نویسنده |
پیغام |
مجتبی
مدیر کل
|
mehrfar نوشته است: مجتبی جان دستت درد نکنه. بالاخره امروز صبح ردیاب به دستم رسید. حالا برم باهاش کار کنم و از راهنمایی های همه اساتید به خصوص آریا جان استفاده کنم. خواهش میکنم انجام وظیفه کردم . ضمنا تمام کاربران عزیز تمام دستگاها شارژش فول هست هر وقت تمام شد شما به مدت 6 ساعت بذارین تو شارژ یا هر یک ساعت یه بار روشن کنید ببینید چند درصد نشون میده هروقت تا 100 درصد شارژ شد شما شارژر رو از برق بکشین البته برای اولین بار این کار رو بکنید تا ببینید چند ساعت طول میکشه تا فول شارژ بشه امار دستتون بیاد.
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 8:23am |
|
|
dust
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان و اساتید و عرض خسته نباشید خدمت استاد مجتبی گل و مهندس حمید عزیز و تبریک بابت رفع مشکل انجمن دستگاه من دیروز دستم رسید. واقعا شاهکاره. حتی توی آپارتمان هم با اون همه فلز خوب جواب میده. خیلیم کوچولو و خوشگله من از دیروز بردمش اطراف کوه های تهران تا شب باهاش کار کردم. قلق های خوبی باهاش یاد گرفتم. فردا هم باز میرم برای تمرین. چون هنوز مطمئن نشدم فعلا چیزی در رابطه با اپراتوری نمینویسم. ایشاله چند روز دیگه منم به نوبه خودم تجربیات و قلق هایی که یاد گرفتم رو توی قسمت مربوطه میزارم. بازم نهایت تشکر رو از اقا حمید و اقا مجتبی دارم قربون همگی
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 12:17pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
dust نوشته است: سلام به همه دوستان و اساتید و عرض خسته نباشید خدمت استاد مجتبی گل و مهندس حمید عزیز و تبریک بابت رفع مشکل انجمن دستگاه من دیروز دستم رسید. واقعا شاهکاره. حتی توی آپارتمان هم با اون همه فلز خوب جواب میده. خیلیم کوچولو و خوشگله من از دیروز بردمش اطراف کوه های تهران تا شب باهاش کار کردم. قلق های خوبی باهاش یاد گرفتم. فردا هم باز میرم برای تمرین. چون هنوز مطمئن نشدم فعلا چیزی در رابطه با اپراتوری نمینویسم. ایشاله چند روز دیگه منم به نوبه خودم تجربیات و قلق هایی که یاد گرفتم رو توی قسمت مربوطه میزارم. بازم نهایت تشکر رو از اقا حمید و اقا مجتبی دارم قربون همگی
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 3:51pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اقامجتبي تشكربابته وسيله تون رسيدش ولي وقت نشده تستش كنم فقط ي تسته حفره زدم خيلي دقيق ج داده ممنون بازم.
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 4:26pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
اقا مجتبی دستت درد نکنه ردیاب منم رسید واقعا این ردیاب خیلی خفنه توی خونه دقیق همرو میزنه....نقره و برنز رو گذاشتم دو طرفم،سلکتور روی هر کدوم میگذاشتم میرفت طرف همون اقا حمید و مجتبی گل کاشتید به خدا....تشکر فراوان مرا بپذیرید
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 6:15pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام به همگی
مهندس مجتبی ردیاب منم رسید . روشن کردم روشن شد ولی فعلا وقت نکردم امتحانش کنم از شما و مهنذس حمید و سایر عزیزانی که در تهیه این ردیاب به شما کمک کردند تشکر میکنم امیدورام همیشه سرافراز باشید.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 6:59pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب بخیر واقعا جای خوشحالی داره که همه دوستان سفارشارو گرفتن و تشکر ویژه از مهندس محتبی عزیز و مهندس حمید صبور باید داشته باشیم. مجتبی جان بالاخره انتظار همه به سر رسید و ما هم به سفارشمون رسیدیم تا ببینیم خواست خدا چی باشه؟؟ بازم از شما ممنونیم --- یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 2 خرداد1392 - 12:47am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام. من تازه تو انجمن عضو شدم.چجوری باید این ردیابو سفارش داد؟
|
جمعه 3 خرداد1392 - 12:00pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: سلام. من تازه تو انجمن عضو شدم.چجوری باید این ردیابو سفارش داد؟ سلام خوش اومدی به اقا مجتبی پیام بده تا بهت بگه چیکار باید بکنی
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
جمعه 3 خرداد1392 - 12:10pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
آقا منم اين رديابو ميخوام سفارش بدم ولى گزينه پيام خصوصى ندارم جريان از چه قراره؟؟؟ چكار بايد انجام بدم؟؟؟
|
جمعه 3 خرداد1392 - 6:30pm |
|
|
|