انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:11pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز به نظر من بهتره بدید واستون قطعه ای رو قایم کنن یا چال کنن.هر وقت تونستید پیداش کنید اونوقت بیشتر راه رو رفتید

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 2:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

lrl نوشته است:
سلام دوستان
یه تعداد از اینا حدودا تو عمق50سانتی بود.
من البته واسه تمرین رفته بودم ولی خوب شد دیگه البته 1000تومنم نمی ارزه دونه ای :D
من تو حالت وایرلس تمرین میکردم .اول گذاشتم رو گلد .انتنها تقریبا بی حرکت بودن.تا اینکه طلای خودم رو گذاشتم که به طرف اونا چرخید.(5تا سکه بهار ازادی بود)
در ضمن رو ولوم 3 کار میکردم با توجه به محیط بسته ای که توش بودم.1500متر مربع بود.
رو سیلورم به طرف تعدادی انگشتر نقره رفت که خودم داشتم.
ولی رو بریس انتن سمت چپیم به راست رکت کرد به همین خاطر من سمت چپم رو حذف کردم.باز تو وسط قسمت باقی مونده با ولوم روی 2 انتن زدم بازم مساحتی رو حذف کردم .اینکارو ادامه دادم و با ولوم 1 و بعدا تقریبا روی هدف رو زدم.یه 20 سانتی فرق داشت با نقطه ای که من مشون دادم.که فکر کنم طبیعیه.ولی 20 سانت چیزی نیست چون به هر خال شما قطر 1 متر رو حفاری خواهید کرد.
دوستان انتنها به نظرم خیلی چیزا واسه گفتن دارن.مثلا وقتی از هدف دورتر بودم سرعت حرکت انتها خیلی سریع بود.واگر با همون ولوم ثابت به هدف نزدیکتر میشید سرعت حرکت کندتر میشه.مگر ولوم رو به صورت معقول کم کنید.
مثلا من تو فاصله حدود 20 متری انتنهام با ولوم 1 انتنها به سمت هدف نرفتند.به همین خاطر میگم کا با ولوم مهمه.
در ضمن من واسه مفرغ تست حذف خطا هم انجام ندادم چون نداشتم اصلا.
آها یکیم اینکه احتمالا وقتی هدف درست پشت شما یا درست جلوی شماست(انتنها عمود بر خود هدفن .نه خطی که از هدف میگذره)انتنها حرکت نمی کننوباید تغییر وضعیت بدید
یکیم وقتی دوتا هدف با وزن برابر در دوطرف شما هستن.دوتا سکه امامی یه طرف 2 تا طرف دیگه.انتنها گیج میزننودر این حالت با تغییر وضعیت و کم و زیاد کردن ولوم وضعیت رو اصلاح کنید
خلاصه چیزایی بود که من دستگیرم شد شاید اشتباه باشن به هر حال انجام وظیفه کردم.
مخلصم

با سلام میشه منظورتونو از این جمله بگید(نتن سمت چپیم به راست رکت کرد به همین خاطر من سمت چپم رو حذف کردم.)

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 3:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عریر یعنی سمت چپ من فرکانس فلز مورد نظر موجوذ نبود

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 7:01pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: آذربایجان دیاری
اقا هادی چند تا سکه هست :D

الم یعلم بان الله یری

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 7:19pm
مدیر سایت
مدیر سایت

lrl نوشته است:
سلام دوستان
من البته واسه تمرین رفته بودم ولی خوب شد دیگه البته 1000تومنم نمی ارزه دونه ای :D
من تو حالت وایرلس تمرین میکردم .اول گذاشتم رو گلد .انتنها تقریبا بی حرکت بودن.تا اینکه طلای خودم رو گذاشتم که به طرف اونا چرخید.(5تا سکه بهار ازادی بود)
در ضمن رو ولوم 3 کار میکردم با توجه به محیط بسته ای که توش بودم.1500متر مربع بود.
ولی رو بریس انتن سمت چپیم به راست رکت کرد به همین خاطر من سمت چپم رو حذف کردم.باز تو وسط قسمت باقی مونده با ولوم روی 2 انتن زدم بازم مساحتی رو حذف کردم .اینکارو ادامه دادم و با ولوم 1 و بعدا تقریبا روی هدف رو زدم.یه 20 سانتی فرق داشت با نقطه ای که من مشون دادم.که فکر کنم طبیعیه.ولی 20 سانت چیزی نیست چون به هر خال شما قطر 1 متر رو حفاری خواهید کرد.
دوستان انتنها به نظرم خیلی چیزا واسه گفتن دارن.مثلا وقتی از هدف دورتر بودم سرعت حرکت انتها خیلی سریع بود.واگر با همون ولوم ثابت به هدف نزدیکتر میشید سرعت حرکت کندتر میشه.مگر ولوم رو به صورت معقول کم کنید.
مثلا من تو فاصله حدود 20 متری انتنهام با ولوم 1 انتنها به سمت هدف نرفتند.به همین خاطر میگم کا با ولوم مهمه.
آها یکیم اینکه احتمالا وقتی هدف درست پشت شما یا درست جلوی شماست(انتنها عمود بر خود هدفن .نه خطی که از هدف میگذره)انتنها حرکت نمی کننوباید تغییر وضعیت بدید.
یکیم وقتی دوتا هدف با وزن برابر در دوطرف شما هستن.دوتا سکه امامی یه طرف 2 تا طرف دیگه.انتنها گیج میزننودر این حالت با تغییر وضعیت و کم و زیاد کردن ولوم وضعیت رو اصلاح کنید
مخلصم

هادی جان بهتون تبریک میگم شروع خوبی بود ، لطف کنید بگید عمق که گفتی 50 سانت رو با چه حالت ردیاب بدست اوردین ، روشن و یا خاموش، لطفا مراحل بدست اوردن عمق رو کاملا توضیح بدین، بازم تشکر و امیدوارم بزنی به سفید خونه :D

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 7:25pm
مدیر سایت
مدیر سایت

reza4200 نوشته است:
سلام آقا حمید من توی یه خونه ای از دوستان که خودش خیلی مطمئن هست بار داره محدوده رو هم بلده میخوام تست کنم اطرافم تو خونه ها طلای جدید وجود داره راهنمایی کنی چه چوری کار کنم ممنون میشم

دوست عزیز شما ردیاب رو روشن کن و بذار روی گلد 2 با ولوم نیم اگه جواب داد که هیچ اگه جواب نداد ولوم رو کمی زیاد میکنی ، اما چیزی که شما میگن برای من هم اتفاق افتاد ، در خونه یکی از دوستان بودیم که ایشون بهم گفتن این اطراف یه هدفی وجود داره که متاسفانه نمیشه روش کارکرد شما فقط مسیر این هدف رو برامون مشخص کن ، من هم ردیاب رو روشن کردم و انتن ها رو بدستم گرفتم ، اولین حرکت انتن تو همون اتاق که انگشتر طلا دست دوستم بود انتن ها مکث کوتاهی کردن و دوباره رفتن به یه سمت دیگه که اونطرف دیوار خونه تو کمد طلای خانم صاحب خونه بود بعد از مکث کوتاه ردیاب دوباره رفت به سمت خونه همسایه که اونجا هم حدود 20 گرم طلا تو خونه بود البته از داخل همون اتاقی که نشته بودیم دارم عرض میکنم خلاصه انتن ها همین سه هدف رو نشون دادن که صاحب خونه گفت نه اون هدف مورد نظرم رو پیدا نکردی ف من ولوم رو از 5 به 7 رسوندم با گلد 1 و اینار دقیقا مسیر هدف رو و حتی اینکه هدف داخل یه دیگ مسی هست با تست قطعه مسی که همرام بود رو بهش گفتم و اون هم کاملا تائید کرد ، هدف در وسط یه چهار راه بود ، حالا قضیه این هدف هم مفصله ، بگذریم ، شما اگه اون هدف وجود داشته باشه انتن ها باید اون رو سنس کنن و طلای تو خونه همسایه ها اتفاقا بهتره چون بهتون کمک میکنه که تو درست بودن هدف طبق توضیحاتی که بالا واستون دادم راحتر میشه ، انتن ها رو هدف کوچیک مکث کوتاهی میکنن و برمیگردن به سمت هدف بزرگتر و روش قفل میکنن ، امیدوارم موفق بشی

جمعه 9 خرداد1392 - 1:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارتین نوشته است:
lrl نوشته است:
سلام دوستان
آها یکیم اینکه احتمالا وقتی هدف درست پشت شما یا درست جلوی شماست(انتنها عمود بر خود هدفن .نه خطی که از هدف میگذره)انتنها حرکت نمی کننوباید تغییر وضعیت بدید.
مخلصم

هادی جان بهتون تبریک میگم شروع خوبی بود ، لطف کنید بگید عمق که گفتی 50 سانت رو با چه حالت ردیاب بدست اوردین ، روشن و یا خاموش، لطفا مراحل بدست اوردن عمق رو کاملا توضیح بدین، بازم تشکر و امیدوارم بزنی به سفید خونه :D

ممنون دوست عزیز
من تو حالت وایرلس و با دستگاه روشن این کار رو انجام دادم.البته زیاد به عمق گیری توجه نکردم.وبه دوستام 1متر گفتم.

جمعه 10 خرداد1392 - 10:30am
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام خدمت دوستان ، برای چک کردن دیواره های گودال که اگه بفرض ما در تعیین نقطه دقیق هدف با خطا مواجه شدیم و یا محیط طوریکه نمیشه از چهار جهت به سمت محدوده هدف رفت برای تعیین نقطه دقیق راهی بنظرم رسید اینو هم تست کردم ظاهرا جواب داده ، به اینصورت که مثل زمانی که ما در زیر یه تپه ایستادیم و یکی از انتن ها رو بصورت 45 درجه که شصت دست پشت یکی از انتنهاست و انتن دیگه بصورت موازی سطح زمین رو انجام میادیم ، حال برای تست دیواره های گودال اگه بصورت قبری کنده باشه که خیلی بهتره ، حالا ما تست طلا رو در لبه گودال روی سطح زمین قرار میدیم و خودمون با ردیاب روی گلد و ولوم نیم در کف اون گودال میشینیم و انتنی که شصت دست پشت اون هست رو به سمت تست طلای بالای گودال که روی زمین هست رو میگیریم و با بالا و پائین کردن ارتفاع انتن موازی که تو دستمون هست میشه دیواره ها رو چک کرد ، چرا ؟ چون همیشه انتن اهداف زیر خودش رو سنس میکنه و به اهداف بالای توجه زیادی نمیکنه ، این مورد رو تست کردم جواب داد ، دوستان میتونن حتی این مورد رو بیرون انجام بدن و تست طلا رو بدن دست یه نفر دیگه که اون رو بالا و پائین ببره ،فقط مونده راهی برای پیدا کردن عمق تو گودال ، دوستان هرکی فکری بنظرش میرسه اونو تست کنه و بیاد برای دوستان تشریح کن ، موفق باشید

جمعه 10 خرداد1392 - 11:15am

دوستان واقعا دمتون گرم گل کاشتید من تمام مطالب ردیاب خوندم خیلی جالب بودن از استاد حمید وآریا ومهدی و... تمام دوستان تشکر میکنم انشاله بزودی منم یکیشو سفارش میدم :ymapplause:

جمعه 10 خرداد1392 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
سلام خدمت دوستان ، برای چک کردن دیواره های گودال که اگه بفرض ما در تعیین نقطه دقیق هدف با خطا مواجه شدیم و یا محیط طوریکه نمیشه از چهار جهت به سمت محدوده هدف رفت برای تعیین نقطه دقیق راهی بنظرم رسید اینو هم تست کردم ظاهرا جواب داده ، به اینصورت که مثل زمانی که ما در زیر یه تپه ایستادیم و یکی از انتن ها رو بصورت 45 درجه که شصت دست پشت یکی از انتنهاست و انتن دیگه بصورت موازی سطح زمین رو انجام میادیم ، حال برای تست دیواره های گودال اگه بصورت قبری کنده باشه که خیلی بهتره ، حالا ما تست طلا رو در لبه گودال روی سطح زمین قرار میدیم و خودمون با ردیاب روی گلد و ولوم نیم در کف اون گودال میشینیم و انتنی که شصت دست پشت اون هست رو به سمت تست طلای بالای گودال که روی زمین هست رو میگیریم و با بالا و پائین کردن ارتفاع انتن موازی که تو دستمون هست میشه دیواره ها رو چک کرد ، چرا ؟ چون همیشه انتن اهداف زیر خودش رو سنس میکنه و به اهداف بالای توجه زیادی نمیکنه ، این مورد رو تست کردم جواب داد ، دوستان میتونن حتی این مورد رو بیرون انجام بدن و تست طلا رو بدن دست یه نفر دیگه که اون رو بالا و پائین ببره ،فقط مونده راهی برای پیدا کردن عمق تو گودال ، دوستان هرکی فکری بنظرش میرسه اونو تست کنه و بیاد برای دوستان تشریح کن ، موفق باشید

سلام
با توجه با پست های قبلی این تاپیک و نظر اساتید ظاهرا انتها از نظر کاری که انجام میدن با هم متفاوت هستن
ارتین جان تو این تستی که شما انجام دادین کدوم انتن رو بالا گرفتین؟ چپ یا راست؟

جمعه 10 خرداد1392 - 5:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 77 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure