سلام دوستان
یه تعداد از اینا حدودا تو عمق50سانتی بود.
من البته واسه تمرین رفته بودم ولی خوب شد دیگه البته 1000تومنم نمی ارزه دونه ای
من تو حالت وایرلس تمرین میکردم .اول گذاشتم رو گلد .انتنها تقریبا بی حرکت بودن.تا اینکه طلای خودم رو گذاشتم که به طرف اونا چرخید.(5تا سکه بهار ازادی بود)
در ضمن رو ولوم 3 کار میکردم با توجه به محیط بسته ای که توش بودم.1500متر مربع بود.
رو سیلورم به طرف تعدادی انگشتر نقره رفت که خودم داشتم.
ولی رو بریس انتن سمت چپیم به راست رکت کرد به همین خاطر من سمت چپم رو حذف کردم.باز تو وسط قسمت باقی مونده با ولوم روی 2 انتن زدم بازم مساحتی رو حذف کردم .اینکارو ادامه دادم و با ولوم 1 و بعدا تقریبا روی هدف رو زدم.یه 20 سانتی فرق داشت با نقطه ای که من مشون دادم.که فکر کنم طبیعیه.ولی 20 سانت چیزی نیست چون به هر خال شما قطر 1 متر رو حفاری خواهید کرد.
دوستان انتنها به نظرم خیلی چیزا واسه گفتن دارن.مثلا وقتی از هدف دورتر بودم سرعت حرکت انتها خیلی سریع بود.واگر با همون ولوم ثابت به هدف نزدیکتر میشید سرعت حرکت کندتر میشه.مگر ولوم رو به صورت معقول کم کنید.
مثلا من تو فاصله حدود 20 متری انتنهام با ولوم 1 انتنها به سمت هدف نرفتند.به همین خاطر میگم کا با ولوم مهمه.
در ضمن من واسه مفرغ تست حذف خطا هم انجام ندادم چون نداشتم اصلا.
آها یکیم اینکه احتمالا وقتی هدف درست پشت شما یا درست جلوی شماست(انتنها عمود بر خود هدفن .نه خطی که از هدف میگذره)انتنها حرکت نمی کننوباید تغییر وضعیت بدید.
یکیم وقتی دوتا هدف با وزن برابر در دوطرف شما هستن.دوتا سکه امامی یه طرف 2 تا طرف دیگه.انتنها گیج میزننودر این حالت با تغییر وضعیت و کم و زیاد کردن ولوم وضعیت رو اصلاح کنید
خلاصه چیزایی بود که من دستگیرم شد شاید اشتباه باشن به هر حال انجام وظیفه کردم.
مخلصم