درود
اقا محمود یکم مشکوکیاا
شوخی کردم طرز نوشتنت ادمو میترسونه
اقای مانی لعنت بر هرکی که به هر طریقی محصولات بدرد نخوری همچون او کا ام میفروشه..محصولی که فقط چرت محضه
//////////////////////
پارسال یکی قرار بود روور سی بخریم ازش اشنای فامیلم بود بقیمت 12 تومن((به اینا گفته بود برید از هر کی بپرسید که ای اکس پی 4000! چیه)) داشته باشید!
اینا اومدن دنبال من و رفتیم کرج و طرف اومد و گفت بیایین داخل دستگاهرو بینید اولش فکر میکرد منم هیچی حالیم نیست و بیسواد و چیزی ندانم...وقتی رفتیم تو و جعبه رو باز کرد گفتم پس 4000 کو..گفت اینه دیگکه
.وقتی اومدیم بیرون و این اشنای ما که واسطه بود میگفت دستگاه عالی هستش..منم گفتم فرقی نداره روور سیه یا 4000 مهم اینه که اینا جدید نمیزنن و چیزی که جدید نمیزنه محال ممکنه قیدیم بزنه ..به هر جال این بحثا بود و تا عصر چرخیدیم و قرار شد عصری یجا تست بده تا کارکردشو ببینیم و عصری گفت که این سنسور نمیدونم چی چیش نیست تا دستگاه روشن بشه و بعدا اونو گیر میاره و کلا میاره تو شهر ما هر جا دفین باشه تست میده و بعد میده بهمون
...
البته اینو گفتم تا بفهمید جریانش چیه..چون قبل از این هم به این فامیل گفتم اونو نخریااا چون کاری نمیکنن..اگر نرفته بودم 12 تومنی که خودم میدونم چجوری جور کرده بودن اون پول رو،از دستشون رفته بود
حالا ببینید کمک کردن دیگران خوبه یا دهنرو باز کردن و در هوا سخن گفتن و بدبخت کردن دیگران!