نویسنده |
پیغام |
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام کسی می دونه dds یا Direct Digita Synthesis چیه .؟ با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
سه شنبه 10 دی1392 - 7:47pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
بانتاما جان dds همون سیگنال جنراتور هست
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 12:04pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام بهرام جان نه این یه متد در تولید سیگناله با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 3:37pm |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان من یه چند مدتی نبودم داشتم روی این ردیاب کار میکردم از 5 انتن اوردمش به 3 انتن و انتن ها بصورت سیار هستن و الان به طلای زیر خاک هم حساس شده ولی چند شب بی خوابی کشیدم تا تونستم حساسش کنم به طلا فقط این کار رو با یه ولوم 10 دور باید انجام داد و فقط تجربه میخواد و وقت که خلاصه انجامش دادم گه با فرکانس های سایت برین جولو فقط اجر از زمین در میارین و گل پخته و ریشه درخت اگه این سرعت اینترنت راه بده عکسشو میزارم براتون بالانس کردن هم خیلی مهمه
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 6:17pm |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 7:17pm |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
خیلی ها هستن تو همین تایپیک همش نیروی منفی میدن به بچه ها و میگن این دستگاه جواب نمیده خدمت این دوستان بگم که این ردیاب جواب میده حتی خیلی بهتر از ردیاب های 2 انتنه فقط کافی یکم براش وقت بزاری و یه باطری 12 ولت روش بندازی و یه ولوم ده دور بهش اضافه کنی فرکانس هر جنسی رو میتونی بگیری کسانی که این دستگاه رو درست کردن و نتونستن جواب بگیرن فقط دلیلش بخاطر خرابی ای سی بوده که فرکانس ضعیف تولید میکرده با اینکه نتونستن بالانس درست کنن این ردیاب رو فقط یک خواهش درم از کسانی که نیروی منفی میدن به بچه ها اول خودشون برن ردیاب خودشون رو اصلاح کنن بعد بیان اینجا ادعا کنن که ردیاب سایت رو فقط بخرین این نشد حرف که وقتی ادم از علم و مغز خودش میتونه استفاده کنه دیگه چرا باید پول خرج کنه من ردیاب سایت رو ندیدم و باهاش کار هم نکردم و هیچ ایرادی هم نمیشه گذاشت روش ولی من و تعدادی از بچه ها وقتی نمیتونیم بیاییم سایت معنیش این نیست که با این ردیاب بار پیدا کردیم یا با ردیاب سایت داریم بار پیدا میکنیم من اگه چیزی هم پیدا کنم باز به این سایت میام و باز فعایت میکنم خیلی بیشتر هم فعالیت میکنم چون این کار رو دوس دارم امید وارم که همه بچه های سایت به نتیجه برسن
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 8:41pm |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
من دو سه بار اومدم ایراد کار این ردیاب رو گفتم و توضیح دادم که باید چه کار کنیید تا سمت هدف اصلی بره ولی کسی جدی نگرفت و منم دیگه زیاد وارد این تایپیک نشدم ولی این دستگاه با یه باطری 12 ولت مناسب و یه بالانس درست بین انتن و ته جعبه و با سه انتن خوب و محکم و یه ولوم ده دورو ای سی درست نه ای سی خراب و معیوب این یک ردیاب 20 ملیونی سر هدف میره هیچ قلق دیگه ای نداره دیگه همش صفحه ایجاد کردن و سوال کردن فایده ای نداره چون خیلی ساده
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 8:46pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
خوب داداش شما که میگی با فرکانس سایت اجر پیدا میشه خودتون چه فرکانسی پیدا کردید تا بره سر هدف و ایا از بربرینگ استفاده کردید و اگه ممکن هست فیلم کار کرد رو بذارید ممنون میشم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 9:18pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست من جناب مجتبی اگر شما هنوز ردیاب انجمن رو ندیدی ؛ در عوض بنده که اونو طراحی کردم ردیاب شما رو هم دیدم و مدتها هم روی طرح مدارات با آیسی 2206 کار کردم. امیدوارم اگر چیزی تا الان گفتم و دارم میگم رو قبول کنین و به حساب تبلیغ یا غرض نذارین! عزیز من ردیاب شما هم میتونه بار پیدا کنه اینکه چیز عجیبی نیست. غیر این بود بنده در این تاپیک مگه مریض بودم کمک به دوستان بکنم اگر میدونستم کلا جواب نمیده؟؟؟ ولی بحث دقت فرکانس و شکل موج و مساله حذف ذرات و درصد کلی خطاهاست! اینکه شما میفرمایین فرکانسهایی که بچه ها گرفتن خوب نیست که کلا حرف نادرستیه چون فرکانسهای دقیق و کم خطا و حتی علمی هستن! از طرف دیگه شما اون تیپ فرکانسهای دقیق رو هرگز موفق نمیشین با یک مدار انالوگ ولو با وجود ولوم 10 دور تنظیم کنین. دقت فرکانسی مدار شما تحت بهترین شرایط 10 برابر با ردیاب انجمن فاصله داره بدون هیچ اغراقی! از طرف دیگه سیستم حذف کنندگی درست و حسابی رو هم با این نوع مدارات آنالوگ اصلا نمیشه ایجاد کرد. پس مقایسه فیل و فنجون بنظرم نباید بکنین!!! وگرنه باز هم میگم با همین مدار هم جایی اگر چیزی باشه طبیعتا میتونین پیدا کنین و از طرفی توی تست هم مشخصه که همیشه خوب جواب میده. اما اگر جاهای مختلف تشریف ببرین میزان خطاهاش هم مشخص میشه.
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 11:14pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
دوستان سلام نميدونم چطورى توضيح بدم اما اگه اين مدار ردياب توماسه بايد عرض كنم چيزى از اين دستگاه ديدم كه واقعا درشگفتم و ميخوام پروژه ناتمام اين مدارو بسازم و اگه دوستان كمك كنند ديجيتالش كنيم و از اونجاييكه معلومه ميشه اين مدارو با يه فركانس متر قوى تلفيق كرد بنابراين فكركنم بنده آدرس سايتى رو دارم كه مدارفركانس مترى رو دارم كه از يك هرتز تا يك مگاهرتز رواندازه ميگيره و قابل نصب به كامپيوتره و از ميكرو اتمگا 8 براي برنامه استفاده شده ووو آقا حميد نظرتون چيه
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
پنج شنبه 11 دی1392 - 1:44am |
|
|
|