نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
نیک عزیز ؛ در حالت باسیم بقدری قدرت و برد این ردیاب زیاد میشه که دیگه باز و بسته بودن تسکوپی ها هیچ تاثیر محسوسی ندارن! برای راحتی من عرض کردم میتونین در اون حالت تلسکوپی رو ببندین تا به جایی گیر نکنه! در مورد کاوش تپه ها و سطوح شیبدار هم کاملا با شما موافقم. شما اول باید قله رو فتح کنین بعد رو به پایین کاوش انجام بدین.
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 8:43pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
اما خيلي هم احتياجي به فتح قله نيست معمولا ردياب به راحتي بالاي تپه يا كوه اگه باري باشه ميگيره من زياد امتحان كردم جايي كه ردياب ميگيره مخصوصا تو كوه اگه دقت كنيد علائم وجود بار پيدا ميكنيد كه دلگرم كننده تر خواهد بود
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 10:41pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
mehran1545 نوشته است: اما خيلي هم احتياجي به فتح قله نيست معمولا ردياب به راحتي بالاي تپه يا كوه اگه باري باشه ميگيره من زياد امتحان كردم جايي كه ردياب ميگيره مخصوصا تو كوه اگه دقت كنيد علائم وجود بار پيدا ميكنيد كه دلگرم كننده تر خواهد بود مهران جان ردیاب زیر انتن رو میگیره و اگه شما هر جایی بخوای بگیره باید جوری باشه که منطقه زیر انتن باشه....واسه همین باید قله رو فتح کنی تا دیگه همه چیز زیر انتن باشه
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 10:47pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سلام آقا حمید این ردیاب ما با آنتنهای دیگه هم کار میکنه مثل نوکتا ترکیه مشکلی پیش نمیاد یا خطایی نداره
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 10:59pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
reza4200 نوشته است: سلام آقا حمید این ردیاب ما با آنتنهای دیگه هم کار میکنه مثل نوکتا ترکیه مشکلی پیش نمیاد یا خطایی نداره سعی کنید با همون انتن خودش کار کنید
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:01pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
رضا جان کار که میکنه ولی چندان خوب کار نمیکنه! چون آنتنهای این ردیاب مخصوص خودش ساخته شده و بسیار هم استاندارد و ماهرانه در اومده. از این گذشته برای استفاده در حالت باسیم که برد خیلی بیشتری داره شما نیاز به وجود فیش روی دسته آنتن دارین که در این دستگاه در نظر گرفته شده و آنتنهای دیگه همچین چیزی ندارن.
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:40pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
ممنون دوستان
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 11:42pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
سلام به همه ، طبق سفارش استاد آريا : دوستان اين تست كه عرض مي كنم براي اينه كه ، آزمايش شده بر روي هدف واقعي و موفقيت آميز بوده ، اينكه اگر ولوم روي نيم باشه و از فاصله 20 تا 25 متر ايستاديد و آنتنها به سمت هدف پيدا شده رفتن بدونيد كه بار بزرگي در اونجا بوده ، و اگر كمتر از 20 متر بود بار خيلي بزرگي نيست ، دوستان مد نظرشون باشه كه در كارهاي واقعي به مشكل نخورن
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 6 خرداد1392 - 1:23am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: سلام به همه دوستان اين تست كه عرض مي كنم براي اينه كه ، آزمايش شده بر روي هدف واقعي و موفقيت آميز بوده ، اينكه اگر ولوم روي نيم باشه و از فاصله 20 تا 25 متر ايستاديد و آنتنها به سمت هدف پيدا شده رفتن بدونيد كه بار بزرگي در اونجا بوده ، و اگر كمتر از 20 متر بود بار خيلي بزرگي نيست ، دوستان مد نظرشون باشه كه در كارهاي واقعي به مشكل نخورن مرسی نکته ی جدیدی بود
|
سه شنبه 6 خرداد1392 - 3:17am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
مهدی نوشته است: سلام به همه دوستان اين تست كه عرض مي كنم براي اينه كه ، آزمايش شده بر روي هدف واقعي و موفقيت آميز بوده ، اينكه اگر ولوم روي نيم باشه و از فاصله 20 تا 25 متر ايستاديد و آنتنها به سمت هدف پيدا شده رفتن بدونيد كه بار بزرگي در اونجا بوده ، و اگر كمتر از 20 متر بود بار خيلي بزرگي نيست ، دوستان مد نظرشون باشه كه در كارهاي واقعي به مشكل نخورن باسلام آقامهدی این تست درحالت باسیم انجام شده یا بی سیم؟ ممنون
|
سه شنبه 7 خرداد1392 - 7:54am |
|
|
|