انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:11am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد

مهدی نوشته است:
سلام به همه
دوستان اين تست كه عرض مي كنم براي اينه كه ، آزمايش شده بر روي هدف واقعي و موفقيت آميز بوده ، اينكه اگر ولوم روي نيم باشه و از فاصله 20 تا 25 متر ايستاديد و آنتنها به سمت هدف پيدا شده رفتن بدونيد كه بار بزرگي در اونجا بوده ، و اگر كمتر از 20 متر بود بار خيلي بزرگي نيست ، دوستان مد نظرشون باشه كه در كارهاي واقعي به مشكل نخورن @};-

سلام
پس با این حساب گرفتن هدف از فاصله 100 متری بدون سیم و با ولوم نیم و طلای تست که در 2 متری من یود و گذاشتن روی گلد 2 . بیرون رفتن ما نتیجه مثبت باید داشته باشه

سه شنبه 7 خرداد1392 - 8:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خبری از اپراتورهای ردیاب اقا حمید نیست دوستانی که تست ها وتجارب جدیدی با این ردیاب انجام دادن خواهشا" بقیه رو بی اطلاع نزارن
با ارزوی موفقیت

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 8:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادارياميخاستم بپرسم اگرما درون مسيره حفره باشيم باوسيله ميشه مسيروهدف رانشان داد؟؟؟ياتومسيره حفره كه قرارميگيريم به علت محدوديت فضابراي عمق گيري كه حفره انقدتنگ باشدكه نتوان ايستادچطوري ميتوان عمق وجهته تقريبي بگيريم؟؟ :-B

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 8:52am
استاد
استاد

سلام
فرصتی شد رفتم بیرون برای تست ردیاب حمید
بصورت بی سیم و گذاشتن ولوم روی 10 و انتخاب گلد 2 حداکثر برد 500 متر برای یک انگشتر کوچک.پس از روشن کردن دسنگاه حدود 80 ثانیه باید یک جا بایستید تا انتنها شروع کنند به مسیر یابی. البته توی این مسافت انتنها یک دور 360 درجه میزنن و حدود 1 دقیقه گیج عمل میکنه سپس مسیر هدف را انتخاب میکنه در این مساقت 500 منری دقت دستگاه کم میشه در فاصله 350 متری نسبتا خوب جواب میده در 150 متری خطای نقطه به هیچ عنوان نداره و انتنها یک دور 180 درجه میزنن و حدود 30 ثانیه چرخش دقیقا مسیر هدف را مشخص میکند اگه بخواهید دقیقا از روی یک مسیر هدف را پیدا کنید هر 25 متر بایستید و به طرف راست یا چپ چرخش کنید تا باز انتها مسر هدف را انتخاب کتتد و همینطور ادامه میدهید تا به خود هدف برسید و اگه این کار را نکنید مسیر را از دست میدهید و این بار به صورت زیکزایکی یا به صورت L انگلیسی مجبورید به دنبال انتن بروید تا به هدف برسید چون مسافت زیاد هست ناگفته نماند که همیشه در مسافت 150 متری ولوم را بین صفر و یک قرار بدهید. در تست مسافت برای دو انگشتر به اندازه هم به هر کدوم که نزدیک تر باشی اون را انتخاب میکند پس مسافت برای حذف ذرات درون خاک و هدفی که روی زمین قرار داده ایم در این ردیاب خوب عمل میکند باز هم تکرار میکنم ولوم برای گلد 2 باید بین صفر و یک باشه اگه در غیر اینصورت باشد از هدف رد میشویدو انتنها گیج عمل میکنند و یا حتی چند متر بعد از هدف قیچی میکنند چونکه قدرت سیگنال دستگاه زیاد هست و نقطه کاذب و قویتر و فرکانس توی هوا را میگیزه پس همیشه از قدرت کم برای نقطه زتی دقیق استفاده کنید

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 9:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
جاوید نوشته است:
سلام
بصورت بی سیم و گذاشتن ولوم روی 10 و انتخاب گلد 2 حداکثر برد 500 متر برای یک انگشتر کوچک.پس از روشن کردن دسنگاه حدود 80 ثانیه باید یک جا بایستید تا انتنها شروع کنند به مسیر یابی. البته توی این مسافت انتنها یک دور 360 درجه میزنن و حدود 1 دقیقه گیج عمل میکنه سپس مسیر هدف را انتخاب میکنه در این مساقت 500 منری دقت دستگاه کم میشه در فاصله 350 متری نسبتا خوب جواب میده در 150 متری خطای نقطه به هیچ عنوان نداره و انتنها یک دور 180 درجه میزنن و حدود 30 ثانیه چرخش دقیقا مسیر هدف را مشخص میکند اگه بخواهید دقیقا از روی یک مسیر هدف را پیدا کنید هر 25 متر بایستید و به طرف راست یا چپ چرخش کنید تا باز انتها مسر هدف را انتخاب کتتد و همینطور ادامه میدهید تا به خود هدف برسید و اگه این کار را نکنید مسیر را از دست میدهید و این بار به صورت زیکزایکی یا به صورت L انگلیسی مجبورید به دنبال انتن بروید تا به هدف برسید چون مسافت زیاد هست ناگفته نماند که همیشه در مسافت 150 متری ولوم را بین صفر و یک قرار بدهید. در تست مسافت برای دو انگشتر به اندازه هم به هر کدوم که نزدیک تر باشی اون را انتخاب میکند پس مسافت برای حذف ذرات درون خاک و هدفی که روی زمین قرار داده ایم در این ردیاب خوب عمل میکند باز هم تکرار میکنم ولوم برای گلد 2 باید بین صفر و یک باشه اگه در غیر اینصورت باشد از هدف رد میشویدو انتنها گیج عمل میکنند و یا حتی چند متر بعد از هدف قیچی میکنند چونکه قدرت سیگنال دستگاه زیاد هست و نقطه کاذب و قویتر و فرکانس توی هوا را میگیزه پس همیشه از قدرت کم برای نقطه زتی دقیق استفاده کنید

باسلام

دوست عزیز میشه بگید وزن این انگشتر که باهاش این تست ها رو انجام دادید چند گرم بوده؟ چون در تست های اولیه که آقامجتبی و آقاحمید بر روی یک هدف کوچکی مانند سکه انجام داده بودند تونستند اونو حداکثر تافاصله 10متری سنس کنند که این مقدار باتوجه به اینکه کمتر از حد انتظار ایشان بود و برای ردیاب بایستی بیشتر باشه به فکر افزایش برد آن افتادند که در نهایت با اتصال آنتن ها به دستگاه توسط سیم این برد تا 5برابر افزایش یافت یعنی همون سکه را تونستند در حالت باسیم تا 50متر ردیابی کنند.حالا شما میفرمایید تونستید یه انگشتر را در حالت بی سیم از 500متری ردیابی کنید که البته جای خوشحالی داره.

باتشکر

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 9:59am
استاد
استاد

سلام
یک انگشتر معمولی دخترونه هست .منظور من از فاصله 500 متری حداکثر حساسیت دستگاه هست که برای من قابل تشخیص هست که توی یک نقطه جنسی هست یا نه ولی از فاصله 150 متری دقیق تر از اونی که فکرش را بکنی مسیر هدف را به شما میده من با ردیاب زیاد ور رفتم برای همین تشخیص هدف برام خیلی اسون هست منتهی حذف ذرات هست که همه را زمین گیر کرده ردیاب مشکلی با مسافت نداره هر کدومش که فرکانسی باشه برد زیادی داره که برد زیاد اصلا مطرح نیست فقط دقت زیاد و حذف ذرات حرف اول هست برای کیفیت ردیاب.ناگفته نمونه جای که من تست کردم یک زمین صاف هست که محل تست من هست و تمام دستگاههای که بدستم میاد اونجا محک زده میشه

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 10:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
سلام

با تشکر وخسته نباشید به خاطر تست های جالبتون یه سئوال برام پیش اومد طبق گفته استاد اریا گلد 2 برای تست نهای انجام میشه و برد کمی داره
جرا از گلد 1 استفاده نکردید؟ و اینکه میگید باید 80 ثانیه بمونید بعدشم 1 دقیقه گیج می زنند به نظرم باید طبق گفته اساتید 3تا5 دقیقه دستگاه روشن باشه
تا فلزات مورد کاوش محیط باردار باشن و حذف کننده کار خودشو به خوبی انجام بده به نظر میاد طبق تست شما برد نهایی گلد 2 همان 150 متر باشه موفق باشید

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 10:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
بله منم با نظر آقا جاويد موافقم چون برد زياد خودش موجب خطاي بيشتر و گيج شدن اپراتور ميشه اصل پيداكردن صحيح هدفه من تجربه برد 250متري براي يه سكه نقره 3گرمي پرسي دارم اما مشكل همه ما پيداكردن صحيح هدف و حذف خطايي هست كه حتي با گذاشتن تست طلا هم حذف نميشه و بارها براي من پيش اومده حفاري كردم و نتيجه معكوس بوده وبعداز اون جاييكه طلا ميگيرم حتما حفره يابي هم ميكنم و باهم تطبيق ميدم چون جايي كه چيزي پنهان شده باشه حتما بايد حفره داشته باشه @};- گل باشيد

آخرین بار توسط mehran1545 در چهارشنبه 8 خرداد1392 - 11:57am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 11:05am
استاد
استاد

سلام
از بد شانسی فراموش کرده بودم دو سیم مربوطه را با خودم بیرون ببرم و تست کنم و دوم اینکه چون گلد 2 حذف کننده هست تست کردم که حداکثر دقت حذف کننده برای دستگاه توی زمین صاف چقدر هست ناگفته نمونه که این زمین رطوبتی هست و حداکثر عمق اون تا سطح اب 120 سانتی متر میباشدو ردیاب توی زمین رطوبتی قدرت انتقال سیگنال اون خیلی زیاد هست تا زمین سنگی و خشک
اگه فرصتی شد توی زمین خشک هم تست میکنم و نتیجه را برای دوستان اعلام میکنم در کل تستهای که من با این دستگاه میکنم از حداکثری تا حداقلی حساسیت دستگاه میباشد شرایط اب و هوایی نوع خاک. بدن شخص اپراتور. ساعات شبانه روز .ضعف یا قدرت دستگاه و و اطلاعات اپراتوری که با ردیاب کار میکنه همه در ننایج موثر هستند و حتما نتیجه تست فردی که در شمال هست تا من که در جنوب هستم الزاما نباید یکی باشه چون منطقه هم فرق میکنه و ما از نتایجی که دوستان میگیرند باید حد وسط اونها را مبنای کار این دستگاه انتخاب کنیم

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 11:26am
استاد
استاد

mehran1545 نوشته است:
بله منم با نظر آقا جاويد موافقم چوب برد زياد خودش موجب خطاي بيشتر و گيج شدن اپراتور ميشه اصل پيداكردن صحيح هدفه من تجربه برد 250متري براي يه سكه نقره 3گرمي پرسي دارم اما مشكل همه ما پيداكردن صحيح هدف و حذف خطايي هست كه حتي با گذاشتن تست طلا هم حذف نميشه و بارها براي من پيش اومده حفاري كردم و نتيجه معكوس بوده وبعداز اون جاييكه طلا ميگيرم حتما حفره هم ميگيرم و باهم تطبيق ميدم چون جايي كه چيزي پنهان شده باشه حتما بايد حفره داشته باشه @};- گل باشيد

سلام
شما به نکته خوبی اشاره کردید قدرت زیاد باعث دقت کم میشه برای همین هست که اقا حمید و مجتبی میگن که برای حذف ذرات باید ولوم روی قدرت پایین بین صفر و یک باشه ردیاب حمید نقطه دقیق را تضمینی نشون میده فقط مونده حذف ذرات که یکی از دوستان باید حتما موفق بشه یه چیزی از زیر خاک بیرون بکشه و قبل از اون تمام مواردی که استاد اریا توی سایت گفتند انجام داده باشه و بعد از این تستها جنس بیرون امده باشد که بتونیم اون را مبنای قطعی حذف ذرات قرار بدهیم. در ضمن در ردیابهای دیگه معمولات فرکانس ذرات و نقره خیلی نزدیک به هم هستند

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 11:54am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure