نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
سلام اقامهدي فرموديدكه ازفاصله 20تا25ولوم روي نيم هدف سنس شد:اينجانين يعني چي؟يعني ولوم نيمه و5 ياولوم نيمه بينه 1 و 0 است؟باتشكر
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 11:57am |
|
|
جاوید
استاد
|
مهدی نوشته است: سلام به همه ، طبق سفارش استاد آريا : دوستان اين تست كه عرض مي كنم براي اينه كه ، آزمايش شده بر روي هدف واقعي و موفقيت آميز بوده ، اينكه اگر ولوم روي نيم باشه و از فاصله 20 تا 25 متر ايستاديد و آنتنها به سمت هدف پيدا شده رفتن بدونيد كه بار بزرگي در اونجا بوده ، و اگر كمتر از 20 متر بود بار خيلي بزرگي نيست ، دوستان مد نظرشون باشه كه در كارهاي واقعي به مشكل نخورن دوست عزیز اگر منظور شما از این پست اقا مهدی هست ار فاصله 20 تا 25 متر. منظور اقا مهدی در تست بین طلایی هست که روی خاک گذاشتیم و هدفی که پیدا کردیم که اگه در فاصله 20 متری از هدف باشیم و طلای تست را در 2 یا سه متری بزاریم انوقت اگه انتنها به طرف هدفی که پیدا کردیم بروند اون هدف واقعی هست نه ذرات
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:16pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ali7777 نوشته است: سلام اقامهدي فرموديدكه ازفاصله 20تا25ولوم روي نيم هدف سنس شد:اينجانين يعني چي؟يعني ولوم نيمه و5 ياولوم نيمه بينه 1 و 0 است؟باتشكر بین 0 و 1 باید باشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:28pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
تست نهايي زماني خودش نشون ميده كه كسي بتونه هدف اصلي از زير خاك بكشه بيرون چون تست با فلز نو ونقطه زدن ملاك حساب نميشه از طرفي اكثر رديابها حفره بجاي طلا اشتباه ميگيرند و هرچقدرهم با طلا حذف خطا كنيم باز ردياب اون خطا ميگيره كه انشالله ردياب حميد بتونه از پس اين خطا هم بربياد
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 1:25pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
برادران دقت کنید :با توجه به قدرت بالایی که داره این ردیاب ، برای اینکه بیخودی ذرات رو نگیرید باید حتماً در مکانهایی که میرید در هر 50 متر یکجا ثابت ایستاده و آنتنها رو خیلی آرام در دست بگیرید و تست فلز هم در 2 الی 3 متری شما باشه ، بعد اونوقت اگر آنتنها با قدرت گردش کرده و جایی رو نشون دادن و به سمت تست فلز شما نرفتن اونوقت باید به این گردش اهمیت بدید و به سمت گردش آنتن ها حرکت کنید و هر 10 متر که به جلو حرکت میکنید دوباره ثابت ایستاده تا آنتنها حرکت کنن و مسیر رو نشون بدن ، خوب دقت کنید در صورت همچین وضعیتی بوده که میتونیم بگیم که هدف باید حجم بالایی داشته باشه و هرچقدر که به جلو حرکت میکنیم بسته به قدرت گردش آنتنها ولوم رو هم کمتر میکنیم به سمت صفر تا هم تا حدودی حذف ذرات داشته باشیم و هم نقطه رو پیدا کنیم ، البته اگر از این طریق نقطه پیدا شد برای اینکه ذرات رو حذف کنیم از فاصله 20 الی 25 متری بین تست فلز خودمون و نقطه هدف قرار گرفته و انتنها را خیلی آرام در دست گرفته و منتظر میشیم تا حرکت کنن و اگر از این فاصله ها به سمت فلز خودتون نرفتن که خیلی خوبه و باید هدف قابل قبولی داشته باشه ، و اگر در فاصله های کمتر 15 متر یا 10 متر یا 8 متر به سمت هدف رفتن نه اینکه ممکنه بار نباشه ! ممکنه چیزی باشه کوچیک که ارزش کار نداشته باشه ، دوستان اگر بخواهید در مکانهایی که مد نظرتون هست بی دلیل حرکت کنید تا یک جایی رو پیدا کنید مطمئن باشید ذرات شما رو اذیت و گمراه خواهند کرد ، با این روشی که در بالا ذکر کردم شما قوی ترین خط فرکانس رو که از فلزات بزرگتر بوده رو پیدا خواهید کرد که ارزش وقت گذاشتن و کارکردن رو داره .؛ درضمن نکته ای مورد نظرم بود که قرار شد با مشورت استاد آریا به اطلاع دوستان برسونم : باید بگم برای حذف حفره شما برای اینکه حفره های کوچیک حشرات و موش و مار رو حذف بکنید باید در کنار هدفی که حفره گرفتید در حدود 7 تا 10 متری با بیل یک حفره گرد به قطر 30 الی 40 سانت با ارتفاع همون 30 تا 40 سانت حفر کنید و بعد روی اون رو با شاخه و برگ یا نایلون بپوشنید و روی اون خاک بریزید تا کاملاً زیرش خالی باشه و روی اون کاملاً با خاک پوشیده باشه و حالا در سه متری حفرۀ حذف خطا و در 7 متری هدف پیدا شده استاده تا ببینید انتنها کدوم رو نشون میدن ؛ این روش تست شده و جواب داده ، دوستان میتونید با اندازه های مختلفی این حفرۀ حذف خطا رو طبق تخمین خودتون هم حفر کنید . موفق باشید و به همدیگه کمک کنید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 1:33pm |
|
|
جاوید
استاد
|
mehran1545 نوشته است: تست نهايي زماني خودش نشون ميده كه كسي بتونه هدف اصلي از زير خاك بكشه بيرون چون تست با فلز نو ونقطه زدن ملاك حساب نميشه از طرفي اكثر رديابها حفره بجاي طلا اشتباه ميگيرند و هرچقدرهم با طلا حذف خطا كنيم باز ردياب اون خطا ميگيره كه انشالله ردياب حميد بتونه از پس اين خطا هم بربياد در عمل ما نمیدونیم چه حجمی از ذرات چقدر زیر خاک قدرت ایجاد میکنه که با یک گرم طلای خالص روی زمین مساوی هست که بتونیم مبنای برای اون روی خاک از فلز طلا نظر بزاریم.من بیشتر ترسم از این هست که فرکانسی که به زیر زمین میرود هنگام برخورد با ذراتی که توی محدوده فرکانس طلا هست قدرتی خیلی بالا تولید کنه که اگه 10 کیلو طلا هم برای تست روی خاک بزاریم باز انتنها به طرف اون هدف زیر خاک برود این موضوعی که گفتم فقط یک فرضیه هست که برای خودم تا اندازه ای ثایت شده و تقریبا شکی ندارم منتهی دیگر دوستان هم این را باید مد نظر داشته باشند که تستهای که انجام میدهند و حفاری که میکنند و به نتیجه نمیرسند باز دستگاه بزنند که اونجا باز انتها قیچی میکنند یا نه اگه باز قیچی کرد میتونه فرضیه من درست از اب در بیاد. حالا با این فرضیه ردیاب حمید باید جواب این معما را چگونه حل کند من نمیدانم. امیدوارم ردیاب حمید از این یکی هم سربلند بیرون بیاد. اینجا ما جمع شدیم که که با فکر خودمون و به کمک ردیاب حمید که مطمعن هستم یکی از دقیقترین ردیابهای دنیا هست بتونیم بر هدف غیر واقعی غلبه کنیم اقا حمید زحمت دستگاهش را کشیدند میمونه اپراتور که ما هستیم که با دستگاه حمید چطوری بر هدف غیر واقعی غلبه کنیم.بنده خدا استاد اریا که نتایج چندین ساله اش را داره روی اون پیاده میکنه و داره وقت زیادی صرف اون میکنه دیگر بچه ها هم هر کدومش سعی میکنن راهی اسون برای غلبه بر هدف غیر واقعی بیابند. البته اگه سند یا کتیبه یا مدرک باستانی در دست باشه خیلی راحت تر میشه بر این مشکل غلبه کرد. در هر صورت من به ردیاب حمید خیلی خوش بین هستم و مطمعن هستم تا موفقیت راهی نمونده فقط یکمه همت میخواد که همه ما اون را داریم پس به امید انروز از الان باید تلاش کنیم تا موفق باشیم
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:58pm |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام بر دوستاناستاد اریا دسترسی به اینترنت نداشتند از من خواستند که راجع به مطلبی که در سایت قبلا گفتن توضیح بیشتری داشته باشند تا دوستان دچار اشتباه نشونداگر هدف از بیست متر به بالابا ولوم بین یک و صفر شناسایی شد دلیل بر یک هدف قابل توجه هستش. اگر شناسایی نشد نه اینکه ذراته. بلکه هدف در حد بسیار بزرگ نیست بازم حتی اگر هدف تا فاصله هفت یا هشت متر شناسایی نشد نه اینکه ذراته. بلکه حجم هدف در حد بسیار بزرگ نیست. این را بدونید این ردیاب با ولوم نیم اگر ذراتی باشه در همون فاصله پنج متر با هدف حذفش میکنه پس بیخودی هدفهای واقعی رو حذف نکنید
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 3:37pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بله دقیقاً همینطوره
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 3:41pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: سلام به همه ، طبق سفارش استاد آريا : دوستان اين تست كه عرض مي كنم براي اينه كه ، آزمايش شده بر روي هدف واقعي و موفقيت آميز بوده ، اينكه اگر ولوم روي نيم باشه و از فاصله 20 تا 25 متر ايستاديد و آنتنها به سمت هدف پيدا شده رفتن بدونيد كه بار بزرگي در اونجا بوده ، و اگر كمتر از 20 متر بود بار خيلي بزرگي نيست ، دوستان مد نظرشون باشه كه در كارهاي واقعي به مشكل نخورن منظورتون با تست طلا یا بدون تست طلاست؟
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 4:26pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
بنيامين1 نوشته است: مهدی نوشته است: سلام به همه ، طبق سفارش استاد آريا : دوستان اين تست كه عرض مي كنم براي اينه كه ، آزمايش شده بر روي هدف واقعي و موفقيت آميز بوده ، اينكه اگر ولوم روي نيم باشه و از فاصله 20 تا 25 متر ايستاديد و آنتنها به سمت هدف پيدا شده رفتن بدونيد كه بار بزرگي در اونجا بوده ، و اگر كمتر از 20 متر بود بار خيلي بزرگي نيست ، دوستان مد نظرشون باشه كه در كارهاي واقعي به مشكل نخورن منظورتون با تست طلا یا بدون تست طلاست؟ دوست عزیز منظور با تست طلا هست
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 6:10pm |
|
|
|