انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:14am

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
دوستان عزیز ردیاب انجمناز همهی ردیاب ها بهتر جواب میده ...بس الکی نرین 40 میلیون بدین یه ردیاب خارجی ...........................و اما در مورد لند کرافت منم خیلی وقته فکر میکنم این اقای جوادیان هی داره این لند کرافت رو بزرگ میکنه ...چون من اولین انتخابم لند کرافت بود و بعد کم کم که تحقیق کردم دیدم لندکرافت تو هوا عالی داره میزنه و لی مردم زیاد ازش راضی نیستن ..اما دوستان متاسفانه ما تو این شرایط اصلا نمیتونیم فلزیاب بخریم چون واقعا هر فروشنده ایی که من زنگ زدم یه چیزی تحویلم داده و کلا نا امید شدم .....والان هم نمیدونم کدوم فلزیاب رو بگیرم ...و اما در مورد اس اس بی 5100 خدمت جوادیان عزیز بگم ...اس اس بی یکی از فلزیاب های مطرح هستند ..حالا من نمیدونم ایشون با این اس اس بی هم کار کردن یا نه؟ولی من از یه فروشنده سوال کردم و گفتن شما اگه بتونی از کسی که میخوای اس اس بی رو ازش بخری تست بگیری و اصل بود ..یعنی اینکه اس اس بی قبلا مال امریکا بوده ولی اس اس بی 5100 رو این شرکت بلغاری داره میزنه بیرون ........یعنی اینکه الان امریکا اس اس بی رو نمیزنه .......میگفت اگه طرف بهت تست داد و تاید کردی که اصل هست و هنگام تست این فلزیاب رو داد دستت و خودت بتونی اون رو زیر خاک تست کنی ..میگفت 20 میلیون هم ارزش داره

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

شنبه 14 دی1392 - 3:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام خدمت دوستان عزیز. میخواستم بدونم آیا شما در مورد دستگاه Accumeter انالوگ و دیجیتال که ساخت امریکا هستند اطلاعاتی دارید؟ قیمت این دستگاهها 3000 تا 4000 دلار هستند. از آنجا که دستگاههای خوبی هستند، یونان هم از روشون کپی زده و اسمشو گذاشته Accumaster . این دستگاه بر اساس مقاومت زمین نسبت به عبور جریان برق کار میکنه. یعنی اگر فلز یا حفره جایی باشه نشونش میده (اهم زمین رو اندازه میگیره). ولی باید حداقل 2 کیلو فلز وجود داشته باشه تا نشونش بده. اگر دوستان اطلاعاتی دارند لطفا نظر بدن. ممنون

شنبه 14 دی1392 - 4:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
دوستان نظرتون درباره دستگاه روسی Aka Signum MFT 7272M چیه؟هلو جان نگاهی به این دستگاه بنداز ببین کارایش چیه؟ انگار تو تستی که ذر یوتیوب شده پشت همه دستگاهای دیگه رو به خاک مالیده؟

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

شنبه 14 دی1392 - 5:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان نظرتون درباره دستگاه روسی Aka Signum MFT 7272M چیه؟هلو جان نگاهی به این دستگاه بنداز ببین کارایش چیه؟ انگار تو تستی که ذر یوتیوب شده پشت همه دستگاهای دیگه رو به خاک مالیده؟

شنبه 14 دی1392 - 5:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اینم سایتش
http://www.akadetectors.com

شنبه 14 دی1392 - 5:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز من حدود یه ساعت هست که دارم با اقای محمدی ..که گنجیاب قرن مال ایشونه حرف میزنم . ودر مورد گرت خیلی سوال کردم و گفتن تا 18 فروردین سفارش گرت قبول نمیکنیم چون48تا سفارش گرت دارم ...و اما یه چیز دیگه در مورد لند کرافت هم براتون سوال کردم گفتن که تا یه هفته ی دیگه حدود 4یا 5تا میارم و خودت بیا اینجا این رو تست کن و یه روز هم بیشت باشه تا تستش کنی و اینم گفت که 15 روز دیگه هم 12تا گرت میرسه و بازم بیا اینا رو هم تست کن شاید جوابگو تو عمق براتون باشه ....ولی من یه سوال کردم و دوس دارم شما دوستان هم بی جوی این فلزیاب باشین چون بنظر من یکی از بهترین ها میتونه باشه ..........به اسم Deepers لطفا در موردش تحقیق کنین اخه تنهایی من نمیتونم ....یه مدلش هست که روی اون مدل حتما تمرکز کنین 2در 1 هستش یعنی هم بالسیه هم وی ال اف و عمق خیلی خوبی رو هم میزنه و تکنولوزی فرانسه و مونتاز مکزیک هستش ...

نه در آنچه مینگری

شنبه 14 دی1392 - 6:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اینم یه عکس

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نه در آنچه مینگری

شنبه 14 دی1392 - 6:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
سلام خدمت دوستان یک روزی نبودم ماشالله چقدر پست زدید
به امید خدا دو هفته ی دیگه یکی از دوستان میره واسه خرید گرت بیعانه هم به حساب طرف واریز کرد البته قرار شد اونجا لندکرافت رو هم تست کنه هر کدوم که نظرش رو گرفت بخره ولی به احتمال قوی گرت رو میگیره
نکته بعدی اینکه تو سایت گرت نوشته تا سه متر زیر آب دستگاه جواب میده حرفی از عمق زنی دستگاه نگفت
نکته بعدی اینکه گنجیاب قرن به دوست ما گفته بود 50*50 رو تا 3 متر میزنه حالا به شما گفته 2.30 خیلی عجیبه!!!
دوستان به نظر من اگر گرت بتونه یک ورق طلای 35*35 رو تا 2 متر بزنه عالیه مطمئن باشید هم میتونید فلزات سطحی رو مثل آب خوردن باهاش درو کنید هم اینکه بار بزرگ در بیارید هنوز در طول عمرم ندیدم کسی بار در آورده باشه بیشتر از 2.5 حفاری کرده باشه
ما قانعیم آقا خزانه تیمور مال شما :D

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

شنبه 14 دی1392 - 8:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سید جواد جان خدا کنه مبارکش باشه.....
ولی دوست عزیز مانی جان این فلزیاب که زدی روسی..خوب من یه نگاه مختصر به چند تا فیلم که داشت انداختم ولی یه چیزیش خیلی عجیبه این فلزیاب همش بوق میزنه چه فلز باشه چه نباشه ولی وقتی داره فلز رو سنس میکنه بوقش یه جور دیگه هست و اما وقتی نمی تونه سنس کنه بازم این بوق میزنه واقعا دستگاه عجیب و غریبیه

نه در آنچه مینگری

شنبه 14 دی1392 - 8:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اگه قرار باشه تو 3 متر خزانه تیمور بزنه فایده ای نداره! :|

شنبه 14 دی1392 - 8:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 136 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure