انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:36pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ولی باز هم اون پتانس 174 کیلو نباید تو مسیر بوبین رله باشه با این حد کیلو امکان نداره رله بسته بشه و تغییر وضعیت بده.

به نظر بنده اون پتانس 174 کیلو باید تو مسیر یکی از پایه های ویومتر قرار بگیره تا ویومتر وقتی که در حال قرائت ولتاژ است بشه عقربه ویومتر تنظیم کرد
باز هم از اقای هدایتی بخواهیم کلید ولوم رله از بدنه دستگاه ازاد کنه تا مسیر سیم کشیها دقیقا نمایان بشه

دوشنبه 26 اسفند1392 - 6:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

الان درسته مهدی جان مرسی :ymapplause:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 26 اسفند1392 - 6:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali222 نوشته است:
ولی باز هم اون پتانس 174 کیلو نباید تو مسیر بوبین رله باشه با این حد کیلو امکان نداره رله بسته بشه و تغییر وضعیت بده.

به نظر بنده اون پتانس 174 کیلو باید تو مسیر یکی از پایه های ویومتر قرار بگیره تا ویومتر وقتی که در حال قرائت ولتاژ است بشه عقربه ویومتر تنظیم کرد
باز هم از اقای هدایتی بخواهیم کلید ولوم رله از بدنه دستگاه ازاد کنه تا مسیر سیم کشیها دقیقا نمایان بشه

جناب ALI222 من از روی سیم بندی جناب هدایتی کشیدم و نظر خود من اینه که قانونا باید جای مقاومت 1 کیلو با پتانسیمتر عوض بشه ولی سیم بندی یجور دیگس و من هم فلزیاب پیشم که نیست

دوشنبه 26 اسفند1392 - 6:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان فعلا باید صبر کرد تا اقای هدایتی عکس کامل رو بذارند از ولومها و همچنین قسمت کویل رله را با اهمتر مشخص کنند. که معمولا از 5 اهم تا حدود 20 اهم باید باشه که میشه کویل رله و اگه اهمش صفر بود اونها پلاتین چسبیده هستش و همچنین ولتاژ که به ویومتر میره رو باید اندازه بگیره تا ولتاژ رله مشخص بشه. البته باز مشکل داره ولی دیگه باید صبر کرد و منتظر اقای هدایتی باشیم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 26 اسفند1392 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
ali222 نوشته است:

جناب ALI222 من از روی سیم بندی جناب هدایتی کشیدم و نظر خود من اینه که قانونا باید جای مقاومت 1 کیلو با پتانسیمتر عوض بشه ولی سیم بندی یجور دیگس و من هم فلزیاب پیشم که نیست

عزیز دل برادر بنده و دوستان سپاسگذاریم بخاطر این پشتکار شما :
در ترسیم محل اتصالات خصوصا روی برد اشتباهاتی هنوز وجود داره که باید زحمت رفع مشکلات رو جناب هدایتی باید بکشه ! مجددا باز از شما و جناب هدایتی صمیمانه سپاسگذاریم

دوشنبه 26 اسفند1392 - 6:44pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب هدایتی عزیز خواهش میکنم خیلی ممنون. شما هم خیلی زحمت کشیدین. :ymapplause: :ymhug:
حقیقتش این تاپیک به لطف شما و دوستان عزیز در عرض چند روز چنان با سرعت پیشرفت داشت که بنده موفق نشدم بصورت دقیق در جریان قرار بگیرم! اما مشکلی هم نیست و با حضور شما و جناب مهدی و چند دوست عزیز دیگه فکر نمیکنم مشکل خاصی وجود داشته باشه. اصل داستان که برای مونتاژ سایر دوستان اهمیت داره همین دقت در تهیه درست فیبر مدار و اتصالات بیرونیش هست که تا جاییکه من دیدم تلاش بسیار خوبی انجام شد و اگر هم خدای نکرده ایرادی وجود داشته باشه مطمئن هستم برطرف میشه.
بهرحال منتظر نتایج تستها هستیم.

دوشنبه 26 اسفند1392 - 6:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام میگم اون ترانزیستور 2N3638 رو بجاش 2N4403 بذارید من نتیجه بهتری گرفتم

دوشنبه 26 اسفند1392 - 7:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهدى جان بىزحمت آدرس دقيق متن امضاتو برام پيامك كن يا پى ام بزار

دوشنبه 26 اسفند1392 - 8:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان سلام
متاسفانه بااینکه درموردنحوه سربندی مداربه رله توضیح داده بودم اماهنوزبسیاری ازدوستان درموردش اشکال دارند
یکی ازدوستان لطف کنه به چندصفحه قبل مراجعه کنه واون قسمتومطالعه کنه اگه قسمتی نامفهوم بودتوضیح میدم
یک نصیحت دوستانه دوستان بهتره دنبال یادگیری ودرک مطالب که ازطرف دوستانتون ارائه میشهباشیدچون این مدارات اضافی بظاهرساده دربسیاری ازمدارات حتی عمومی کاربرددارند
به امیدموفقیت همه

دوشنبه 26 اسفند1392 - 8:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
ممنون جناب asadof عزیز به خاطر پارت لیست

gladyator_089

دوشنبه 26 اسفند1392 - 9:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , farokh.p و 311 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure