نویسنده |
پیغام |
Digital-man
|
بهرام خان منظور منم همین بود که بحث سر تولید فرکانس نیست چون به راحتی میشه تولید کرد من اول با میکرو و بعد با ad. تولید کردم نتیجه کار مهمه که دقیقا مثل تولید موج با موبایل عمل می کرد. وخیلی ضعیف بود حتی من دو بار موج خروجی رو توسط اپمپ تقویت کرده بودم و باز هم فایده نداشت
|
یکشنبه 15 دی1392 - 4:26pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
Digital-man جان وقتی یک موج تولید میشه شکلش مشخصه او دامنه موجه که تغییر میکنه اگه ضعیف بوده به راحتی میشه تقویتش کرد...چند ولت پیک داشتین با امپ آمپ جواب درستی نمیگیری چون کارش این نیست
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 15 دی1392 - 6:54pm |
|
|
Digital-man
|
بهرام خان من کارشناسی ارشد مخابراتم بیشتر از اون چیزی که دیگران می دونن درباره موج می دونم و کار کردم چند سال کاملاً می دونم چه موقع موج ضعیفه و چه موقع قویه یا p-p. واسه چیه یا apmlitude واسه چیه انواع مدارات تقویت کننده موج رو با خروجی موج DDS تست کردم ولی نتیجه خوبی نداشت من ردیاب زیاد ساختم و این حرفام زدم دوستان وقت با ارزش خودشونو الکی هدر ندن و زود تر به نتیجه ایده آل برسن
|
یکشنبه 15 دی1392 - 9:53pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
Digital-man نوشته است: بهرام خان من کارشناسی ارشد مخابراتم بیشتر از اون چیزی که دیگران می دونن درباره موج می دونم و کار کردم چند سال کاملاً می دونم چه موقع موج ضعیفه و چه موقع قویه یا p-p. واسه چیه یا apmlitude واسه چیه انواع مدارات تقویت کننده موج رو با خروجی موج DDS تست کردم ولی نتیجه خوبی نداشت من ردیاب زیاد ساختم و این حرفام زدم دوستان وقت با ارزش خودشونو الکی هدر ندن و زود تر به نتیجه ایده آل برسن با سلام خدمت همه دوستان واساتید دوست عزیز میشه یه توضیح درباره نوع موج ارسالی بدین یا آخرین نتایجی که به دست آوردین چی هستش ؟ ممنون میشم ما رو تو این مسیر همیاری کنید
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 15 دی1392 - 10:06pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام دوست من قرار شد یه مدار بزارید ما هم منکر سطح سواد و معلومات شما نیستیم اما بهتره یه مداری بزارید برای مقایسه اونا با مدارات دیگر تا معایب و محاسن اون معلوم بشه راستی گفتید ردیاب زیاد ساختید میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید چه مدل ها رو ساختید . و یه چیز دیگه به نظر شما فرکانس تو ردیابی تو چه رنجی باشه بهتره. با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
دوشنبه 15 دی1392 - 12:59am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
اره منم موافقم...البته بنده هم منکر معلومات شما نمیشم ولی این که میگین نمیشه جای تامل داره...اگه از موج مربعی استفاده بشه شاید بشه تقویتش کرد...احتمال میدم چون خروجیتون دیجیتال بوده نمیشده یا کامل انالوگ نبوده شما با یک اشمیت تریگر موج کاملتر کنین بعد با یک مونواستابل عرض پالس بیشتر کنید شاید جواب داد...یک شماتیک از مدار بزارین شاید به نتیجه ایی که شما رسیدین ما هم رسیدیم ....وصد البته از مدارات ردیاب دیگتون
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 16 دی1392 - 1:50am |
|
|
MORTEZA-3282
|
با سلام دوست عزیز که در مورد حرکت انتن ها گفتی این توماسی رو تا حالا من 4 تا فروختم و همشون راضی هستن در مورد حرکت انتنها هم حرکتش خوبه و باید فقط تمرین کنی انتظار هم نداشته باشی که یک جایی که انتن کشوندت صد در صد هدفه چون زیر زمین گازهایی هستن که یون طلا از خودشون میدن و همه ردیاب ها صد در صد به اون واکنش دارن پس دنبال ردیاب گرون نباشین چون اون ردیاب ها هم به این گازها واکنش دارن چون خودم به چشمم دیدم این ردیاب شما رو مستقیم که سر هدف میبره هیچ میتونی هم حجم هدف رو بگیری هم عمقشو با این ردیاب که نزدیک هدف بشی 3 آنتن میچسبه به شکمت و اگر مالت درست باشه ردیابو بگیری روی سرت باید به سمت خلاف عقربه ساعت بچرخه اگر به سمت عقربه ساعت چرخید املاحه البته این تجربه خودم بود و یک چیزه دیگه هم که هست همیه فرکانس های تو سایت ها درست نیست چون ما تو زمین تست کردیم اون فرکانس ها یا یون کربنو میگیرن یا ریشه درخت یا سفال رو با تشکرر
|
شنبه 21 دی1392 - 11:37am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
MORTEZA-3282 جان ممنون واسه مطالب ارزدتون...ولی چرا دوستان که میان از این ردیاب حمایت میکنن ومیگن خوبه و لی فرکانسهاش خوب نیست ما تست کردیم خب بیان فرکانسهایی که تست کردن و خوب کار میکنه بزارن تا استفاده بشه هم اینکه ما از شک در بیایم ...MORTEZA-3282 شما بفرما فرکانسهایی که تست کردین بگین یا سکرته.........
|
شنبه 21 دی1392 - 6:58pm |
|
|
Digital-man
|
با سلام خدمت دوستان خوب من می خواستم مدار ردیاب رو بذارم ولی از اونجا که در این سایت ردیاب به فروش می رسه و به نظر ردیاب خوبی میاد و سازندگانش هم وطن هستند. و همچنین حق privacy رعایت شه دیگه مدار و نذاشتم ولی هر کسی هر سوالی داره بپرسه تا اونجا که بتونم راهنمایش می کنم
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 8:04pm |
|
|
ramincng
|
با سلام خدمت همه دوستان. Digital-man عزیز این مدار شما همین توماسی هستش که تغیرش دادی ؟ حال ب جواب رسیدی یا ن؟اگه رسیدی یکم توضیح بده درباره ردیابت... فعلا با اجازه....
|
پنج شنبه 25 دی1392 - 1:15am |
|
|
|