انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:54pm

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
معذرت ميخوام منظورم از يك هرتز تا يك گيگاهرتز بود

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

پنج شنبه 11 دی1392 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
دقتشم تا ميليونيم اعشاره حتي كريستال استفاده شده تو مدارچنس رو دقيق اعلام كرده

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

پنج شنبه 11 دی1392 - 2:00am
مدیر کل
مدیر کل

آرش جان ایده استفاده از فرکانس متر رو قبلا صحبت کردیم. این کار که عملیه و اصلا باید هم برای جوابگیری بهتر از این مدار انجام بشه! ولی مشکل اینجاست ثبات فرکانسی و دقت امواج رو در این طرحهای آنالوگ نمیشه کاریش کرد و مدام فرکانس اندکی کم و زیاد میشه و نمیشه هر ثانیه شما دوباره تنظیمش کنین! فقط تغییراتی که در اثر دما و بصورت کلی تر در فرکانس اتفاق میفته میتونین هر چند دقیقه یک بار توسط تنظیم مجدد فرکانس با توجه به عدد فرکانس متر تصحیح کنین.
بهرحال این کار رو میتونین انجام بدین مشکلی نداره.

پنج شنبه 11 دی1392 - 2:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام
من مدتیه دارم دنبال یه مدار با متد dds می گردم کلا دیدم تو سایتهای ایرانی فقط یه سری توضیح دادند و تو سایت های انگلیسی هم که وا مصیبتا .
دیدم کلا روی چند تا ایسی بیشتر بحث میکنند تو این زمینه ad9833 و ad9832 کدوم بهتره خودم هم نمی دونم
اما این مدار رو پیدا کردم اما مشکل هم داره یه سری تنظیماتش با کامپیوتره کسی یه مدار بهتره داره لطفا لود کنه .
اینم ادرس جای که این مدار رو برداشتم توضیحات کامل تو اون سایت
http://www.myplace.nu/avr/minidds/
پیوست:
minidds_schematic.gif

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

پنج شنبه 11 دی1392 - 3:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام
این جور که متوجه شدم این مدارات می توند فرکانس رو با دقت چند صدم هرتز تولید کنند .
حالا اگه مداری مطلبی چیزی کسی در این زمینه داره دریغ نکنه .
از اساتید هم می خوام بیان نظرشون رو بگن
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

پنج شنبه 11 دی1392 - 3:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mojtaba gold نوشته است:
خیلی ها هستن تو همین تایپیک همش نیروی منفی میدن به بچه ها و میگن این دستگاه جواب نمیده خدمت این دوستان بگم که این ردیاب جواب میده حتی خیلی بهتر از ردیاب های 2 انتنه فقط کافی یکم براش وقت بزاری و یه باطری 12 ولت روش بندازی و یه ولوم ده دور بهش اضافه کنی فرکانس هر جنسی رو میتونی بگیری کسانی که این دستگاه رو درست کردن و نتونستن جواب بگیرن فقط دلیلش بخاطر خرابی ای سی بوده که فرکانس ضعیف تولید میکرده با اینکه نتونستن بالانس درست کنن این ردیاب رو فقط یک خواهش درم از کسانی که نیروی منفی میدن به بچه ها اول خودشون برن ردیاب خودشون رو اصلاح کنن بعد بیان اینجا ادعا کنن که ردیاب سایت رو فقط بخرین این نشد حرف که وقتی ادم از علم و مغز خودش میتونه استفاده کنه دیگه چرا باید پول خرج کنه من ردیاب سایت رو ندیدم و باهاش کار هم نکردم و هیچ ایرادی هم نمیشه گذاشت روش ولی من و تعدادی از بچه ها وقتی نمیتونیم بیاییم سایت معنیش این نیست که با این ردیاب بار پیدا کردیم یا با ردیاب سایت داریم بار پیدا میکنیم من اگه چیزی هم پیدا کنم باز به این سایت میام و باز فعایت میکنم خیلی بیشتر هم فعالیت میکنم چون این کار رو دوس دارم امید وارم که همه بچه های سایت به نتیجه برسن

مجتبی جان اگر منظور شما بنده هستم ، باید بگم که صحبتهایی که شد موج منفی نبود!!! تماما مثبت بود

بده که ادم یه سری ایرادات مداری رو بگه که دیگران هزینه بیخودی نکنن؟؟؟ اگه هرکسی تونسته بود ردیابشو اصلاح کنه که دیگه چیزی زیر زمین نبود

شما روی پیکان موتور جی ال ایکس هم بزاین باز هم پیکانه،خود توماس که طراح هستش در پیدا کردن اهداف واقعی عاجزه

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 12 دی1392 - 10:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه دوستان خدمت دوست عزیزم اقا کوروش عرض کنم این مدار ایراداتی داشت درسته ولی نه در حدی که نشه درستش کرد من از این دستگاه خودم راضی هستم چون به نتیجه هم رسیدم باهاش مگه نه مریض نیستم که تبلیغات الکی کنم چون یکی از دوستان با ردیاب خارجی که بالای 30 میلیون قیمتش بود یک جا اومد ردیابی کرد خیلی هم به خودش میبالید و دستگاه دست ساز رو قبول نداشت دو تا جا هدف بود من بدون اینکه بدونم همون دو تا جا رو با این ردیاب گرفتم درسته خود تولید کننده این ردیاب تو گرفتن هدف عاجزه ولی بعضی وقت ها مغز ایرانی میتونه یک سری از کارها رو انجام بده که حتی خارجی ها توش موندن و خدمت اقا حمید گل بگم من اولش گفتم دستگاه ردیاب انجمن رو ندیم و هیچ نظری هم نمیتونم بدم در موردش فقط تعریف این ردیاب رو شنیدم و فرکانس های که تو صفحات اول هستن خیلی با خطا دارن کار میکنن من خودم با یه ولوم ده دور فرکانس هر جنسی رو میتونیم بگیرم و خیلی از روش های حذف خطا رو هم با این دستگاه تجربه کردم البته از یه استاد که لنگه همین ردیاب رو داره ولی شرکتی و قیمت خیلی بالایی بابت خریدش داده من و اون اقا شاید ساعت ها با این دو تا ردیاب ور رفتیم تا مال من هم این ردیاب اون اقا سر هدف رفت من روز های اول که درستش کردم و سر زمین رفتم فقط سمت اجر با ذغال و ریشه درخت میرفت ولی الان دیگه سمت اون ها نمیره من هم نمیخوام تبلیغات در مورد این دستگاه بکنم نه فروشنده هستم نه نیازی به فروش دستگاه دارم چون شغلم چیز دیگه و راضی هستم از در امدم و این تفریح منه در کل جمع بندی کنیم این ردیاب ردیاب خوبی ولی دوستان باید خیلی وقت روش بزارن تا به سمت هدف اصلی بره اگه کسی وقت و سواد این کار رو داشته باشه میتونه موفق بشه من اگه خدا بخواد تا یه مدت دیگه ردیاب اقا حمید و اقا مجتبی رو هم میخرم چون دوس دارم بدونم تو زمین به چه سمت های میره و کار کردش به چه صورته من دوس دارم یه کلکسیون از انواع این ردیاب ها با نقطه زن ها رو داشته باشم تا بتونم از هم دیگه مقایسه کنمشون ببخشید زیار حرف زدم

پنج شنبه 12 دی1392 - 1:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اینم بگم من این همین ردیاب رو دادم به یکی از دوستان یعنی براش درست کردم و تمام فرکانس های رو که گرفتم با اون ولوم ده دور رو یه سلکتور 6 حالته گذاشتم و بهش دادم قراره این فرکانس ها رو با یه میکرو به صورت دیجیتال درستش کنه تا دیگه از حالت انالوگ در بیاد و هم بصورت سه انت بشه استفاده کرد هم به صورت دو انتن ولی زمان میبره این کار یکم چون اون دوست من یکم در گیر کارها و پروژه هاشه حالا که یه قولی داده اگه زیرش نزنه چون برنام نویس و طراحه برد های الکترونیکه حالا ببینیم چی میشه توکل به خدا ما که فعلان پول خرید دستگاه ردیاب سایت رو نداریم چاره ای نداریم جز خود ابتکاری

پنج شنبه 12 دی1392 - 1:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش اگه میشه یه فیلم کوتاه بذارید ببینم انتنها به چه صورت حرکت میکنه اگه اینکارو کنی خیلی ممنون میشم مرسی

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 12 دی1392 - 1:56am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست من انتن ها خیلی خوب و روان حرکت میکنن من چند تا عکس گذاشتم نیازی نیست که فیلم بزارم اگه سر زمین رفتم این دفه فیلم هم میگیرم ازش براتون میزارم ولی قول نمیدم یه بلبرینگ زیر جعبه هستش و یه دسته موتور بهش وصل شده که باعث حرکت میشه به سمت هدف

جمعه 13 دی1392 - 12:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure