نویسنده |
پیغام |
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
hamid80 نوشته است: آقا منم اين رديابو ميخوام سفارش بدم ولى گزينه پيام خصوصى ندارم جريان از چه قراره؟؟؟ چكار بايد انجام بدم؟؟؟ بخاطر اینکه این اولین پستته و حالا پیغام خصوصیت فعاله
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
جمعه 3 خرداد1392 - 8:01pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان ردیاب منم رسید ممنون از آقا مجتبی تو خونه روی چند فلز تست کردم که بخوبی جواب داد مونده ببرم بیابون برای تست
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
جمعه 3 خرداد1392 - 8:51pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
البته براي تست حفره يابي كه در پيدا كردن تونلها و اتاقكها امر بسيار مهمي هست ميتوان از تونلهاي قنات كه آب ازونا درحال جريان هست بهره برد مخصوصا بعضي از اونا كه تا عمق 10تا 15متري از سطح زمين هستند ميتونن براي تست خوب باشند
|
جمعه 3 خرداد1392 - 9:44pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
|
hoshi نوشته است: تقویت بیشتر خطای بیشتر رو به همراه داره ,به نظر من هم شعاع پوشش اگه 200 تا 300 متر باشه خوبه اگه 100 متر هم باشه بد نیست ,چون همونطور که عزیزان میدونند ردیابها همیشه حجم بیشتر رو میگیرند حالا ما فرض میکنیم که در فاصله 50 متری یه کوزه پر از سکه زیره زمین و در فاصله 300 متری سه کوزه زیر خاک داریم اگر شعاع عملکرد ردیاب 100 متر تا 200 متر باشه همون کوزه نزدیک رو میگیره ولی اگه شعاع عملکرد ردیاب مثلا 500 متر باشه انتنها به طرف همون سه کوزه میرن. البته تا اونجايي كه من با ردياب كار كردم براحتي ميشه از حركات آنتن تشخيص داد كه ردياب ميل به 2 يا 3تا جنس يا امواجهايي كه از سمتهاي مختلف دريافت ميكنه داره
|
جمعه 3 خرداد1392 - 9:59pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
|
لطفا براي پستها ويرايش بذاريد كه اگه مطلبي به ذهن رسيد در يك پست جا بگيره الان سوالي به ذهنم رسيد كه آيا حذف كننده همزمان با رديابي مد فلز انتخاب شده كار ميكنه؟ درمورد حفره يابي هم تجربه خودم بگم كه ابعاد حفره براحتي ميشه تعيين كرد يعني زمانيكه رو سر حفره هستيم آنتنها همينجور در حال قيچي باقي ميمونند تا زمانيكه از محدوده حفره خارج بشيم پس براحتي ميشه طول و عرض حفره پيدا كرد اما پيداكردن حفره كه تو چه عمقي هست هنوز براي خودم سواله!!
|
شنبه 3 خرداد1392 - 1:52am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهران عزیز سیستم موج حذف کننده همزمان دقیقا بسته به انتخاب فرکانس عمل میکنه و مشکلی نداره. در مورد حفره هم دوستان باید بیشتر تست کنن بخصوص استاد آریا و نتایج رو اعلام کنن. اون چیزی که بنظر من میرسه اینه که کلا در زمینه حفره یابی با ردیاب هنوز تجربه زیادی وجود نداره!
|
شنبه 3 خرداد1392 - 3:12am |
|
|
mahditala
کاربر فعال
|
سلام و خسته نباشید به آقا مجتبی و کلیه اساتید محترم دستگاه به دستم رسید واقعا ممنونم
|
شنبه 4 خرداد1392 - 10:13am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mahditala نوشته است: سلام و خسته نباشید به آقا مجتبی و کلیه اساتید محترم دستگاه به دستم رسید واقعا ممنونم مبارک باشه بر همه دوستانی که سعادت بدست آوردن این ابر ردیاب رو داشتن ، خوب مراقبش باشید تا به راحتی از دستش ندید دوستان
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 4 خرداد1392 - 10:42am |
|
|
amir40
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1392 - 12:42am پست: 21 محل اقامت: zanjan
|
درود بر دوستان و همه مردان ایرانی. روزتان با کمی تأخیر مبارک باد آقا مجتبی عزیز دست گلت درد نکنه. واقعا خیییییییییییییییییلی مردی. همچنین از همه دوستان انجمن(آقا حمید و آقا آریا و آقا مهدی عزیز) تشکر میکنم تو این یک ماهی که عضو شدم یک دنیا مطلب یاد گرفتم. میشه گفت ره چند ساله رو تو یک ماه طی کردم.همین الان ردیاب رو تحویل گرفتم. البته تست نکردم هنوز. هیجان زده شدم.ولی حیفم میاد اینجوری این شاهکار رو دست بگیرم اینو باید با وضو استفاده کرد آخه خدا میدونه چقدر زحمت براش کشیده شده. ایشاالله بتونیم از شرمندگیتون در بیایم. عزیز باشید دوستان خوبم
|
شنبه 4 خرداد1392 - 12:08pm |
|
|
lrl
کاربر حرفه ای
|
سلام مجتبی جون عرض ادب حمیدخان اقا مال ما هم رسید خدایی عین کارخونه ای هاست ظاهرش. ولی همش به کنار آقا مجتبی دست پیکاسورو از پشت بستین دست شما درد نکنه
|
شنبه 4 خرداد1392 - 12:37pm |
|
|
|