انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:04pm

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام

سلام به شما
نخیر مدار تسورو نیست
من هم با ای سی 2206 ساختم
و هم به صورت دیجیتال که ساخت ونوشتن برنامش خیلی زمان برد
ساختم
و بر روی یه ردیاب تک آنتن که فقط یه آنتن ثابت داره دارم کار می کنم
به نتیجه رسیدم مدارشو قرار میدم رو سایت تا اونو بسازن همه و دیگه تولید فرکانس نیست
با تشکر

جمعه 27 دی1392 - 10:40am
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز جناب Digital-man شما تمام پستهاتون فقط در همین تاپیک بوده! بهرحال اگر واقعا میخواین کار فنی و درست ارائه بدین ؛ الان دوستان چندین روزه منتظرن! نگران نباشین ردیاب انجمن اگر میخواست جلو کارهای فنی دیگه رو توی انجمن بگیره ؛ تا حالا گرفته بود! ;) این حرفها رو دیگرانی میزنن که حسابشون برای خیلیا مشخص شده!!!
من به شخصه از شما خواهش میکنم هر مداری کار کردین و احساس میکنین به دوستان کمک میکنه قرار بدین تا هم ساخته بشه و هم احتمالا روش بیشتر کار بشه که حتی نتیجه بهتری هم داشته باشه. چون میدونین که بهرحال هیچ کسی نمیتونه ادعا کنه همه چیز رو میدونه و همه نکات رو بدرستی توی یک طرح میتونه پیاده کرده باشه. پس این در واقع برای خود شما هم نتیجه مثبتی خواهد داشت.
اما در خصوص 2206 یا 555 و امثالهم بهیچ وجه نتیجه عالی حاصل نخواهد شد چرا که دقت فرکانسی کافی ندارن. با اینها فقط میشه ردیاب ابتدایی ساخت که کمی تا قسمتی بتونه خوب کار بکنه. در مورد DDS هم اگر بصورت تکی استفاده بشه چنانکه حتی در ردیابهای یونانی DFS و اسپتکرا و ری فایندر هم دقیقا همین کار انجام شده ؛ بدرد ساخت امواج دقیق ولی بسیار ساده میخوره! مگر اینکه بصورت چند تایی و ترکیبی باشه. در غیر این صورت سیستم های منجر به دقت در نقطه زنی و حذف بر اساس وزن که مساله مهمی هم هستن قابل پیاده سازی نخواهد بود.

جمعه 27 دی1392 - 11:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام...
منم با حمید جان موافقم مشکل همون دقت فرکانس هست که این تراشه ها ندارن حتی اگه با فرکانس درست هم بری واسه سرچ میبینی که تو منطقه چندجارو میزنه اونم بخاطر تغییر فرکانس هست...این مدارات dds دقت خوبی دارن من فعلا رو یکیشون دارم کار میکنم متاسفانه زیاد میکرو نمیدونم ولی یک چیزایی یادگرفتم یک قسمت مدارو هم راه انداختم که رو ال سی دی فرکانس تا 1دهم هرتز نشون میده فقط قسمت مبدلش مونده که باید کار کنم درست بشه یا نشه میزارم تا همه همفکری کنیم روش ...

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 27 دی1392 - 11:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام بهرام جان
منم مدتیه دارم فقط روی خود شکل موج کار می کنم استفاده از دوموج هم زمان که دامنه و اختلاف فاز اونا رو کم و زیاد می کنم البته با کمک یکی از دوستان ببینم چی میشه کهیه موجو به یکی از دسته ها و اون یکی رو به دیگری بدیم ۰
یه کار دیگه هم که داریم تست می کنیم اینکه یه موج سینوسی با ای سی های انالوگ مثل ۵۵۵ و یه موج دیگه با میکرو درست کنیم هر کدوم تو یه دسته ببنیم چی میشه
شاید این طرحا درست نباشن اماارزش ازمایش رو دارند بهتره این کارا صورت بگیره
شما هم طرح خودتون رو کامل کنید من یکی خیلی مشتاق اون هستم این بخش ردیاب یه مقدار سوت و کور شده ۰
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

دوشنبه 30 دی1392 - 4:24am

بهرام نوشته است:
اقا مجتبی دوست گلم اون دستگاه مال شرکت جویندگان هستش لیزم دیود مادون قرمزه اگه درست گفته باشم چون سیستمشون رو ندیدم با این انتن من که گفتم کار کردن باهاش سخته بهتره مدارشو به انتن برنجی متصل کنی بهتر جواب میده و اصلاحاتی که تو مدار ایجاد کردی بزار تا همگی ببینن و همکاری صورت بگیره یک دست صدا نداره به خدا....
و داریوش گلم شما مدارو ببند اگه جایی مشکل داشتی بپرس همه صادقانه جوابتو میدن اینم عکس ردیاب من

سلام داداش ترو خدا یه مدار رد یاب و نقطه زن بزارید استفاده کنیم خدارو خوش نمیاد تو فلاکت باشیم و کسی که میتونه کمک کنه نکنه

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 2:16pm

با سلام خدمت دوستان من این ردیاب رو میخوام بسازم میخوام بدونم کار میکنه اگه بسازمش همیه قطعاتشم گرفتم

یکشنبه 20 بهمن1392 - 8:11pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
salar-digital عزیز حالا که شما همه قطعاتش رو گرفتین یک قدم با تجربه شخصی فاصله دارین.
بهتره که خودتون بسازینش و کارکردش رو ببینین.
قطعا کار کردنش که کار میکنه ولی میمونه انتظاری که شما از ردیاب دارین چی باشه؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 21 بهمن1392 - 10:18am

سلام آقا حمید
توی لینک زیر فانکشن ژنراتور دیجیتالی با میکرو هستش که به نظرم ثبات خوبی هم داشته باشه حالا برام جای سوال داشت چرا یه جای این مدار آنالوگ که ثبات هم نداره نمیتونیم از این مدار به جاش استفاده کنیم. هم خروجی دائم جلو چشمونه وهم میکرو دقیقتره.
http://felezyab.persianblog.ir/post/30/

دوشنبه 27 بهمن1392 - 3:28am
مدیر کل
مدیر کل

سامان عزیز خیلی ممنون از شما.
خب چرا نتونین استفاده کنین؟ :D اگر بحث مقایسه این نوع فانکشن ژنراتور با مدار مورد بحث در این تاپیک باشه که از آیسی 2206 استفاده کرده ؛ خب قطعا ژنراتور دیجیتال کارایی بسیار بهتری داره و ثباتش هم عالی هست.
در واقع این یکی از مداراتی هست که بنده قبلا مورد بررسی قرار داده بودم و آقا بهنام هم زحمت کشیدن همون رو با توضیحات مفصل ارائه کردن.
این فانکشن ژنراتور از حیث دیجیتالی بودن و ثبات فرکانسی و توانایی ارائه انواع شکل موج بخصوص در فرکانسهای بالا بسیار عالیه. اما مشکل اصلیش این هست که فاصله های فرکانسی حداقل 1 هرتزی هستن در صورتی که در فرکانسهای پایین و مناسب در ردیابی ما به دقت صدم هرتزی نیاز داریم. طبیعتا در فرکانسهای بالاتر یعنی محدوده کیلوهرتز این مشکل دیگه برطرف میشه و در اون طیف فرکانسی این مدار میتونه خیلی بهتر جواب بده. مشکل کلی این تیپ ژنراتور ها اینه که بطور خاص برای ردیابی طراحی نشدن! به همین جهت نمیشه ازشون انتظار سیستم حذف کننده و بعضی جزئیات موثر در ردیابی رو داشت. ولی بهرحال همونطور که عرض کردم از مدارات آنالوگی که مثلا از آیسی 2206 استفاده میکنن بسیار بهتر جواب میدن.

دوشنبه 28 بهمن1392 - 4:12am

ممنون از جواب مفیدتون

سه شنبه 28 بهمن1392 - 1:03am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 160 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure