انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:12am

پاسخ به موضوع  [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 47  بعدی
 dx 7000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
دوستان عزیز با اجازه همگی من دستگاه را فردا واسه مهدی جان میفرستم هر چند که زحمته واسشون
دیگه اشاالله خودشون راهش میندازن و تست میگیرن و اگر از بردش راضی بودین زحمت انتشارش را گردن ایشون انداختم(انشاالله به خاطر زحمتم حلالم کنن)
خداییش این آقا مهدی از اون مردای نیک روزگاره که همیشه به خیر فکر میکنه نه سود
تورا خدا منو عفو کنید که این همه خنگم چون من به شخصه سر رشته چندانی از این علم ندارم :ymblushing:

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

دوشنبه 19 اسفند1392 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علي جان ممنونم
اين dx هم چقدر pcb داره (-|
ديگه شورش در اومد :D ;)

دوشنبه 19 اسفند1392 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من از اين ولوم مولتي ترن 10 دور حالم به هم ميخوره هر وقت هم بخواي يه چيزي رو سنس كني بايد اين ولوم رو تنظيم كني
اگه بشه با ميكرو يه كلكي سوار كرد كه به محض روشن شدن خودش در حالت سنس قرار بگيره عالي ميشه
دوستان نظر خاصي در اين باره دارند؟

سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
دوستان عزیز لطفا اگر مقدور است پی سی بی قابل چاپ و روی فایلهای pcbdoc زیر رو در انجمن قرار بدهید.
درود فراوان

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط alikhan در سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:24am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
این حرفا چیه امیر خان شما اقایی
دست بچه ها درد نکنه
فقط یه نکته ای رو بگم که pcb فلزیاب امیر جان 2 رو یا 2 لایه هست منظورم اینه که در صورت درست شدن فلزیاب امیر جان و مدارش هم بکشیم بیرون برد 2 لایه هستش و باید بدید بیرون براتون بزنن
وگرنه همین مدار های که دوستان گذاشتن تقریبا 99% مدار فلزیاب امیر خان هست فقط pcb شون تک لایه یا 1 رو هست وگرنه مدارن فرقی نمیکنن
تصمیم با خودتونه

ناصر جان میدونم چی میگی و پدر هم درمیاره ولی حتی فلزیابهای مثل لورنز و غیره هم یا ترشهلد دارن یا گراند بالانس دارن وغیره... باید هر بار این تنظیمو بکنی دیگه

سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام علي جان
يكي رو آقا مهدي آپ كرده و يكي كه ديجيتاليه نتونستم باز كنم
واين هم سه عكس ديگه

سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چرا مهدي جان
من تا حالا چندين نوع فلزياب ديجيتالي ساخته ام كه علاوه بر اينكه تريشهلد ديجيتالي داشتند فقط تنظيمات با شستي يا كي پد و از طريق منو بوده و اثري از ولوم نميتوني در اونها پيدا كني شايد عمق زنيشون كم بود ولي از نظر ثبات وراحتي كار از اين مدار خيلي بهتر بودن :D
البته اينوبگم كه اكثر فلزيابهاي ديجيتال كه هگزشون در نت هست عمق زنيشون توسط برنامه نويس وبصورت نرم افزاري محدود شده :-s
مهدي جان شما اگه هگز ماينر 4 رو با نرم افزار pony prog2000 ببينيد ميفهميد كه در سورس برنامه نويس استرينگ رو در برنامه نويسي بكار برده واين استرينگ بايد موقع روشن شدن السيدي نمايش داده بشه در حالي كه در ماينر 4 در السيدي تنظيمات لوپ امتري و 2 متري نمياد
تا جايي كه ميدونم ماينر 4 فلزياب پر قدرتيه كه با لوپ 1متري عمق 5 متر رو ميتونه راحت بزنه البته اگه هگز ارجينالش باشه :D

آخرین بار توسط zinteredi در سه شنبه 19 اسفند1392 - 1:10am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
اینم عکس فایل DIG- DX8000-10.PcbDoc
پیوست:
2014-03-11_004759.png

سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منظورم دیجیتالی بودنش نیست منظور من ثبات و افست لعنتیش هست
مدارهای با برد متوسط افست ندارن وثبات خوبی دارن ولی برد بلند ها یخورده اذیت میکنن

سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی دوستان دست گلتون درد نکنه زحمت میکشید من هم دارم بحث شما رو دنبال میکنم انشاالله موفق میشید :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:55am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 47  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 322 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure