نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ضمن عرض خداقوت به همه میخوام اگه کسی آموزش فارسی Garrett GTI 2500 رو داره لطفا اینجا قرار بده. همه موفقیت باشین یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 7:44am |
|
|
farman.
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 18 آذر1392 - 4:56pm پست: 168 محل اقامت: کوردستان شاباد
|
یه سوال از اقا حمید: گرت هم vlf هستش il توباکس چه کمیتی نسبت به ولکس وان یا ایتراک یا ctx_3030داره ایا عمق زنی قسمت vlf گرت ضعیفتره
هه ر بمینی کورد و زوان کوردی
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 9:17pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
دوست عزیز بله وی ال اف هستش و وقتی سوار توباکسش میکنی تی ار میشه و عمق زنیش 180تا 2 متر میتونه باشه اونم برای فلز بزرگ ویا فلزی که دور و بر 1 کیلو باشه
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 9:42pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
bina نوشته است: سلام دوستان ضمن عرض خداقوت به همه میخوام اگه کسی آموزش فارسی Garrett GTI 2500 رو داره لطفا اینجا قرار بده. همه موفقیت باشین یاحق سلام مجدد دوستان کسی نبود کمک بکنه؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:26am |
|
|
farman.
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 18 آذر1392 - 4:56pm پست: 168 محل اقامت: کوردستان شاباد
|
هلو جان منظورم این بود که عمق زنی گرت نسبت به ایتراک یا ولکس وان کمتره؟یا نه هر سه تاشون vlf هستن و عمق زنیشون هم مثل همه ؟
هه ر بمینی کورد و زوان کوردی
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 12:01pm |
|
|
asaad
کاربر فعال
|
ولو بسط الله الرزق لعباده لبغوا في الأرض ولكن ينزل بقدر ما يشاء إنه بعباده خبير بصير و اگرخدا روزى را بر بندگانش فراخ گرداندمسلما در زمين سر به عصيان برمىدارند ليكن بدان اندازه ای که خود میخواهدفرو مىفرستد براستى كه او به [حال] بندگانش آگاه بيناست
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 9:21am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درود. آقای asad این گرت gti2500 رو ک شما داری و باهاش کار میکنی!!! چطوره کارکردش?? ثباتش چطوره?? عمق زنی قسمت vlf اون راضی کنندست?? توباکسش چی?? اگ لطف کنی و ی مختصر توضیحی بدید واقعا کمک بزرگی ب همه کردید.. سپاس.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 9:27am |
|
|
mehdi2344
کاربر فعال
|
سلام ب دوستان. منم گرت ٢۵٠٠دارم وا از کارش راضيم. ب درد دفينه نميخوره ولي واس قبر عاليه. من با توباکسش تو٢.۶٠ قبر باز کردم. ولي نهايت عمقي ک زدم واسه همين بود بقيشم تو ١.۵ تا ٢ متر بوده. واسه دوستاني ک گرت دارن پيشنهاد ميکنم از باطريکتابيه استفادکنن. يه باطري جي پي ايکس ۴۵٠٠ تهيه کنن و با اون جار کنن واقعا تفاوت را احساس ميکنيد. شايد من هر۶ماه يبار شارژ ميکنم.
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 9:48am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
mehdi2344 نوشته است: سلام ب دوستان. منم گرت ٢۵٠٠دارم وا از کارش راضيم. ب درد دفينه نميخوره ولي واس قبر عاليه. من با توباکسش تو٢.۶٠ قبر باز کردم. ولي نهايت عمقي ک زدم واسه همين بود بقيشم تو ١.۵ تا ٢ متر بوده. واسه دوستاني ک گرت دارن پيشنهاد ميکنم از باطريکتابيه استفادکنن. يه باطري جي پي ايکس ۴۵٠٠ تهيه کنن و با اون جار کنن واقعا تفاوت را احساس ميکنيد. شايد من هر۶ماه يبار شارژ ميکنم. درود برتو دوست گرامی. ب فلزجو خوش اومدی. آقا بدون توباکسش 1/5 تا 2مترو زدی یا توباکسش? از دومتر ب بالا با توباکس کاری میکنی یا 1/5ب بالا?? حساسیتش ب املاح چطوره? یعنی درصد خطازدنش پایینه یا بالاست? چ ابعاد فلزیرو توی 2/60 زدی?
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 10:03am |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
mehdi2344 نوشته است: سلام ب دوستان. منم گرت ٢۵٠٠دارم وا از کارش راضيم. ب درد دفينه نميخوره ولي واس قبر عاليه. من با توباکسش تو٢.۶٠ قبر باز کردم. ولي نهايت عمقي ک زدم واسه همين بود بقيشم تو ١.۵ تا ٢ متر بوده. واسه دوستاني ک گرت دارن پيشنهاد ميکنم از باطريکتابيه استفادکنن. يه باطري جي پي ايکس ۴۵٠٠ تهيه کنن و با اون جار کنن واقعا تفاوت را احساس ميکنيد. شايد من هر۶ماه يبار شارژ ميکنم. سلام جناب مهدي منم دقيقا همين سوالات جناب سورنا رو ميخواستم ازتون بپرسم ١_حساسيت به املاح و ذرات ٢_ ابعاد فلز سنس شده در ۶. ٢ متري
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 10:17am |
|
|
|