نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|
explorer نوشته است: ارتین نوشته است: سلام خدمت دوستان ، برای چک کردن دیواره های گودال که اگه بفرض ما در تعیین نقطه دقیق هدف با خطا مواجه شدیم و یا محیط طوریکه نمیشه از چهار جهت به سمت محدوده هدف رفت برای تعیین نقطه دقیق راهی بنظرم رسید اینو هم تست کردم ظاهرا جواب داده ، به اینصورت که مثل زمانی که ما در زیر یه تپه ایستادیم و یکی از انتن ها رو بصورت 45 درجه که شصت دست پشت یکی از انتنهاست و انتن دیگه بصورت موازی سطح زمین رو انجام میادیم ، حال برای تست دیواره های گودال اگه بصورت قبری کنده باشه که خیلی بهتره ، حالا ما تست طلا رو در لبه گودال روی سطح زمین قرار میدیم و خودمون با ردیاب روی گلد و ولوم نیم در کف اون گودال میشینیم و انتنی که شصت دست پشت اون هست رو به سمت تست طلای بالای گودال که روی زمین هست رو میگیریم و با بالا و پائین کردن ارتفاع انتن موازی که تو دستمون هست میشه دیواره ها رو چک کرد ، چرا ؟ چون همیشه انتن اهداف زیر خودش رو سنس میکنه و به اهداف بالای توجه زیادی نمیکنه ، این مورد رو تست کردم جواب داد ، دوستان میتونن حتی این مورد رو بیرون انجام بدن و تست طلا رو بدن دست یه نفر دیگه که اون رو بالا و پائین ببره ،فقط مونده راهی برای پیدا کردن عمق تو گودال ، دوستان هرکی فکری بنظرش میرسه اونو تست کنه و بیاد برای دوستان تشریح کن ، موفق باشید سلام با توجه با پست های قبلی این تاپیک و نظر اساتید ظاهرا انتها از نظر کاری که انجام میدن با هم متفاوت هستن ارتین جان تو این تستی که شما انجام دادین کدوم انتن رو بالا گرفتین؟ چپ یا راست؟ سمت چپی رو به بالا و سمت راستی موازی با زمین
|
جمعه 10 خرداد1392 - 5:19pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
منم توگودال گیرکردم ونمیتوانم عمق گیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
جمعه 10 خرداد1392 - 5:24pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: منم توگودال گیرکردم ونمیتوانم عمق گیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دست منو بگیر بیا بالا
|
جمعه 10 خرداد1392 - 5:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
برای عمق گیری به اعتقاد من حتما باید روی سطح زمین باشیم تا بشه از طریق عقب امدن و اندازه گیری فاصله نقطه هدف تا نقطه باز شدن آنتنها عمق رو پیدا کرد! روش های مشابه همین هم هستن که همشون نیاز به فاصله گرفتن دارن. بنابراین مطابق این روشها بنظر من وقتی داخل گودال باشیم بدلیل نداشتن امکان دور و نزدیک شدن ؛ عملا نمیشه عمق گیری کرد! تنها یک روش وجود داره که در گذشته توی آموزشهای ردیابی من خوندم و تا الان هیچ جوابی ازش نگرفتم. این روش نیاز به فاصله گرفتن نداره و بصورت در جا هست! به این صورت که شما روی نقطه هدف میایستید یکی از آنتنها رو در دست راست کمی بالاتر از سینه میگیرید صبر میکنین تا آنتن شروع به گردش کنه. تعداد دور هایی که در جهت عقربه های ساعت میزنه میشمرید. اگر در خلاف جهت عقربه ساعت هم گردش داشت در نظر نمیگیرید یعنی کم میکنین از تعداد دور هایی که در جهت عقربه های ساعت داشته. عدد حاصل رو منهای 1.5 میکنین و سپس در 80 ضرب میکنین بر حسب سانت میشه عمق هدف شما! من از این روش هیچوقت جواب نگرفتم و فکر نمیکنم روش درستی باشه بخصوص که بنظر من هیچ مبنای علمی هم نداره! ولی بفرض اینکه جواب هم بده نیاز به تمرین زیادی داره و اگر دوستان از این روش جواب گرفتن لطف کنن توضیحات بیشتر بدن.
|
جمعه 10 خرداد1392 - 7:01pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب بخیر امروز یه جا برا تست رفتم خیلی جالب بود . دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید. توی یه زمینی به مساحت 2500 متر روی گلد 1 با ولوم 10 و بیسیم آنتنها خیلی گیج زدن . مدام در حال جستجو بودن(البته یکیش چپ و راست میرفت و اون یکی واکنش کمی داشت) بعد ولوم رو 5 گذاشتم بازم تقریبا همون حالت تکرار شد . تا اینکه ولوم روی 1 گذاشتم و آنتنها مسیر زدن و البته سریع هم مسر رو گرفتن و حدود 7 - 8 متر بعد قیچی کردن و بعد عمق گرفتم (آروم عقب اومدم)180 س شد ولی جالب اینکه چند متر جلوتر رفتم بازم یه جای دیگه رو گرفت با فاصله چند متری از نقطه اول و باز ادامه دادم کلا 4 جا رو قیچی کرد.ولی چون تاریک بود نتونستم آزمایش تست رو انجام بدم. دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید% یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 10 خرداد1392 - 11:55pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام مجدد راستی یه چیز عرض کنم که امروز نتیجه گرفتم وقتی ولوم بیشتر میشه بارهایی که نزدیکن رو نمیگیره و چون فاصله زیادی رو طی میکنه آنتنها دیر حرکت میکنن ولی ولوم کم محدوده رو کم میکنه و زود نتیجه میده. تا یادم نرفته توی تست بالایی روی گلد2 هم قیچی شدن. منتظر راهنمایی دوستان هستم% یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 10 خرداد1392 - 11:58pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همه دوستان از دوستانی که می تونن کمک کنند ممنون می شم راهنمایی کنند من هنوز با ردیاب کار نکردم اما تو تستی که با انتن خالی بدون ردیاب و با ردیاب موبایلی انجام می دادم سوالی به ذهنم رسید که ایا تو محیط کاوش یا محیط تست(فک کنم فرقی نمیکنه) میشه دسته ها رو روی پایه ای نصب کرد؟ که کاملا نسبت به زمین عمود باشند(تراز باشند) طوری که بهشون دست نزنیم تا نیروی ذهن و یا حرکت دستها تو واکنش انتنها تاثیر نداشته باشه. تو این حالت واکنش انتها چطوره؟ اینکه چطور همچین پایه ای اماده کنیم رو مد نظرم نیست فقط عدم دخالت دست اپراتور رو می خوام بدونم
|
شنبه 10 خرداد1392 - 1:03am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
explorer نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان از دوستانی که می تونن کمک کنند ممنون می شم راهنمایی کنند من هنوز با ردیاب کار نکردم اما تو تستی که با انتن خالی بدون ردیاب و با ردیاب موبایلی انجام می دادم سوالی به ذهنم رسید که ایا تو محیط کاوش یا محیط تست(فک کنم فرقی نمیکنه) میشه دسته ها رو روی پایه ای نصب کرد؟ که کاملا نسبت به زمین عمود باشند(تراز باشند) طوری که بهشون دست نزنیم تا نیروی ذهن و یا حرکت دستها تو واکنش انتنها تاثیر نداشته باشه. تو این حالت واکنش انتها چطوره؟ اینکه چطور همچین پایه ای اماده کنیم رو مد نظرم نیست فقط عدم دخالت دست اپراتور رو می خوام بدونم سلام آقا محمد فکر بدی نیست ولی موقع تست حذف خطا وقتی که هدفی رو پیدا کردید و میخواهید از فاصله های مختلف تستهای حذف خطارو انجام بدید میشه در چهار جهت و ثابت از این روش استفاده کرد ، باید فاصله ها مثل دستها با زمین و با ردیاب باشه تا ببینید چه نتیجه ای بدست میاد ، پس خود شما این آزمایش رو انجام بدید و نتیجه رو به اشتراک بذارید .. سپاس
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 11 خرداد1392 - 10:10am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
bina نوشته است: سلام دوستان شب بخیر امروز یه جا برا تست رفتم خیلی جالب بود . دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید. توی یه زمینی به مساحت 2500 متر روی گلد 1 با ولوم 10 و بیسیم آنتنها خیلی گیج زدن . مدام در حال جستجو بودن(البته یکیش چپ و راست میرفت و اون یکی واکنش کمی داشت) بعد ولوم رو 5 گذاشتم بازم تقریبا همون حالت تکرار شد . تا اینکه ولوم روی 1 گذاشتم و آنتنها مسیر زدن و البته سریع هم مسر رو گرفتن و حدود 7 - 8 متر بعد قیچی کردن و بعد عمق گرفتم (آروم عقب اومدم)180 س شد ولی جالب اینکه چند متر جلوتر رفتم بازم یه جای دیگه رو گرفت با فاصله چند متری از نقطه اول و باز ادامه دادم کلا 4 جا رو قیچی کرد.ولی چون تاریک بود نتونستم آزمایش تست رو انجام بدم. دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید% یاعلی مدد آقا بینا شما باید کروکی چهار نقطه ای که قیچی گرفتید رو نشون بدید بعلاوۀ فاصله دقیق چهار نقطه از هم ؛ درضمن روی ولوم نیم هم تست کنید( بین 0 و 1 ) و از فاصله های 5 -10 - 15 - تا 25 متر نسبت به محل های مورد نظر تست حذف خطا انجام بدید بصورتی که دست شما که بصورت آماده به کار بوده باید دقیق در وسط فلز روی زمین و هدف پیدا شده باشه و در فاصله 2 متری فلز حذف کننده ، از چهار جهت اصلی ثابت ایستاده خیلی آروم و ریلکس بدون وارد کردن هیچ فشار به دسته ها و با آرامش کامل ایستاده تا انتنها به یک طرف حرکت کنند .. از چهار جهت انجام بشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 11 خرداد1392 - 10:19am |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سلام دوستان برا عمق گیری با ردیاب مرکز که پیدا شد ردیاب خاموش میکنیم بعد به بیرون حرکت میکنیم هر جا قیچی کرد فاصله مرکز تا قیچی دوم میشه عمق هدف آیا برای عمق گیری این روش درسته طبق گفته استاد آریا
|
شنبه 11 خرداد1392 - 11:42am |
|
|
|