نویسنده |
پیغام |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
خب کوه بخاطر سنگی بودنش نیست مهم سنگ از چه جنسی هست مهمه اگه سنگ اهن باشه همش فلزیاب هوار میکشه درصورتیکه من چندتا کوه دیگه رفتم اینجور چیزی نبوده و فلزیاب تمیز کار میکرد
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:51pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مهدى جان اگه آقا امير مدارو براتون فرستادن پس فقط روى اين چند مدار جاويد و امير و دپ مستر تمركز كنيم بهتره حالا تا بعد كه روى ام دى ال هم همفكرى بشه
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 11:59pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 12:07am |
|
|
جاوید
استاد
|
arash99 نوشته است: مهدى جان اگه آقا امير مدارو براتون فرستادن پس فقط روى اين چند مدار جاويد و امير و دپ مستر تمركز كنيم بهتره حالا تا بعد كه روى ام دى ال هم همفكرى بشه درود بر شما یه نفر و پیاده کردن سه مدار اون هم با هم از عحایب هفتگانه میشه.در ضمن اگه فلزیاب تفکیک نداشته باشه باید به دیوار بکوبیش یا ته انباری بیندازیش تا خاک بخوره
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 12:08am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: یه بخشی از حرفتو قبول دارم چون من خودم یبار رفتم کوه که جای مشکوکی بود خلاصه ما فلزیاب رو روشن کردیم همون اولش یه سوتی میکشید باور فکر کردم همون اول زدم به بار هی اینور اونور کردم دیدم همونجور سوت میزنهگفتم شاید بالانس خورده بهم بعد تنظیم دوباره نزدیک زمین 10 سانتی گرفتم باز همونطورشد یهسوتی میکشید انگار یه فلز 50 سانتی رو در 30 ساتنتی سنس میکرد همه جا همینطور بود انگار اصلا این کوه از جنس اهن بود بعد فکر کردم فلزیاب خرابه بردم چند کیلومتر اونر که خاک بود دیدم همه چی درست داره کار میکنه دوباره برگشتیم و من لوپ رو 40 سانت رو هوا میگرفتم وکاوش میکردم تا حالا چنین چیزی ندیده بودم معمولا با نزدیک کردن لوپ به زمین یخورده صدای سوت شنیده میشه و بعدش بالانس میکنی نه اینکه هوار بکشه انگار یه سینی 50 سانتی چسبیده به لوپ ولی در خاک و جاهای دیگه اینطور نبود بار دوم هم که رفتم اونجا باز همین قضیه بود درسته مهدی جان مخصوصا تو مناطق خشک مثل اردبیل شب که رفتیم هوا سرد بود اکثر جا دستگاه میزدیم بوق میزد ولی اگه همونجا رو 20 سانت بکنی دیگه بوق نمی زنه کوه اصلا همین طوری هستش ذرات زیاد داره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 12:15am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
جاويدجان شما اگه سراغ دارى دستگاه شركتى كه بتونه تا عمق 3متر تفكيك دقيق جنس بكنه من خريدارم از نظرمن تفكيك فلزياب براى عمق بالا فقط درمحدوده با ارزش يا بى ارزش ميچرخه والاغير
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 12:17am |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
جناب ناصر خان بذار بگم من خودم با دامادمون رفتیم تو یجا که دقیقا نوک کوه بود البته بایکی دیگه از فامیلها که شهرشون به این کوه نزدیکتر از شهر ما بود خلاصه فلزیاب روشن کردیم طبق گفته ها زدیم از دامنه تا رسیدیم 4 متری نوک کوه که یه حالت تاقچه مانن هم بود که همونجا فلزیاب سوت کشید از نوع سوت و بارگراف السیدی و عدد دریافتی فهمیدم که در عمق نهایتا 80 سانتی باید باشه با حدسیات و تجربه خلاصه زمین رو تمیز کردم گفتم شاید اشغالی باشه در صورتیکه میدونستم انسانی اونورا نیومده بود بعد تمیز کردن دوباره کاوش کردیم و سوت کشید با همون مقادیر و همه جوره خیالم راحت شد که بار هست اون فامیلمون که نزدیک این کوه شهرشون بود گفت اینج نا امنه نیروی نظامی حالا اسمش بماند یوقت میاد اینجاهاسر میزنه چیکار کنیم ؟ بریم فلزیاب رو بذاریم خونه که پیشمون نباشه که مشکل ساز شه و شب ساعت 9 بیام حفا ری ما ساعت 8 راه افتادیم تا برسیم بشه 9 اون فامیلمون با رفیقش زنگ زد که ما رسیدیم و شروع میکنیم تا شما بیاید ماهم برحسب اعتماد فامیلی گفتیم باشه بعد 1 ساعت رسیدیم دیدم 1متر و 20 سانتی رو کنده بودن ومیگفتن چیزی نیست من گفتم فلزیاب هم پیشمون نبود تا کاوشش کنم پس بکنیم تا ببینیم چی میشه شاید بار بزرگ بوده اقا ما کندیم تا 3 متر که در 2 متری چند تیکه کوزه دراومد امیدوار شدیم کندیم رسیدیم تا 3 متری استخوان فک انسان وبخشی از جمجه در اومد باز کندیم فکر کنم 4 متر شد هیچی پیدا نکردیم دیگه خسته شدیم گفتیم بریم فردا میایم با دستگاه بگیریم ببینیم چیزی هست یا سره کاریم که فامیلمون زد زیرش هی نمیومد و میگفت بسیج ریخته چند نفر همون موقع که ما حفاری میکردیم اونها هم حفاری میکردن واونهاروگرفتن و خطرناکه ما گفتیم باشه خلاصه چند روز گذشت فهمیدیم طرف دروغ گفته یدفه رفت یه پیکان خرید بعد 2 ماه و یتیکه هم زمین بیرون شهر(کشاورزی میگن یا بایر میگن نمیدونم) و فهمیدیم قبل اینکه ما برسیم در همون 1متر ی زودتر از اومدن ما کنده بودن بشقاب و قاشق در اوردن که جنسش طلا نبوده وقیمت فروششون هم یا 30یا 20 ملیون براشون داده بودن ما فکر کردی با چی اون بشقاب و قاشق رو زدیم با MINI PULSE 3
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 12:18am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 12:29am |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
خب مینی پالس 3 بردش زیاد هم نیست
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 12:36am |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
ناصر جان یه سئوال دارم و انتظار کار یا درخواستی ندارم فقط میخوام بدونم ایا این مدار رو با ماسفت یا JGBT ودرایورش یا اینکه دیجیتالیش کرده باشی تا حالا تستی کردی که فرقی توش ببینی یا نه؟ حتی با اعمال این تغییرات هم همینطوره؟
|
چهارشنبه 20 اسفند1392 - 12:41am |
|
|
|