نویسنده |
پیغام |
bardia
کاربر حرفه ای
|
سورنا نوشته است: sooshyants نوشته است: عزیزان من... ... بنوشید در حد اعتدال و بعد تست کنید..... ولی راست میگیا برادر باید ج بده فکر خوبیه اتفاقا آفرین داداش جواب میده اساسی کلا نوشیدنی و یکسری داروها باعث میشند مغز نتونه روی مسئله خاصی تمرکز کنه مثلا داروی فلوکستین که ضد افسردگی هستش من جاهایی رو بعد از نوشیدن رفتم ساعت ۳ نصفه شب که توی روز اسمش رو میشنیدم میگورخیدم بخورید و بیاشامید ولی افراط نکنید
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
پنج شنبه 21 فروردین1393 - 2:58pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
bardia نوشته است: سورنا نوشته است: sooshyants نوشته است: عزیزان من... ... بنوشید در حد اعتدال و بعد تست کنید..... ولی راست میگیا برادر باید ج بده فکر خوبیه اتفاقا آفرین داداش جواب میده اساسی کلا نوشیدنی و یکسری داروها باعث میشند مغز نتونه روی مسئله خاصی تمرکز کنه مثلا داروی فلوکستین که ضد افسردگی هستش من جاهایی رو بعد از نوشیدن رفتم ساعت ۳ نصفه شب که توی روز اسمش رو میشنیدم میگورخیدم بخورید و بیاشامید ولی افراط نکنید دوستان عزیز خواهش میکنم از شما به فکر خوردن وکشیدن نباشید چون هیچ دفینه ای ارزش این را نداره که خودتان را الوده کنید.پاکی بزرگترین گنجی هست که میتونیم داشته باشیم.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 21 فروردین1393 - 6:11pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
منم با جعفر آقا موافقم به خاطر چند روز دنیا ارزش نداره انسان عاقبت خودشو خراب کنه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 21 فروردین1393 - 10:56pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
سلام کاوشگر عزیز داداش چه خبر این t12000 چی شد بدرد کاوش میخوره یا اینم مثه بقیه ست
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 21 فروردین1393 - 10:59pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
والا ما ک مینوشیدیم.. اما نه قبل رفتن ب کاوش.. زین پس مینوشیم قبل رفتن ب کاوش..
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
جمعه 21 فروردین1393 - 1:58am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: سلام کاوشگر عزیز داداش چه خبر این t12000 چی شد بدرد کاوش میخوره یا اینم مثه بقیه ست آریانا رفیق خوبی.. میگم چیکار کردی با اون ماشین دیزلیت??(mdl) باهاش کاری ب انجام رسوندی یا نه
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
جمعه 21 فروردین1393 - 2:00am |
|
|
saeed630
کاربر فعال
|
با سلام همه گفته هاي حمزه عزيز عين واقعيت و نشان از تجربه بالاست. من ايمان دارم به حرفاش. در ضمن براي خودم پيش امده بود كه بخودم تلقين كرده بودم فلان بار اينجاست و حفاري ام كرده بوديم كه بي نتيجه بود هرچي پايين ميرفتيم كه كار نيمه تمتم ماند تا يه روز دوباره سر محل رفتم ولي اينبار در حال موزيك گوش دادن و هندزفري تو گوشم با ولوم بالا و موزيك مورد علاقه كه زمان انتن زدن ديدم اصلا اون سمتو نميگيره ؟؟؟!!!!!؟؟؟؟؟ كه همونجا متوجه تاثير ذهن شدم !!!!! در همون لحظه انتن هارو دادم به دستيارم ديدم اون دوباره محل اشتبارو ميگيره كه متوجه شدم 90 درصد خطاها تاثير ذهن انسانه و مابقي تشابه فركانس موفق باشيد
|
دوشنبه 8 اردیبهشت1393 - 11:27am |
|
|
مرزبان
کاربر فعال
|
دوستان بنده در امر ردیابی تجربه ای ندارم.ولی بنده هم مثل آقا جعفر مرگ و نابودی و جهنم اعتیاد رو تجربه کردم.سلامتی روح و جسم بهترین گنجه.جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را.....................
هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
|
جمعه 5 آذر1394 - 2:38am |
|
|
salamon545
کاربر فعال
|
سلام خدمت همه دوستان و نشکر ویژه از استاد حمزه بهترین راه حل اینه که انتنی ساخته بشه و یا فرکانسی بدست بیاد که اثر ذهن روش کم باشه،، من انتنی درست کردم و برای امتحان تمام دور اون رو با سیم لاکی ۰/۴۵ سیم پیچی کردم و در جلوی انتن اهنربا و سیم پیچ المیچر گذاشتم،،البته یر و ته سیم لاکی رو با تیغ خراش دادم و بهم وصل کردم،،،،انتن کمی سنگین شد،،اما با کمال تعجب متوجه شدم که تاثیر ذهن روش خیلی خیلی اندکه،،دوستان اگر تمایل دارن امتحان کنن و نتیجه رو اعلام کنن
|
چهارشنبه 20 بهمن1394 - 12:50am |
|
|
xbehzad
کاربر فعال
|
چرا اساتید این تاپیک رو ترک کردن؟؟ ایا انتنهای جدید هم به این اندازه تاثیر ذهن میگیرن؟ به گفته اقا مجتبی تاثیر ذهن رو انتنهای جدید خیلی کم شده
|
پنج شنبه 22 بهمن1394 - 12:42pm |
|
|
|