انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:51am

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام
درسته که تو فرکانسی فلزات تاثیر خوارک ندارند و یا کمتر دارند اما بهتره از بلبرنگ در دسته ها استفاده نکنی به جاش از یه تیکه لاستیک که کیپ دسته باشه و وسطشو یوزاخ کتی برای میله استفاده کنی بهتره
بازم هر جور خودت صلاح می دونی
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

شنبه 19 بهمن1392 - 10:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام
ممنون از راهنمایی bantama عزیز

هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.

یکشنبه 19 بهمن1392 - 12:03am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام من این دستگاه رو ساختم ولی فکر کنم جواب نمیده،چند بار تست زدم راهی برای اینکه مطمئن بشیم کار میکنه وجود نداره،شاید لرزش دست یا تراز نبودن باعث چرخش بشه

جمعه 25 بهمن1392 - 8:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

منم این دستگاه رو ساختم، اول با سیم کاربیت ایرانی استفاده کردم جوابی ازش نگرفتم بعد آلمانیشو استفاده کردم ،جالب بود با اینکه آنتنها خیلی ضعیف ردیابی میکردند ولی به هر حال کار میکردند برای من بیشتر مواقع فقط یک آنتن جهت رو نشون میداد و اون یکی اکثرا واکنشی نداشت ولی آنتنی که هدف رو ردیابی میکرد دو سه باری حرکت پاندولی میکرد یعنی نوک آنتن یکی دو سانت حرکت رفت و برگشت انجام میداد و خیلی ارام به طرف طلا میرفت وقتی نزدیک میشدم هر دو آنتن حالت قیچی شدن میگرفتند و نصفه نیمه قیچی میشدند .در کل از هفت بار که هدف رو پنهان کرده بودند پنج بار تونستم محدوده رو با شعاع نیم متر مشخص کنم و دو بار هم رفوزه شدم :D

جمعه 25 بهمن1392 - 11:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

بالاخره میشه ازش استفاده کرد یا نه ،فقط برای سرگرمی خوبه

جمعه 25 بهمن1392 - 11:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

babaee197 نوشته است:
بالاخره میشه ازش استفاده کرد یا نه ،فقط برای سرگرمی خوبه

کشی مبود :-s

جمعه 25 بهمن1392 - 11:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

فکر کنم اگه با صبر و حوصله تمرین کنی تا قلق کار دستت بیاد و بتونی نقطه کنی و یه مکان خوب با عمق کم داشته باشی احتمال موفقیت هست

جمعه 25 بهمن1392 - 11:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مرسی آرشام جان که جواب دادی
دسته ها رو باید حتما عایق کنم؟
بعدش یه سوال دیگه من از سیم یه هندرفری که پنج سیم خروجی داشت دوتایی رو که یکی به نوک سوکت و دیگری رو به خط دوم فیش وصل کردم آیا درسته؟

جمعه 25 بهمن1392 - 11:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خواهش میکنم دوست عزیز
بهتره که عایق بشه
،هندزفری ها جالب در نمیان و دردسر دارند و اکثرا ،سیمها یک لایه بسیار نازک عایق دورشون هست که مانع از اتصال میشند که باید با فندک سوزوندش و اگر دقت کنی یک لحظه صدای جلز و ولز میدن .من خودم بجای هندز فری از دو تا سیم تلفن استفاده کردم ،میتونی یک فیش هدفون بخری .فیش سه تا خروجی داره منفی،مثبت چپ و مثبت راست .یکی از سیمها رو به خروجی منفی لحیم کردم و سر دیگه سیم رو به یکی از آنتن ها وصل کردم .اون یکی سیم رو هم دو رشته اش رو به مثبت چپ و دو رشته دیگرش رو به مثبت راست لحیم کردم و سر دیگه سیم رو به آنتن دوم وصل کردم . جناب محمد در صفحه دوم با رسم شکل مثبت و منفی فیش هدفون رو نشون داده تو هم این کار رو کن بهتره

شنبه 25 بهمن1392 - 1:01am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

تشکر از راهنمایی آرشام عزیز

شنبه 26 بهمن1392 - 10:44am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 104 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure