Robin hood نوشته است:
سلام دوستان
لطفاً در مورد کیفیت قطعاتی که در ساخت سیستمهای ارائه شده در فروشگاه بکاره میره اطلاعرسانی کنید.
سلام عزیز من.
هر چند ساخت دستگاه مسئولیت آقا مجتبی هست ولی بنده هم کاملا در جریان هستم و خدمت شما عرض میکنم.
ببینین این قضیه قطعات و مثلا نظامی بودن بنظر من از سر فلزیاب ماینر بیشتر باب شد! من نمیگم مثلا آیسی نظامی تاثیری توی کار یک دستگاه نداره ولی تاثیرش تا اون حدی هم که بعضیا روش مانور میدن نیست. چون بهرحال بخصوص در مورد آیسی ها یک سری استانداردهایی وجود داره و نوع نظامی بیشتر در مورد ثبات در شرایط تغییرات دمایی و مساله نویز متفاوت هست. از نظر شرایط دمایی که کشور ما اونقدر دمای کمینه و بیشینه نداره که کمتر از صفر یا بالای 40 درجه بخواد باشه پس تقریبا تفاوتش محسوس نیست. مساله نویز هم به مدار و طراحی فیبر و شیلد و غیره بیشتر بستگی داره تا به ایسی.
همین توباکس رو اولین بار آقا مجتبی با ایسی نظامی ساخت. اما تفاوت خاصی نبود. همونطور که قبلا هم عرض کردم در فلزیابها مساله دقت مقاومت و خازن خیلی بیشتر مطرحه و همینطور کیفیت لوپ و ساخت کلی. برای توباکس هم که کیفیت اسکلت خیلی مهمه.
در مورد ردیاب هم کیفیت قطعات زیاد مهم نیست فقط مهم اینه فرکانسها و شکل موجشون درست و دقیق باشن. کیفیت ساخت آنتن رو هم نباید دست کم گرفت!
بهرحال همه چیز قبلا باید تست بشه و همینطور هم هست و اگر جایی لازم باشه قطعه با کیفیت خاص و از نوع خاص یا نظامی انتخاب بشه. اما تشخیصش کار هر کسی نیست. بعضی قطعات اصلا کیفیتشون نقشی در عملکرد مدار نداره و بعضیا برعکس.
مساله باطری هم نکته مهمی هست که حتما برای یک دستگاه قابل حمل باید در نظر گرفت.
بهرحال این واقعیته که توی این اوضاع قطعات خوب توی بازار کم هست و حتی نظامیها هم خیلیاش قلابیه و نمیشه روش حساب کرد. مهم اینه بهترین قطعات و از جاهایی خریداری میشن که قابل اطمینان هستن. اگر در موارد خاصی لازم هم بود بصورت دلاری باید از فروشنده های خارجی سفارش داده بشه که فعلا در یک مورد اینجور بوده.