نویسنده |
پیغام |
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
شاید بدرش ایرانی باشه ....یا مادرش ایرانی باشه خدا میدونه.....ولی من میگیرمش حالا تو اسمش رو تو فیس برام بفرس تا من هم باهاش حرف بزنم و شمارش رو بیارم و بعدش بهش بگم برامون دستگاه بفرسته شوخی کردم سید جواد عزیز و این فلزیاب ها بدجوری قوی هستن من یکی رو تو شمال میشناسم که گرت داره خودشم بهم گفته تا چیزی نباشه بوق نمیزنه
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 1:31pm |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
سید جواد نوشته است: haloo نوشته است: بابا سید جواد زشته در مورد املاح ببرسن ...اخه این گرت به املاح حساس نیست ...میدونین چرا چون هر فلزیابی رو برای اب بتونن استفاده کنن دیگه املاح براش اصلا معنی نداره این رو مطمئن باشین چون بیشترین املاح داخل اب هستش چرا زشته داداش میخوایم پول بدیم بابا این پسره وام گرفته میخواد دستگاه بگیره پست های قبلی رو نخوندی! بزار تا تهش رو در بیارم خدای ناکرده توهین که نمیشه شمال نیومدی ببینی چه خبره به خدا، خاکش افتضاحه بله این املاح خیلی اذیت میکنه ولی دکمه Iron یه جور حذف ذرات هم میشه گفت هست طرف ما هم خاک خیلی خوبی نداره ردیاب شرکت دیپ TD-MAX با دو تا تست هنوز ذرات میگیره ولی فیلم هایی که دیدم بعید میدونم ذرات بگیره!
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 1:36pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
haloo نوشته است: شاید بدرش ایرانی باشه ....یا مادرش ایرانی باشه خدا میدونه.....ولی من میگیرمش حالا تو اسمش رو تو فیس برام بفرس تا من هم باهاش حرف بزنم و شمارش رو بیارم و بعدش بهش بگم برامون دستگاه بفرسته شوخی کردم سید جواد عزیز و این فلزیاب ها بدجوری قوی هستن من یکی رو تو شمال میشناسم که گرت داره خودشم بهم گفته تا چیزی نباشه بوق نمیزنه خب خدا رو شکر شانس نداریم که... ولی با این طرف گپ زدی تا فی خالدون قضیه رو دربیار خدایا خودت راه راستو بطرف haloo کج کن
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 1:38pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
|
دقیقا میلاد جان تو همون فیلم ها کاملا معلوم هست که به هیچی حساس نیست ......خوب اخرش چکار کنیم دوستان خودم سفارش بدیم یا بگیم گنجیاب قرن برامون بیاره راستی نگفتین این رو کی میتونه تحویل بده
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 1:40pm |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
حالا تا جمعه بعد از ظهر صبر میکنیم ببینیم چی میشه
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 1:47pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
اره واقعا سیدجواد حرفت منطقیه باید کاملا روشن بشه جریان این سیستم.. میخواد پول بدیم سرمایمونه..
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 2:01pm |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
راستی کسی خبری از کمال نداره میخواست فیلم تهیه کنه
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 2:14pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
|
haloo نوشته است: دقیقا میلاد جان تو همون فیلم ها کاملا معلوم هست که به هیچی حساس نیست ......خوب اخرش چکار کنیم دوستان خودم سفارش بدیم یا بگیم گنجیاب قرن برامون بیاره راستی نگفتین این رو کی میتونه تحویل بده گنجیاب قرن گفت نهایتا تا 20 روز آینده
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 2:16pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
|
درسته دوستان ما داریم بول میدیم و باید یه چیز خیلی خوب رو بخریم ..خدا رو اصلا خوش نمیاد که با 12 میلیون بریم اشغال تحویلمون بدن
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 2:18pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
|
milad0111gh نوشته است: راستی کسی خبری از کمال نداره میخواست فیلم تهیه کنه نه خبری نشد خودمون پیگیر بشیم بهتره تا منتظر کس دیگه باشیم ببینیم این دوست فیسبوکی چی میگه اگه شد برو تو کارش ببین یه فیلم تست میتونه برات بفرسته اینجوری خاطرمون جمع میشه
|
پنج شنبه 12 دی1392 - 2:35pm |
|
|
|