asdfg نوشته است:
سلام
این جمله این طور بود (در مواقعی هم دریل و کمپرسور و حتی بیل مکانیکی.اونش دیگه با شما )
و از زمین تا آسمون با "هم دریل و کمپرسور و حتی بیل مکانیکی.اونش دیگه با شما " تفاوت داره
شما اگه راه حل بهتری برا عبور از یه سنگ چند 10 تنی و یا شکستن یه دیوار 1 متری ساروجی یا حفر 15 20 متر خاک با دست خالی دارید میتونید استفاده کنید
اینا ""در مواقعی"" هستن که بار بزرگی وجود داشته باشه
در غیر این صورت همون مواردی که گفتم کار رو راه میندازه
ضمنا داداش من کی گفته که همه رو باید بخری.خیلی راحت میتونی هزینه ای بالا کارکردشون بدی تا کارت رو انجام بدن یا به عبارتی اجارشون کنی
سلام داداش من راه حل خوبی ندارم ولی یکمی سرعت حرکت تو کم کن اونجور که تو میری کسی نیمتونه جلو تورو بگیری میری گرفتار میشی چند نفر هم میخواهد بیاد دنبال تو تا از زندون در بیاری
من یک دوست واستاد باستان شناس داشتم که پیر مرد بود وقتی باهاش صحبت میکردم در باره اینجور کارها میگفت ایرانی جماعت 1 ساعت یا چند ساعت فکر میکنه میری یک سرقت انجام میده ومیری تو یک هچل میفته چندین سال هم میره میخوابی تو زندون ولی اروپایی ها میرن چند سال زحمت میکشند نقشه سرقت را طراحی میکند و چند ساعت کار را بدون عیب و نقص انجام میدنند و یک عمر میرند میخورند ومیخوابند به عنوان مثال چند ماه پیش در تبریز در خیابان قطران یک نفر رفته بود با اسلحه شکاری سرقت بانگ سرقت را انجام داده بود واز بانگ بیرون امده بود وسیله فرار نداشت به تاکسی دست تکان میداد که نگه داره تا سوار بشه با تاکسی فرار کنه که پلیس گرفته بود ودوست عزیزمن در هیچ جایی نگفتم شما چیزی میگیرید تا چیزی کرایه بدید
دوست عزیز این بخش بیشتر جنبه آموزشی داره تا عملی وگرنه ما رو چه به این کارها که بخوایم گیر هم بیوفتیم
بنده حاصل شنیده ها و تجربیات این و اونو میگم
من تا به حال برا بار حفاری نکردم.اما چاه 4 متری با دستای خودم کندم و میدونم جز "بیل و کلنگ کوتاه" توش چیزی به کار نمیاد.سنگ چند صد کیلویی رو با "پتک" قطعه قطعه کردم.سنگ های سنگین با دست بار زدم.با دوستان بودم که با انواع دستگاه بیل مکانیکی و بولدوزر و دریل واگون کار کردن
شما حتما میدونید که زمانی با پتک رو سنگ میزنید تیکه سنگهایی ازش کمونه میکنه که پا که هیچ.پوتین رو هم سوراخ میکنه و تا استخون پا میره.واسه همین هم مقداری پارچه یا بانداژ همیشه همراهتون باشه خوبه
در کل فرقی که نداره عزیز.تنها فرقش اینه که ته کار این میشه حقوق سر ماه و ته کار اون میشه گنج کف چاه
هر کی سراغ این کار میره میدونه که احتمال گیر افتادنش 50-50 هست
شما الان فرمودین که اون وسایل گرونن و به یا کار نمیاد(یکیشوون بالاخره) و فرمودیت که مگه میراث فرهنگی هست
بنده هم گفتم که خودتون بفرمایید چه چیزهایی خوبه تا منم ویرایش کنم که الان کلا بحث رو عوض کردید
ضمنا داداش من بنده که نگفتم همین الان بلند شید و برید و یه پیکور بردارید و تخت جمشید رو داغون کنید.عرض کردم که این وسایل ممکنه که به کار بیاد
همین
هر کی این کاره باشه مطمئنا خودش میدونه چه چیزی نیار داره
با این حال بازم بنده و دوستان از پیشنهادات شما استقبال میکنیم