میلاد جان مگه طرف ایرانی نیست؟ راستی زیاد دلخوش به این تست قوطی رانی نباش یکی از دوستان معتبر با یه دستگاه دستساز یه قوطی رانی رو تو عمق 1.50 میزد فقط فقط طلا مهمه داداش صحیح است ملاک فلزات با ارزشه
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 7:21pm |
|
|
ریتون
|
دوستان سلام من یک بار تجربه خرید از این گنج یاب قرن داشتم خودش اهل بانه است یک چیزی بگم اینکه خرید و فروش فلزیاب در کردستان عراق هم قاچاق میباشد نمیدونم این آقا چطور ادعا میکنه نمایندگی عراق رو هم داره خدمات پس از فروشش بدرد نمیخوره زود به زود شماره موبایلش رو عوض میکنه من یک قطعه گم کرده بودم مال دستگاه رور سی تو 3 ماه سر کارم گذاشت آخرش هم برام جور نکرد تا دستگاه رو با ضرر فروختم کدوم نمایندگیی نمیتونه قطعه دستگاهی که نمایندگیش رو داره تهیه کنه !
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 7:37pm |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
ariana2014 نوشته است: milad0111gh نوشته است: دوستان عزیز من زنگ زدم گنجیاب قرن گفت در تعطیلات کریسمس هستیم جمعه بعد از ظهر جواب نهایی میده برای آخرین قیمت و شرایط تست , گفته نیازی به پرداخت بیانه نیست سلام میلاد جان مگه طرف ایرانی نیست؟ راستی زیاد دلخوش به این تست قوطی رانی نباش یکی از دوستان معتبر با یه دستگاه دستساز یه قوطی رانی رو تو عمق 1.50 میزد فقط فقط طلا مهمه داداش خوب خودش میگه تو تعطیلات کریسمسیم! پس اگه اون تست 10*10 طلا در نظر بگیریم عالیه!(البته اگه راست بگه ) به فروشنده ها هم نمیشه اعتماد کرد
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 7:39pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
milad0111gh نوشته است: ariana2014 نوشته است: milad0111gh نوشته است: دوستان عزیز من زنگ زدم گنجیاب قرن گفت در تعطیلات کریسمس هستیم جمعه بعد از ظهر جواب نهایی میده برای آخرین قیمت و شرایط تست , گفته نیازی به پرداخت بیانه نیست سلام میلاد جان مگه طرف ایرانی نیست؟ راستی زیاد دلخوش به این تست قوطی رانی نباش یکی از دوستان معتبر با یه دستگاه دستساز یه قوطی رانی رو تو عمق 1.50 میزد فقط فقط طلا مهمه داداش خوب خودش میگه تو تعطیلات کریسمسیم! پس اگه اون تست 10*10 طلا در نظر بگیریم عالیه!(البته اگه راست بگه ) به فروشنده ها هم نمیشه اعتماد کرد میلاد جان یه چیز میگم دیگه تا تهش رو خودت برو داداش هر وقت خودت با چشمهای خودت با دستهای خودت با چاله ای که خودت کندی یه فلز 10*10 طلا رو اونم زمانیکه تو عمق 1.5 متری یه تونل نیم متری بصورت افقی بکنی و فلز طلا رو اونجا قرار بدی بعد در بالای گودال رو قسمت کنده نشده زمین یعنی بالای قسمتی که بصورت افقی در زیر گودال رو کندی (چون نیم متر بصورت افقی رفتی ) روی سفت و بکر زمین دستگاه رو تست کنی که خیالت راحت و یک تست واقعی گرفته باشی اونوقت میتونی هر شب خواب طلا ببینی
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 8:28pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
دقیقا! افرین. منم ب این شرکتا اعتمادی ندارم راستش..
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 8:33pm |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
پس نظر شما چیه؟ چیکار کنیم باید به دنبال کسی باشیم که این فلزیاب داشته باشه اگر حداقل یه فیلم تست از 2 متری هم میزاشتن راضی میشدیم
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 8:47pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
من یکیو سراغ دارم ک وسیله رو بیاره ولی تست مست نمیکنه. فقط سفارشتو ردیف میکنه.. بهشم اطمینان کامل دارم
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 8:53pm |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
1-اگه با قیمت کم بیاره خوبه وگرنه 5 نفر دیگه هم سراغ دارم که اینو بیارن واسم 2-اگر کسی داشته باشه که با تست تحویل بده خیلی خوبه
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 9:02pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
دوستان سلام ...خواهشا یکم عجله نکنین ناسلامتی همگی ادمای بالغی هستین ...بس بی گودار به اب نزنین من اگه بتونم برای خودم با قیمت ارزون جور کنم حتما برای شما هم جورش میکنم ...یکم صبر کنین تا ببینم چکار میتونم بکنم و یکم با این دوستام تو شرکت گرت حرف بزنم شاید خودشون فرستادنش عراق برامون
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 9:11pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
این ک خیلی خوبه داداش واقعا عالی میشه اینطوری هالو تشکر تشکر
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 9:26pm |
|
|
|