نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
اریانا جان پس شما چند روز صبر کن تا بسازیم و وقتی مطمین شدیم همه چیز رو بهت خودم میگم ولی شرو. الکترونیک هم بهتره اول از قطعات شروع کنی مثلا خازن چیه کارش چیه و دیود و همین طور سایر قطعات و طریقه تست یه کتاب مبتدی الکترونیک بخر تو خونه بذار هر وقت بیکار بودی مطالعه کن یواش یواش یاد میگیری البته کتابی که شما رو با تک تک قطعات اشنا کنه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 4:56pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
asadof نوشته است: اریانا جان پس شما چند روز صبر کن تا بسازیم و وقتی مطمین شدیم همه چیز رو بهت خودم میگم ولی شرو. الکترونیک هم بهتره اول از قطعات شروع کنی مثلا خازن چیه کارش چیه و دیود و همین طور سایر قطعات و طریقه تست یه کتاب مبتدی الکترونیک بخر تو خونه بذار هر وقت بیکار بودی مطالعه کن یواش یواش یاد میگیری البته کتابی که شما رو با تک تک قطعات اشنا کنه دمت گرم داداش چند روز پیش از این کیت های اموزشی گرفتم خیلی جالبه برای کسایی که مبتدین من استعدادم خوبه خلاصه با اینکه اولین بار بود دست به هویه میشدم واصلا با هیچ قطعه ای اشنا نبودم ولی زود این مدار رو مونتاژ کردم!! کیت اموزشی یه مدار ایفون 2 طرفه ست که راهنما هم داره خیلی حال کردم تونستم مونتاژش کنم خلاصه 50 تومن وسیله کار گرفتم اینم عکس کیت مونتاژ شده
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 5:11pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: asadof نوشته است: اریانا جان پس شما چند روز صبر کن تا بسازیم و وقتی مطمین شدیم همه چیز رو بهت خودم میگم ولی شرو. الکترونیک هم بهتره اول از قطعات شروع کنی مثلا خازن چیه کارش چیه و دیود و همین طور سایر قطعات و طریقه تست یه کتاب مبتدی الکترونیک بخر تو خونه بذار هر وقت بیکار بودی مطالعه کن یواش یواش یاد میگیری البته کتابی که شما رو با تک تک قطعات اشنا کنه دمت گرم داداش چند روز پیش از این کیت های اموزشی گرفتم خیلی جالبه برای کسایی که مبتدین من استعدادم خوبه خلاصه با اینکه اولین بار بود دست به هویه میشدم واصلا با هیچ قطعه ای اشنا نبودم ولی زود این مدار رو مونتاژ کردم!! کیت اموزشی یه مدار ایفون 2 طرفه ست که راهنما هم داره خیلی حال کردم تونستم مونتاژش کنم خلاصه 50 تومن وسیله کار گرفتم اینم عکس کیت مونتاژ شده خب پس خسته نباشی
نگران نباش ابتدا یه اتو واسه زدن فیبر آماده کن همچنین لوازم سوراخکاری
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 5:18pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
به به از این همه عشق به عالم فلزیابی خوب کوروش جان اتو و دریل هم موجوده فقط این جریان اتو کشی چطور میشه
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 5:26pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام خواهش PCB های قبلی رو نسازید مشکل در 2 تا ایسی ها داشت ونتیجه نمیگرفتید کل فایل اصلاح شده رو گذاشتم دانلود کنید
مهم مهم مهم
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 5:49pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام در فایل بالا جای قطعات رو گذاشتم
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 5:51pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهدی جان اونجایی که دورش رو خط کشیدم نگاه کن اون سوراخها دیگه نیستند که دیگه خوب چک نکردم با جای قطعات .و اینکه pcb قبلی تو کدوم قسمت ایسی مشکل داشت میشه مشخص کنید . چون موردی من ندیدم و الان هم برای پرینت بردم زومش خیلی زیاد بود .مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 6:12pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام اون قطعات اضافی بود اصلا الکی گذاشته بودن جای چنتا رگولاتور بود که حذفش کردم و فقط یکی لازم بود تو عکس زیر ایراد ها رو گرفتم که واقعا مشکل اساسی بود
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 6:23pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: به به از این همه عشق به عالم فلزیابی خوب کوروش جان اتو و دریل هم موجوده فقط این جریان اتو کشی چطور میشه قدتو قربون اینجا در مورد اتو کشی صحبت نکنیم بهتره تایپیک به گند کشیده میشه پیام خصوصی بدیم بهتره
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 6:45pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
دوستان مدار من سنس کرد زنده شد دوباره دستگاه من
|
یکشنبه 25 اسفند1392 - 7:06pm |
|