نویسنده |
پیغام |
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
bardia92 نوشته است: عرض ادب.استاد اگر در باره سنگ بزرگی که به صورت کفتر. می باشد اطلاعاتی دارید اگر محبت کنید توضیح دهید مجنونان میشوم سلام.لطفا عکس بذارید.درخدمتیم
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
یکشنبه 18 اسفند1392 - 11:10pm |
|
|
r1min
|
سلام خدمته همه. من تو یه غار مشغوله حفاری بودم و تو غاره سنگی تا عمقه یک تری کندم و فقط ماسه بود و گاهی سنگ هایی شبیهه سنگ هایه اتاقک های دیگه ی غار پیدا کردم. تو عمقه بیست سانتی هم استخوان های زیادی پیدا کردم و 13 تا دندانه اسیا یه خیلی بزرگ که ریشه اش مثله دندانه انسان بود.ولی اندازش خیلی خیلی بزرگ بود و هر چی من یکندم بازم ماسه س نرم بود. یه تیکه کوچیک هم از سفاله لعاب داره فیروزه ی رنگ پیدا کردم. میشه دوستانه با تجربه کمک کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
|
یکشنبه 18 اسفند1392 - 11:14pm |
|
|
r1min
|
in akse oon dandonaie peida shodast پیوست: IMG_۲۰۱۴۰۳۱۰_۰۷۲۵۱۲.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 19 اسفند1392 - 7:39am |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
r1min نوشته است: in akse oon dandonaie peida shodast پیوست: IMG_۲۰۱۴۰۳۱۰_۰۷۲۵۱۲.jpg درود به همه دوستان عزیز لطفا این دوست مارو راهنمایی کنید خواهش میکنم جواب پستشو بی جواب نزارید ممنون از همتون
|
دوشنبه 19 اسفند1392 - 3:59pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
r1min نوشته است: سلام خدمته همه. من تو یه غار مشغوله حفاری بودم و تو غاره سنگی تا عمقه یک تری کندم و فقط ماسه بود و گاهی سنگ هایی شبیهه سنگ هایه اتاقک های دیگه ی غار پیدا کردم. تو عمقه بیست سانتی هم استخوان های زیادی پیدا کردم و 13 تا دندانه اسیا یه خیلی بزرگ که ریشه اش مثله دندانه انسان بود.ولی اندازش خیلی خیلی بزرگ بود و هر چی من یکندم بازم ماسه س نرم بود. یه تیکه کوچیک هم از سفاله لعاب داره فیروزه ی رنگ پیدا کردم. میشه دوستانه با تجربه کمک کنن؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام. داخل غارها اکثرا استخوان جانوران مرده هست.چون عمق پیداکردن استخوانها کم بوده اینو میگم.استخوان چه حالتی داشت؟یعنی حالت شکنندگی آن چه طور بود؟سالم بودند یا شکسته؟سفال کدام قسمت کوزه ودرچه عمقی بود؟داخل غارخاک هم داره؟
|
دوشنبه 19 اسفند1392 - 7:17pm |
|
|
r1min
|
tehrani39111355 نوشته است: r1min نوشته است: سلام خدمته همه. من تو یه غار مشغوله حفاری بودم و تو غاره سنگی تا عمقه یک تری کندم و فقط ماسه بود و گاهی سنگ هایی شبیهه سنگ هایه اتاقک های دیگه ی غار پیدا کردم. تو عمقه بیست سانتی هم استخوان های زیادی پیدا کردم و 13 تا دندانه اسیا یه خیلی بزرگ که ریشه اش مثله دندانه انسان بود.ولی اندازش خیلی خیلی بزرگ بود و هر چی من یکندم بازم ماسه س نرم بود. یه تیکه کوچیک هم از سفاله لعاب داره فیروزه ی رنگ پیدا کردم. میشه دوستانه با تجربه کمک کنن؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام. داخل غارها اکثرا استخوان جانوران مرده هست.چون عمق پیداکردن استخوانها کم بوده اینو میگم.استخوان چه حالتی داشت؟یعنی حالت شکنندگی آن چه طور بود؟سالم بودند یا شکسته؟سفال کدام قسمت کوزه ودرچه عمقی بود؟داخل غارخاک هم داره؟ غار کاملا بدنش از سنگ بود بجز دو نقطه که یکیشو ما حفاری کردیم. استخوان ها هم یا پودر شده بودن یا سکسته بودن که اگه بهشون دست میزدی راحت خورد می شدن. سفال هم تو عمقه 30سانتی بود و ماله بدنه ی کوزه بود و انحنای زیادی زیادی نداشت. و اینکه خاک فقط تو اتاقکه دوم بود که دهانه ی ورودیش به اندازه ای بود که باید سینه خیز میرفتی توش وداخله اتاقک ها تاریکیه مطلق بود. اخرین اتاقک هم جوری ساخته شده بود که انگار یه خونه ی دوبلکسه کامله که اتاق هایی بالایه اون بود. داخله اتاقکه سوم یه چیزی شبیهه هواکش بود به قطر 20 سانت که میرفت طرفه زمین و روبروش به شعاعه 40 سانت اول ماسه ی نرم و خاکه رس بود و خاکستر و زغال هم بود. به جز 50 درصده کفه اتاقکه دوم و اون دو نقطه که گفتم بقیه کاملا سنگ بود. سالم ترین استخان ها هم اون دندان ها بودن که عکسشونو گذاشتم
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 9:50am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
دوست من ؟شما داخل غار رفته اید یازاغه؟فرق غاربازاغه اینه که زاغه ساخته شده ی دست بشره .غار یک شکاف طبیعی می باشد که روی بعضی از جاهاش تراش خورده وکار دست انجام شده است.
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 1:04am |
|
|
r1min
|
به احتماله زیاد زاغه بوده چون بیشتر مصنوعی بود تا طبیعی. راستی یه جوغن هم تو 200 متری بود
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 1:34am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
زاغه باز بوده یا باز کردین؟
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 2:25pm |
|