انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:38am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

دوستان چند نکته در مطالب اخیر به نظر من رسید بد نیست عرض کنم :D
در مورد تستی که جاوید عزیز انجام دادن بنظر من در شرایط عادی و حالت بیسیم امکان ردیابی یک انگشتر از فاصله 500 متر واقعا بعید هست! چون همچین چیزی رو هم من و هم آقا مجتبی و هم استاد آریا انجام دادیم و نتیجه مشابه بوده. ولی نمیشه منکر توانایی اپراتور و تاثیر شرایط آب و هوایی و خاک شد. مقیاس قدرت همه ردیاب ها اصولا به تکنیک و استعداد آنتن زدن خود اپراتور هم خیلی بستگی داره. با تغییر آب و هوا و خاک هم گرچه فرکانس فلز هیچ تغییری نمیکنه چون اصولا خود فلز ملاک ردیابی دستگاه هست ؛ ولی مقیاس برد کاملا عوض میشه! یعنی اگر زمین مرطوب باشه برد ممکنه خیلی زیاد بشه. چون خاک مرطوب نقش تقویتی در انتقال امواج داره. اگر کاملا خیس باشه برعکس میتونه برد کم بشه. این مساله به زیر خاک بودن و عمق فلز هم بستگی داره. سیستم این ردیاب اصولا برای فلزات بزرگ و در عمق زیاد طراحی شده نه برای فلزات کوچک در سطح! پس باز هم مقیاس برد عوض میشه. بنابراین کلا برد رو نمیشه خیلی راحت و قطعی اندازه گرفت. چیزی که مشخصه و توی توضیحات دستگاه هم عرض کردم برد این ردیاب در حالت با سیم اگر با یک هدف درست حسابی مواجه باشیم در حد چند کیلومتر هست! یعنی بهیچ وجه مشکل برد نداریم. برعکس خیلی مهم هست که وقتی محدوده کوچکی مد نظر ماست هم در حالت بیسیم کار بشه و هم ولوم قدرت کم بشه تا بشه راحت تر کار کرد و نقطه رو دقیق تر زد و ذرات رو هم حذف کرد. مقیاس تنظیم ولوم هم برای چنین کاری بین 0 تا 1 هست.
با توجه به مسایلی که عرض کردم قضیه 25 متر فاصله گرفتن کلا روش درستیه اما عدد 25 متر بستگی به شرایط مختلف داره! ممکنه جایی شما این کارو بکنین در صورتیکه جنس بالای چند کیلو باشه جواب بده! جایی هم ممکنه بالای چند صد گرم باشه جواب بده! جنس فلز مورد ردیابی هم در این اعداد تاثیر دارن. پس در زمینه برد و متراژ فاصله گرفتن اصلا خودتونو محدود به یک عدد خاص نکنین. اینها کاملا تجربی هستن و بسته به شرایط مختلف هدف و منطقه کاملا فرق میکنن.
برای حذف ذرات هم بنظر من کار بسیار سادست! علاوه بر کار در حالت بیسیم و کم کردن ولوم از تست طلا میتونین استفاده کنین. از اونجایی که مساله مهم برای ردیاب وزن فلز هست هر کدوم سنگین تر باشه سمت اون میره. البته باز هم مساله عمق و جنس خاک هم مطرحه! پس دقیق نمیشه گفت. بهتره از چند گرم طلا استفاده کنین. چون 1 گرم اطمینان خوبی بدست نمیده. ولی مثلا یک سکه تمام میتونه مناسب باشه چون هم وزن خوبی داره و هم عیارش مناسبه.
نکته مهم دیگه اینکه تاکید میکنم در هیچ مرحله از ردیابی با این دستگاه از سیستم دستگاه خاموش یا خوراک استفاده نکنین! مگر اینکه قبلا تجربه فوق العاده زیادی در کار با اون روشها داشته باشین. چون همه میدونیم که آنتن خالی یا خوراکی دقتش بمراتب کمتر و خطاش بمراتب بیشتره. پس معنی نداره برای اطمینان بیشتر اونم وقتی همچین ردیاب دقیقی همراهتون هست از اون روشها کمک بگیرین! ضمن اینکه ولوم صفر هم چون تقریبا مطابق دستگاه خاموش هست همین حالت رو داره و حتما ولوم باید کمی بیشتر از صفر باشه.

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 8:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا حمید من توی یه خونه ای از دوستان که خودش خیلی مطمئن هست بار داره محدوده رو هم بلده میخوام تست کنم اطرافم تو خونه ها طلای جدید وجود داره راهنمایی کنی چه چوری کار کنم ممنون میشم

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 9:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت آقاحمید
در توضیحاتتون در پست بالا اشاره به این موضوع کردید که این ردیاب برای اهداف بزرگ در عمق زیاد طراحی شده.یعنی اهداف کوچک مثلا در حد یه انگشتر ویا النگو را که دربعضی از قبرهای دوران قدیم همراه جسد دفن میکردند وعمق آنها بین یکونیم تا سه متر هست نمیتونه ردیابی کنه ؟
چون بعضی از این اشیا کوچک اگه از طلا باشه ارزش زیادی داره.
ممنون

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 9:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
pouya83 نوشته است:
باسلام خدمت آقاحمید
در توضیحاتتون در پست بالا اشاره به این موضوع کردید که این ردیاب برای اهداف بزرگ در عمق زیاد طراحی شده.یعنی اهداف کوچک مثلا در حد یه انگشتر ویا النگو را که دربعضی از قبرهای دوران قدیم همراه جسد دفن میکردند وعمق آنها بین یکونیم تا سه متر هست نمیتونه ردیابی کنه ؟
ممنون

بنظر من يه ردياب خوب بايد بتونه يه سكه تو 3متري بگيره همينطور انگشتر اما بشرطيكه نزديك به هدف حدود 10تا 15متر البته معمولا قبرها نهايتا 170سانت عمق دارن كه براحتي انگشتر ميگيره البته قبل از حفاري حتما تست حفره انجام بديد كه قبر بودن نقطه براتون مشخص بشه

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 10:39pm
مدیر کل
مدیر کل

reza4200 نوشته است:
سلام آقا حمید من توی یه خونه ای از دوستان که خودش خیلی مطمئن هست بار داره محدوده رو هم بلده میخوام تست کنم اطرافم تو خونه ها طلای جدید وجود داره راهنمایی کنی چه چوری کار کنم ممنون میشم

دوست من اگر محدوده رو مطمئن باشین کار بسیار راحته. سعی کنین در حالت بیسیم ولوم رو ابتدا در حداقل مقدار خودش یعنی حدود نیم بذارین. اگر موفق نشدین در اون محدوده چیزی رو تشخیص بدین به تدریج ولوم رو کمی بیشتر کنین. بنظر من برای شرایط شما این بهترین روش هست.

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 10:48pm
مدیر کل
مدیر کل

pouya83 نوشته است:
باسلام خدمت آقاحمید
ممنون

بله البته منظور این بود فرکانسها برخلاف بسیاری از ردیابهای معمولی مخصوص عمق هستن که روی فلزات بزرگتر بهتر هم جواب میدن. برای فلزات کوچک هیچ مشکلی وجود نداره من خودم یک انگشتر رو در عمق 4 متری و از شعاع 10 متری آزمایش کردم بسیار خوب جواب داده بود. مساله این هست هر چقدر فلز مورد نظر وزن بیشتری داشته باشه به همون نسبت تعداد شعاع های فرکانسی که بر میگردونه افزایش پیدا میکنه و برد بیشتر میشه.
اصولا دوستان باید توجه داشته باشن در مورد عمق زنی این ردیاب واقعا هیچ مشکلی وجود نداره! ردیابها اصولا مثلا فلزیاب نیستن که عمق کمی بزنن. شاید باور کردنی نباشه ولی طبق حساب من با این فرکانسها و قدرتی که این ردیاب داره برای اهداف بزرگ حتی تا عمق 50 متر زیر زمین هم امکان پذیره! این یک واقعیته حالا کسی میخواد باور نکنه ولی بنده هم نمیتونم همچین چیزی رو ثابت کنم پس برای مشخصات عمق 20 متر رو ذکر کردم :D خلاصه کلام این هست مطمئن باشین در هر عمقی که شما توان حفاریشو داشته باشین این ردیاب جواب میده تا جاییکه با هیچ نقطه زنی هم نمیتونین اطمینان حاصل کنین! بنابراین بهتره روی تکنیک های اپراتوری ردیاب بیشتر کار بشه تا احتمال خطا به حدقل برسه.

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 10:55pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان در مورد حالت طلا نکته ای رو فراموش کرده بودم که عرض میکنم. اصولا طلا1 نسبت به طلا2 شعاع بیشتری میزنه ولی طلا2 نسبت به طلا1 عمق بیشتری میزنه! پس در عین اینکه جواب گرفتن در مورد هدف روی هر دو حالت طلا بسیار اطمینان بخش هست ولی باید به این دو نکته هم توجه کرد!
بهرحال ما چندین فاکتور داریم. فاصله شما تا نقطه هدف یا همون شعاع ؛ عمق هدف ؛ وزن هدف ؛ جنس خاک و شرایط آب و هوایی ؛ حالت بیسیم یا باسیم ؛ درجه ولوم ؛ فرکانس مورد استفاده یا جنس دقیق هدف و همینطور توانایی اپراتور در آنتن زدن و تشخیص هدف! ترکیب این فاکتورها شرایط بسیار مختلف و پیچیده ای رو ایجاد میکنه که اصلا نمیشه گفت مثلا شعاع ردیابی دقیقا به چه صورتی در میاد یا فلان هدف در فلان عمق رو از چه فاصله ای میشه زد! به همین لحاظ مشخص هست که تمرین بسیار زیادی نیازه تا در بکارگیری و تشخیص قطعی و سریع هدف بشه به مهارت رسید.

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 11:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان سلام
فقط خواستم خیالتون رو راحت کنم که با این ردیاب میشه کار انجام داد
ولی خیلی باید تمرین کنید و به ریزه کاریهاش آشنا باشید
البته شخصا زیاد تمرین نکردم ولی خوب زبونش رو کم و بیش میقهمم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 8 خرداد1392 - 12:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا این ردیاب آخرشه من از تست برگشتم روی هدف واقعی قبل از اینکه من ردیاب بزنم دوستم ردیاب dfs داره زد منم بعدش روشن کردم 5 دقیقه موندم بعد حدود ده گرم طلا گذاشتم سمت چپم به گفته آقا آریا بعد ولوم روی 0.5 باسیم آنتنها اصلا سمت تست نرفتند سریع به سمت هدف رفتند تستم تقریبا در 2 متری بود دو سه بار محل ایستادن عوض کردم دوباره آنتنها به سمت هدف رفتند و بعد 12 متر فاصله گرفتم دوباره سمت هدف تست آخر روی گلد 2 بیسیم با تست طلا در 2 متری ولوم 0.5 بازم جواب داد دوستان هدف واقعی زمین تا آسمون با تست رو زمین و در این تستها این ردیاب سر بلند بیرون اومد جای تشکر داره از آقا حمید و آقا مجتبی و آریای عزیز که این ابر ردیاب معرفی کردند ولی متاسفانه رو اون هدف به دلایلی نمیشه کار کرد البته یادم رفت بگم 1.5 با ردیاب دوستم اختلاف داشت :ymapplause:

پنج شنبه 8 خرداد1392 - 12:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با عرض شرمندگی یادم رقت از حمید خان آقا مجتبی و آریا خان تشکر کنم.
مخصوصا که من کلا هر چی از ردیابی بلدم ار مجتبی و آریا یاد گرفتم.
خمید خان ام که دیگه گل کاشتن.
یکیم اینکه من این عکس رو با لپ تاپم گرفتم فردا 2و3تا عکس ار سکه ها با ذوربین میگیرم نشونتون میدم.
موفق باشید

پنج شنبه 8 خرداد1392 - 1:04am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 73 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure