انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 12:33pm

پاسخ به موضوع  [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 137  بعدی
 علائم در حین حفاری مانند:کوزه شکسته-استخوان-زغال-سنگهای تراش 
نویسنده پیغام

جناب تهرانی سلام تراشیده شدنش به دست انسان کاملا تایید شده هست به وسیله چنر نفر و من همینجوری روحساب این سنگ و لایه های دفینه گفتم نسخه وگرنه نسخه پوستی یا هرچیزدیگه ای ندیدم که استناد خاص داشته باشم درمورد درخت ازاد در همون لایه کوزه شکسته شیشه شکسته هم به مقدار زیاد بود و به نضر شما مابه در پلمپ شده میخوریم یا مثلا پلمپ ساروجی چیزی هست؟ چون زمین این مورد کاملا صاف ومسطح هست و یک کم ادم رو به فکر وامیداره ایا متراژ این رو شما چند حدث میزنید و ایا کلا چیز خوبی هست یانه

سه شنبه 29 بهمن1392 - 11:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام استاد تهرانی. اگر امکانش هست این مبحث مربوط به نسخه ها رو در یک تایپیک جداگانه و مخصوص ادامه بدید. چون اینجا دوستان از هر موردی سوال میپرسند و رشته کلام پاره میشه. ممنون

سه شنبه 29 بهمن1392 - 2:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد تهرانی منو راهنمایی کنید تو خونمون موقع کندن پی خونه تقریبا در عمق 60 الی 70 سانتی یک سنگ آسیاب کوچیک به ابعاد 30در50 به قطر5 الی8 سانت که این سنگ گرد نیست دوروبرش ریخته که شده حالت بیضی دقیقا وسطش یه سوراخ گرده متاسفانه عکساش از گوشیم پاک شده رنگشم خاکستری راهنمایی کنید لطفا :ymhug: :ymhug:

فقط خدا میتونه درمورده من قضاوت کنه

چهارشنبه 30 بهمن1392 - 6:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد تهرانی عزیز
بنابر تایید گفته دوستمون محمدرضا بنده هم همین خواهش را از جنابعالی دارم شما لطفا یه تایپیک جداگانه در مورد نسخه ها و کتیبه ها ایجاد کنید واقعا خیلی مورد نیاز میباشد مخصوصا که در حتل حاضر عدم وجود اطلاعات و نسخ اصل باعث سو استفاده های بسیاری شده است

پنج شنبه 30 بهمن1392 - 1:52am

درود به همه دوستان
يكي از دوستان من جايي رو در سينه كوه حفاري كرد در 70 سانتي رسيد به ماسه بادي و يك سنك كه شبيه كفش يا جاروغ ميمونه طول اين سنك 16 سانت هست و قسمت ساق آن 10 سانت جنسش هم يه جيزي مثل ساروج و سفال هست
از اساتيت خواهش ميكنم هرجه زودتر راهنماييم كنند

جمعه 2 اسفند1392 - 11:03am

ببخشيد علامت كفش نبود جكمه هستش
فاصله باشنه تا نوك 10 سانت هست اندازه ساق 16 سانت
لطفا راهنماييم كنيد (فوري)

جمعه 2 اسفند1392 - 3:21pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

دوست خوبم لطفا عکس بفرست.

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

جمعه 2 اسفند1392 - 11:07pm

درود استاد تهرانی این هم عکس
ایا این سنگ چکمه هست ? اکه هست چه باید کرد ?
ایا جنس این ساروج هست ?
قطر ماسه بادی هم تقریبا 30 سانت بود به شعاع تقریبا 1 متری
چند سنگ رود خانه ای هم موقه حفاری دراومد
بعد از رد کردن ماسه بادی خاک زمین سفت شد
اکه بازم به توضیح بیشتری لازم بود بگید
پیوست:
2101200800d3.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 4 اسفند1392 - 5:09pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام.به نظر من جنسش از ساروج نیست .یک نوع سنگ اهکی است .(برای شناخت سنگ های اهکی :اگر دو سنگ آهکی را به هم بمالیم یا بزنیم ، بوی گوگرد سوخته می دهد .
نشانه چکمه هم نیست ؟به دلایل زیر:
حداقل من به چنین علائمی با چنین مشخصاتی برنخوردم .اولا که علائم راهنما در بیشتر مواقع در میان مصالح دفینه به کار میره (به غیر قبر) .دوما :تراش خورده ونظم خاصی دارد واز تخته سنگ های نازک 2-5 سانتی رنگی استفاده میکنند .دفینه گذار برای علائمی که در جای دفینه به کار می برد ،هدف دارد وکاملا با چیزهای دست ساخته ی بشر ،آنها را مفروز میکند.مثال:زمانی که در کناره های مکان هستیم و به یک سنگی برخورد میکنیم که از طبیعی بودن آن شک داریم ،او با گذاشتن چند تکه زغال یا استخوان یا سفال و.... در زیر سنگ ،به ما اطمینان خاطر می دهد که این سنگ توسط انسان ،کار گذاشته شده است .

یکشنبه 4 اسفند1392 - 6:30pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام جناب میثم .منزل شما در مکان باستانی قرار گرفته؟نسخه ای چیزی ازش داری؟دوروبرش علائم دیگه ای نبود؟اون طرف حفره ی داخل سنگ دید داره؟آیا خود سنگ دست تراش هستش؟

یکشنبه 4 اسفند1392 - 6:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 137  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 384 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure