نویسنده |
پیغام |
جاوید
استاد
|
zinteredi نوشته است: جاويد جان متاسفانه فكر ميكنم ولتاژ رو اشتباهي زدي مدار ديجيتال پريده كاش قبل از وصل كردن ولتاژ يه اطلاعي ميدادي تا نحوه صحيح وصل ولتاژ رو ميگفتم متاسفانه برنامه هم با ميكرو پريد وگرنه نبايد بازر صوت ميكشيد اگه به ميكرو 5.1 ولت يعني 0.1 ولت اضافه ولتاژ بره ميكرو ميسوزه ودر مورد السيدي هم اگه ولتاژ مثبت با منفي جابجا بشه السيدي رو بايد بندازي سطل اشغال درود بر شما ولتاز 5 به میکرو دادم حال اونکه روی ورودی میکرو نوشه 6 ولت و نور ال سی دی هم جدای از مدار back light ال سی دی هست و بدون اون هم تا 12 ولت هم کار میکنه.بالا نیومدن مدار میکرو و صوت ممند بخاطر هنگ دستگاه هست یا کریستال اصلی باید باشه یا خود ای سی میکرو یا برنامه در میکرو یا اینکه ناهماهنگی بین نرم فزار و خود سی پیو و یا اینکه درایور سی پیو ولتاز نتونه برسونه به خود سی پیو .البته اینها مربوط به مدار موبایل می باشه شاید توی این مدار ها هم اینجوری عیب پیدا بشه
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 6:39am |
|
|
sx500
|
سلام . آقا ناصر این دیجیتالی کردن که این شرکت مدیس یا سایر شرکت ها روی این سری فلزیاب ها میکنند مگه فکر میکنی که چی هست . همشن از خروجی صدای پایه ترانزیستور برمیدارن میدن به اون کیت که فقط تصویر گرافیکی کشیده بشه و چشم پسند مشتری باشه و لاغیر
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 6:53am |
|
|
جاوید
استاد
|
only for you نوشته است: سلام جاوید جان میکرو را رو برد فشار بده اگر کار کرد که کرد در غیر این صورت به نظر من میکرو مرده خدا رحمتش کنه البته قصد ندارم دوستان را دلسرد کنم ولی میکرو این گونه مدارات با کو چکترین تغییر ولتاژ میمیره درود بر شما همه چیز با فشار حل نمیشه گاهی وقت کار دستت میده خیلی وقته این مدار نفس نمی کشه ولی با این حال هنوز غیرت داره و قسمت انالوگش مثل دوشکا جواب میده منتهی فشنگ نداره و نمیدونم چه لوپی برای اون مناسب هست که بپیچم اما میدونم که از بغل لوپ سنس اون نهایت 30 سانت هست ولی از دو طرف لوپ خیلی قوی و با ثبات هست یه ولوم هم بیشتر نداره و به لوپ دایره ای فکر کنم خوب جواب میده چوت یه لوپ تخت حدود 300 میکرو هانری براش ساختم وقتی فلز را فقط وسط لوپ در 30 سانتی قرار میدادی سنس میکرد در خالیکه با لوپ 60 که دایره ای هست و 520 میکرو هانری ظرفیت اون هست و مغمولی پیچوندم همین سینی 32 سانتی را در 160 براحتی میگیره حالا دیگه دلیلش را نمیدونم یا ظرفیت لوپ باید با اون مچ باشه یا اینکه اصلا با لوپ مربعی نمی زنه
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 7:00am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
عجب حكايتى شده اين ماجرا نه به اونموقع كه كسى اطلاعاتى نداشت نه به الانكه از زمين و زمان ميباره آقا ناصرعزيز هم دنبال حذف مولتى ترنه - از نظربنده اگه مداره كارآمدى باشه كه هست و اين همه هنرنمايى براى اين مدار كه هزار مدل تغييركرده بلكن بشه با نام جديد به دست متقاضى برسه قابل تامله اما از نظربنده حقير اگه واقعا مداره كارآمدى باشه آنالوگش هم ميتونه كار بچه هارو راه بندازه اما انصافا يكارى كنيد لااقل تاقبل از سال نو قابل ساخت باشه ياحق
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 8:02am |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما فرکانس کاری اون 202 هرتز هست و حدود 70 میلی امپر هم دستگاه جریان کشی داره هنگام کار و مصرف خیلی کمی داره فکر کنم ظرفیت لوپ خیلی موثر باشه مخصوصا اگه هم دایره ای پیچیده بشه در کل اگه با طرح استادحمید لوپ 60 پیچیده بشه حدس می زنم به راحتی یک سینی استیل 30 سانتی را در 2 متر بزنه
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 10:08am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: درود بر شما فرکانس کاری اون 202 هرتز هست و حدود 70 میلی امپر هم دستگاه جریان کشی داره هنگام کار و مصرف خیلی کمی داره فکر کنم ظرفیت لوپ خیلی موثر باشه مخصوصا اگه هم دایره ای پیچیده بشه در کل اگه با طرح استادحمید لوپ 60 پیچیده بشه حدس می زنم به راحتی یک سینی استیل 30 سانتی را در 2 متر بزنه سلام تو صفحه اول میگفتند بیشتر از 3 متر میزنه چرا یواش یواش بردش داره پایین میاد
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 1:22pm |
|
|
جاوید
استاد
|
asadof نوشته است: جاوید نوشته است: درود بر شما فرکانس کاری اون 202 هرتز هست و حدود 70 میلی امپر هم دستگاه جریان کشی داره هنگام کار و مصرف خیلی کمی داره فکر کنم ظرفیت لوپ خیلی موثر باشه مخصوصا اگه هم دایره ای پیچیده بشه در کل اگه با طرح استادحمید لوپ 60 پیچیده بشه حدس می زنم به راحتی یک سینی استیل 30 سانتی را در 2 متر بزنه سلام تو صفحه اول میگفتند بیشتر از 3 متر میزنه چرا یواش یواش بردش داره پایین میاد درود بر شما توی صفحه اول من پستی نزدم که 3 متر میزنه یا سه سانت میتونی یه نگاه بیندازی تا مطمعن شوی ما دروغی نگفته باشیم
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 1:38pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
جناب asadof منظور با لوپ 1 متردر 1 متر بوده
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 1:58pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: asadof نوشته است: جاوید نوشته است: درود بر شما فرکانس کاری اون 202 هرتز هست و حدود 70 میلی امپر هم دستگاه جریان کشی داره هنگام کار و مصرف خیلی کمی داره فکر کنم ظرفیت لوپ خیلی موثر باشه مخصوصا اگه هم دایره ای پیچیده بشه در کل اگه با طرح استادحمید لوپ 60 پیچیده بشه حدس می زنم به راحتی یک سینی استیل 30 سانتی را در 2 متر بزنه سلام تو صفحه اول میگفتند بیشتر از 3 متر میزنه چرا یواش یواش بردش داره پایین میاد درود بر شما توی صفحه اول من پستی نزدم که 3 متر میزنه یا سه سانت میتونی یه نگاه بیندازی تا مطمعن شوی ما دروغی نگفته باشیم جاوید جان مدار شما مگه با مدار امیر فرق داره غیر از ال سی دی من نگفتم شما گفتید گفتم میگفتند منظور امیر جان بود
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 2:18pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما asadof جان گویا بردها هر دو یکی هستند ولی دستگاهی که پبش من هست میکرو داره و مدار دو طبقه داره ولی یخ لوپ همراش هست که فکر کنم مال خودش نباشه چون وافعا برد کمی داره اما با لوپی که خودم پیچوندم بردش حدود 60 سانت بیشتره با یک هدف 30 سانتی تا لوپی که همراهش هست.اگه مدار امیر راه بیفته میشه به این دستگاه که پیش من هم هست امیدوار بود و تستها را به طور جداگانه انجام بدهیم تا ببینیم کدوم یکی بهتر هست
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 2:28pm |
|
|
|