نویسنده |
پیغام |
saeeeeeeid
|
با سلام دوستان ایا این ردیاب امکان چرخش روی هدف رو داره ؟
|
شنبه 3 اسفند1392 - 10:51pm |
|
|
tola17
کاربر حرفه ای
|
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
دوستان فقط یه تصویر از شمای داخلی رد یاب گذاشتن خوب واسه کاربرای تازه وارد هم یه کمی فنی تر توضیح بدین اینکه وسیله ها خازن ها و....رواز کجاها میشه تهیه کرد خیلی از برق کارا ندارن خوب چه جوری سرهمش کنیم
اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند*دیگر گوسفند نمی درند*به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند!
|
دوشنبه 5 اسفند1392 - 3:51pm |
|
|
saeeeeeeid
|
دوستان سوال ما هم لطفا جواب بدید ؟
|
سه شنبه 6 اسفند1392 - 5:34pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
saeeeeeeid
اگه منظورتون بعد از پیدا کردن هدف ونقطه هست یک نیم دور میزنه بعد که به شکم مبارک برخورد میکنه دوباره بر میگرده من تست کردم اینجوری بود واسه دوستان نمیدونم ولی این تست من با طلای داخل خونه انجام دادم البته نشسته چون ایستاده واسه من نمیگرفت
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 6 اسفند1392 - 11:10pm |
|
|
saeeeeeeid
|
بهرام عزیز ممنون منظورم اینه که وقتی روی هدف میگیری شروع میکنه به چرخش یعنی مداوم میچرخه وقتی از روی هدف میبریش کنار قطع میشه چرخشش. مثل ردیابهای ترکیه ای شرکت نوکتا. تو یوتیوب هم سرچ بزنی هست
|
چهارشنبه 7 اسفند1392 - 10:35pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سعید جان منظورتون کاملا واضح بود..نه مثل اون نیست اگه روی نقطه باشی هراز گاهی یک چرخش داره یک مکث ودوباره تکرار این عمل تا زمانی که روی نقطه باشی انجام میشه ولی اگه یک هدف دیگه هم نزدیک جایی که شما نقطه کرده باشی از همونجا هردو رو نشون میده ولی باید اپراتور ماهری باشی تا بفهمی
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 7 اسفند1392 - 10:55pm |
|
|
k1.30na
|
سلام من تازه در این سایت عضو شدم و اونقدر اطلاعات درباره ردیاب ندارم.اما درباره میکرو تا حدود قابل قبولی کار کردم. 38 صفحه اینجارو خوندم.اینجور که من فهمیدم میتونیم از موج مربعی برای خروجی استفاده کنیم. خوب پس چرا از pwm خود میکرو استفاده نمیکنیم؟هم سرعت و هم دقت مناسب رو داره.فقط ولتاژ خروجی پایینه که فک میکنم اونم با 1 آی سی حل شه.
|
پنج شنبه 8 اسفند1392 - 4:37am |
|
|
kiyan
|
سلام تایپیک جالبیه منم برای اولین پستم یه تولید کننده فرکانس با پایداری و قدرت خوب گذاشتم با یه باطری 5 ولت کار میکنه تا 15 ولت می دونه استفاده بشه از رنج 0.5 هرتز تا 300 کیلو هرتز تولید فرکانس میکنه تقدیم به دوستان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 10:42am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
kiyan جان این فانکشن خیلی کارامد هست ولی هزینه گرفتن 038 بالاست وکسی بابت یک ایسی اینقدر هزینه نمیکنه ...k1.30na جان اگه شما با میکرو کار کردین وبتونین یک فانکشن با دقت فرکانسی دهم هرتز بسازین میشه امیدوار بود گزینه های بعدی مثل سیستم وزن یا همون حذف کنندگی زیاد پیچیده نیست...
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 9:17pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
از همگی عذر میخوام من با یک نگاه سطحی به مدار دچار اشتباه شدم..این تراشه ارزان ودر دست راس هست ولی نه دقت ونه ثبات خوبی داره حتی به پای 038 نمیرسه که قیمت بالایی داره...خیال همه منجمله دوستان تازه وارد راحت کنم این مدارات انالوگی که گذاشته میشه ودر انجمن هم چند نمونش موجود هست بدرد ردیابی نمیخوره وفقط جنبه اماتوری داره شاید بعضی از دوستان مخالف حرف من باشن ولی دنبال چیزی باشین که ثبات ودقت فرکانس بالایی داشته باشه که من بشخصه تو مدارات انالوگ سراغ ندارم یاعلی
|
جمعه 22 اسفند1392 - 12:32am |
|
|
|