نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
جناب امید وار سعی کن در کنار ردیاب یک نقطه زن هم داشته باشی تا حفاری بی مورد نکنی چون ردیاب شما رو تو محدوده هدف میبره نمیگم که دقیق نیست ولی جایی رو که با ردیاب میگیری باید تست مگنت حفره عمق حجم وزن و کربن و مس رو هم تست کنیبعد تو زهن خودت یک تحلیلی کنی ببینی چیزی رو که با ردیاب گرفتی مثال عمق و حجم و وزنش و مگنتش به هم میخونه یا نه ولی سعی کن اولش تمرین کنی ببینی میتونی چیزی رو که کسی تو زمین دفن کنه پیدا کنی خیلی مهمه من هنوزهم با این همه تجربه ای که تو ردیابی دارم بازم تمرین میکنم
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:50pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
من دارم ٢ پراپ برنجی درست میکتم تو زمین تست میکنم ببینم به هدف میزنه یا نه نتیجه رو اینجا میزارم
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:53pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
ebi-gold نوشته است: من دارم ٢ پراپ برنجی درست میکتم تو زمین تست میکنم ببینم به هدف میزنه یا نه نتیجه رو اینجا میزارم ابی جان سلام اگه پراپ ساختی،برای تست آن از نیم کیلو سرب استفاده کن که مطمئن باشی از این فلز در اطرا ف کم هستش .
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 12:05pm |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
tehrani39111355 نوشته است: ebi-gold نوشته است: من دارم ٢ پراپ برنجی درست میکتم تو زمین تست میکنم ببینم به هدف میزنه یا نه نتیجه رو اینجا میزارم ابی جان سلام اگه پراپ ساختی،برای تست آن از نیم کیلو سرب استفاده کن که مطمئن باشی از این فلز در اطرا ف کم هستش . تهرانی عزیز:یه عکس از پراپ درست شده خودت برامون بذاری. ممنون میشم.به نظرت میشه بالای پراپ از آنتن استفاده کرد؟باید دو تا باشه یاتک باشه؟ درضمن تهرانی عزیزحتما زمانی که پراپ رو تو زمین زدی{حتما}کنار پراپ را آب بریزید.نتیجه بهتری میگیری.این روش رو امتحان کن و نتیجه رو اعلام کن. ممنون از زحمات بی دریغ شما.
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 1:40pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام المیرای عزیز من با کمک راهنمایی استاد جاوید ،پراپ ساختم .در مورد عکس هم چشم .آونم امتحان میکنم. اینم راهنمایی استاد جاوید عزیز: ((دوتا پراپ از سیم برنجی بساز و یا یه سیم و یک فیش برای هر یک به دو قسمتی که انتنها را وصل میکنی بزن و به فاصله 50 سانت از هم توی زمین فرو ببر و بعد با انتن خالی دور دستگاه بچرخ اینجوری هم ردیاب قویتر هست هم برد بیشتری دارد))
پایدار باشید
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 7:52pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
درود المیرای عزیز پیرو درخواست شما برای عکس پراپ ،تایپیکی برای ساخت وکار با پراپ ،ایجاد کرد م. امیدوارم دوستان حضوری فعال داشته باشند. اینم لینکش viewtopic.php?f=35&t=1571&p=57326#p57326
|
شنبه 27 اردیبهشت1393 - 9:39pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ebi-gold نوشته است: جناب امید وار سعی کن در کنار ردیاب یک نقطه زن هم داشته باشی تا حفاری بی مورد نکنی چون ردیاب شما رو تو محدوده هدف میبره نمیگم که دقیق نیست ولی جایی رو که با ردیاب میگیری باید تست مگنت حفره عمق حجم وزن و کربن و مس رو هم تست کنیبعد تو زهن خودت یک تحلیلی کنی ببینی چیزی رو که با ردیاب گرفتی مثال عمق و حجم و وزنش و مگنتش به هم میخونه یا نه ولی سعی کن اولش تمرین کنی ببینی میتونی چیزی رو که کسی تو زمین دفن کنه پیدا کنی خیلی مهمه من هنوزهم با این همه تجربه ای که تو ردیابی دارم بازم تمرین میکنم با سلام نقطه زنی و قیچی شدن آنتنها برای هر فردی فرق داره و ممکنه نقطه دقیق چند متری این طرف و اونطرف داشته باشه که مطمئنم داره ، حتماً یک نقطه زن دوستان سعی کنید داشته باشید تا موقع حفاری در دو قدمی دفینه اشتباهی حفاری نکنید ؛ ولی نقطه زنی که به ذرات حساس نباشه و حتماً داخل خاک بکر تست کنید طوری که یک فلز 30 در 30 رو در نهایت 1/5 متر با قدرت خوبی بزنه ..موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 1:19pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام دوستان نتایج تست یک مکان دیگه ..وزن با فرکانس پایین 1/2 تن حجم : دایره ای با شعاع 2/5 متر .عمق : 2/5 متر . مگنت 2: w=75. و حجمش نیم متر از هر طرف بیشتر شد .عمقش 1/7 متر شد . و حفرهw=76 شد, با همان حجم فلز و یک اتاق با ارتفاع 1/5 متر مشخص شد.و کربن 1/6 کیلو شد . ومس 250 کیلو شد. دوستان آیا این تست به نظرتان خوب هست.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 5:36pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان یه جای دیگه هم زدم که وزن شد ده تن .با این وزن وقتی رو هدف حرکت کردم رو خود هدف 8 متر آنتنها به صورت قیچی میماند.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 6:01pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
بنيامين1 نوشته است: با درود و تشکر از حمزه عزیز تستی دیگر ی که گفته بودم رو به عرض می رسانم با این توضیح که مربوط به یه سنگ بزرگ تقریبا به شکل مکعب مربع ک روی سنگ دارای علامت می باشد من با مود مفرق ردیاب از 10 متری شروع کردم که منو دقیقا" روی علامت روی سنگ کشوند به وزن3کیلو نقره همانجا 3کیلو در نیم متری غربی سنگ روی زمین طلا با فرهای دستی نقطه شد یه وزن79کیلو مس 2کیلو کربن 4 کیلو مگنت 85 حفره84 حجم 3.5 در 4.5 عمق2متر حجم مگنت ضلع جنوبی 1متر بیشتر از حجم فلز و در بقیه سمتها 70 سانت بیشتر از حجم فلز بود حجم حفره با فلز برابر عمق مگنت 1متر با تشکر
پس از حفاری فقط سنگهای کوچک و بزرگ در میومد
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 6:23pm |
|
|
|